Gość Eleo Napisano Czerwiec 11, 2019 Dnia 4.06.2019 o 10:59, Gość Dolores napisał: Wynajmuję od 3 miesięcy w Less Mess - polecam. Też właśnie wynajęłam w Less Mess. Bardzo komfortowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celina Napisano Czerwiec 21, 2019 Dnia 5.06.2019 o 12:22, Gość Toussie napisał: Właśnie wynajęłam w Less Mess - fajna sprawa Też wynajmuję w Less Mess! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alexis Napisano Lipiec 5, 2019 Również polecam Less Mess - warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nely Napisano Lipiec 7, 2019 Dnia 20.05.2019 o 14:33, Gość Roki napisał: Jeśli chodzi o najem powierzchni magazynowej to tylko w Less Mess! Uważam podobnie. Ja dla mnie hotel 5* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotrek Napisano Sierpień 7, 2019 Mnie podpasował Less Mess Storage. Przechowuje sprzęt sportowy a żyję dość aktywnie więc dostęp 24h na dobę ma dla mnie znaczenie. Poza tym dobre warunki i przystępna cena w skali roku, a na miejscu sporo udogodnień i dodatkowych usług w stronę klienta. Chętnie korzystam i na pewno będę polecać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hiro Napisano Sierpień 19, 2019 Tylko Less Mess! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miko Napisano Wrzesień 11, 2019 Dnia 7.05.2015 o 16:46, Gość gość napisał: potrzebuję przechować przez kilka miesięcy dużą ilość rzeczy małej wartości - i szukam pomysłów gdzie można takie rzeczy składować. Polecam Less Mess - solidna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rita Napisano Wrzesień 18, 2019 Dnia 11.09.2019 o 12:53, Gość Miko napisał: Polecam Less Mess - solidna firma. Też polecam Less Mess - jestem ich klientką od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela Napisano Wrzesień 18, 2019 Dnia 11.04.2019 o 14:30, Gość Weronika napisał: W Less Mess mają też kartony do kupienia i materiały typu taśmy pakery czy folie kupowaliśmy właśnie u nich. Serdecznie polecam ! Też wynajęłam i kupiłam wszystko w Less Mess - bardzo fajne nowoczesne miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Październik 8, 2019 Najlepiej przechowywać w less mess storage można przechowywać jak dlugo potrezba i warunki super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gloria Napisano Październik 8, 2019 Serdecznie polecam Less Mess Storage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina Napisano Październik 12, 2019 W Less Mess Storage jest najlepiej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelina Napisano Październik 15, 2019 Less Mess Storage to naprawdę solidna firma, korzystam od lat i bardzo mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia Napisano Październik 19, 2019 widzę tutaj wiele osób polecających less mess storage. właśnie planuję wynajęcie takiego pomieszczenia i szukam firmy, która będzie najlepsza. same firmy opisują swoje usługi w bardzo podobny sposób, cenowo też jest porównywanie więc ciężko się zdecydować na coś konkretnego. ale less mess ma chyba najwięcej pozytywnych opinii użytkowników, więc chyba zdecyduję się właśnie na nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitalempicka1 Napisano Październik 28, 2019 Dnia 7.05.2015 o 16:46, Gość gość napisał: potrzebuję przechować przez kilka miesięcy dużą ilość rzeczy małej wartości - i szukam pomysłów gdzie można takie rzeczy składować. Polecam Ci Less Mess Storage! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela Napisano Listopad 8, 2019 Każdy kto potrzebuje i jest zainteresowany wynajęciem powierzchni w Less Mess Storage w Rumi to trwa własnie promocja -30% na wszystkie pomieszczenia na cały okres trwania umowy. Ceny są naprawdę atrakcyjne za tak wysoki standard. Dodatkowo została zmieniona cena garaży zewnętrznych - jest MEGA korzystna! Promocja jest ograniczona w czasie i nie będzie trwała wiecznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Listopad 8, 2019 Podpisuję się pod less mess, zbliżają się święta i na pewno będą promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina Napisano Listopad 9, 2019 16 godzin temu, Gość Anna napisał: Podpisuję się pod less mess, zbliżają się święta i na pewno będą promocje. Anna, w less mess już chyba mają święta, właśnie zarezerwowałam pomieszczenie na ich stronie internetowej z rabatem -30% więc warto, polecam. to już moja druga przygoda z nimi i aż żałuję że za pierwszym razem nie trafiłam na taką promocję, chociaż za dobrą jakość usług warto zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mania1 Napisano Listopad 12, 2019 Jak piszą przedmówcy - ja również korzystam i polecam Less Mess Storage. Dostęp 24/h 7 dni w tygodniu, jak dla mnie super opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marian Napisano Listopad 13, 2019 Tak jak przedmówcy - polecam Less Mess jak najbardziej. Była to dla mnie zupełna nowość, ale łatwo się przyzwyczaić no i najważniejsze że rzeczy są świetnie chronione - od kamer po systemu dostępu. Jak dla mnie super, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jennifer Napisano Listopad 13, 2019 Polecam Less Mess. Teraz -30% na wszystkie pomieszczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joe Napisano Listopad 13, 2019 11 minut temu, Gość Jennifer napisał: Polecam Less Mess. Teraz -30% na wszystkie pomieszczenia. Hej, to prawda, właśnie wynajęłam z rabatem. Opłacało się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tokio Napisano Listopad 13, 2019 Właśnie wynajęłam w Less Mess Storage zachęcona promocją. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edward Napisano Listopad 18, 2019 Polecam serdecznie Less Mess na Bemowie, teraz aż 30 % taniej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Listopad 25, 2019 Jestem klientką w Less Mess od lipca. Zawsze jak potrzebuję karton, taśmę czy coś innego potrzebnego do zapakowania moich rzeczy to u dziewczyn w biurze jest wszystko. Dodatkowo mają fajne eko kartony na prezenty. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Armagedon Napisano Listopad 28, 2019 Dnia 13.11.2019 o 13:13, Gość marian napisał: Tak jak przedmówcy - polecam Less Mess jak najbardziej. Była to dla mnie zupełna nowość, ale łatwo się przyzwyczaić no i najważniejsze że rzeczy są świetnie chronione - od kamer po systemu dostępu. Jak dla mnie super, polecam Ja również się skusiłam ze względu na promocję. Można niewielkim kosztem pozbyć się niepotrzebnych rzeczy z mieszkania. Teraz -50% na pierwszy miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pompeja Napisano Grudzień 3, 2019 Ja co prawda już bez promocji ale i tak jestem mega zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konczita Napisano Grudzień 3, 2019 Jeśli hotel dla rzeczy to tylko Less Mess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mema Napisano Grudzień 5, 2019 Dnia 25.11.2019 o 10:01, Gość Kasia napisał: Jestem klientką w Less Mess od lipca. Zawsze jak potrzebuję karton, taśmę czy coś innego potrzebnego do zapakowania moich rzeczy to u dziewczyn w biurze jest wszystko. Dodatkowo mają fajne eko kartony na prezenty. Polecam. Też jestem klientką od lipca i właśnie się zastanawiam nad powiększeniem mojej komórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mandala Napisano Grudzień 7, 2019 Również polecam Less Mess Storage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach