Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Słowem i Wyobraźnią. Punkt G.

Polecane posty

gość dziś Pani Ogórek ma za mało temperamentu i charyzmy, nie to co nasza Pewna...ten kraj potrzebuje silnego wodza

Wybaczam ratowniku z budki, poznaj me serce dobre;) Gość z pytaniem czy można, jak życzliwie to można;)

O tak takie dzikie okrzyki bardzo by mi się podobały :). Niestety to nie ja tym razem :( a szkoda

Gość gość
Kojot_ dziś gość dziś x Koke dziś gość dziś x Układ odpowiedzi,nawiasy, stylistyka. Wielkie rozczarowanie ,do wszystkich.

Gość gość
Dziękuję przyszła jaśnie panująca ;)

:D mam na sobie majtki:D Twoja pałka do wymiany. Jak mogła pomylić się w tak ważnej kwestii:D Chyba,że stringi wzięła za brak majtek,to jeszcze mozna jej wybaczyć;)

Gość gość
A całować w pierścień? :D

Sil...Pewna wróży z kuli...ortopedycznej

Czekaj Sił, fazę mi przestawilo, TAK! Masz stringi z myszką miki na przodzie:D && Gość, nie mam pierścienia, jedynie broszunię:D

Z myszką to tak,ale na Miki mi to nie wygląda:D Weź Ty powyrzucaj te kule..ortopedyczne i tą paukę...policyjną:O i zdaj się na własną intuicję ;)

Pewna...zacznę od tego, że nie spędzałem urlopu u Ciebie choć to by było pewnie bardzo ciekawe....miedzy 2 a 3 maja moja wątroba przestała się do mnie odzywać i podejrzewam, że gdyby miała ręce to bym po ryju dostał. Bardzo odpocząłem psychicznie, miałem okazję oddać się trochę mojemu ukochanemu hobby ale tylko wtedy kiedy poziom promili spadał do zera....ogólnie to był bardzo fajny urlop.

Gość gość
przereklamowany ten cały kojot, nic specjalnego :/

Sil, jak nie dotknę to nie uwierzę, więc intuicja mnie zawodzi. Wybacz😭 złóż reklamację, uwzglednie ją do 6 miesięcy..a w przeprosinach otrzymasz wibrator firmy "och, och24 ha, bez przerwy";)

gość dziś mam bardzo niski budżet na marketing

Ale chcesz dotknąć stringi czy myszkę?:P Z drugiej strony kusi ta reklamacja:D

Uf, Kojot całe szczęście, że jednak plotki okazały się jedynie plotkami. Wątroba? Daj jej piwo, i będzie dobrze;)

Gość gość
czyli nie mozna wejsc :D wiec zycze milego dnia:)

Gość gość
w w w w ww w w w w ww w w w w ww w w w w w mimo o o o o o może o t w w t t t t tt t t t t tt t t t t tj j j j j jj a j g'. a a g g p j p j j a d m j a w a j t j d m w j t p g g j j g p t w j j a a a g p g t j a g t p a j t m w w w w ww w w w w ww w w w w w w

Za moim pozwoleniem to już nie do końca wykorzystanie :D

Pewna...Sil...spokój już bo ja w pracy jestem i nie mogę z namiotem chodzić Pewna...nie lubię piwa...nie jestem prawdziwym facetem

Kojot :D to może nie chodz tylko siedź spokojnie.Wsuń się bardziej pod biurko:D

Gość gość
pewna a teraz powiedz sama,że ty nie tylko lubisz te idiotyczne dyskusje z gośćmi,ty bez tego nie dałabyś rady dnia przeżyć.Cała reszta podobnie.Dwie się zsiądą i teraz pięć stron o czym?Dlatego się włączyć komuś normalnemu trudno.

Sil, to zaczelabym od piersi, a co do niższych partii swojego ciała, to się zastanowisz w trakcie;).. Kojot, jak pauke masz to piwa nie trzeba. :D zresztą, to tylko Gromi może potwierdzić, co jak i gdzie;)

Gość "tych idiotycznych dyskusji" poprawka;) każdy może się włączyć, ale nie z pomówieniamu. Plotkar nie potrzebuję.

Całkiem miły początek Pewna;) A co do niższych partii ciała...tu się już nie będzie nad czym zastanawiać.Jak się mi dotyka piersi,to uda same się rozchylają;)