Gość Miki Napisano Grudzień 10, 2019 A Wy gdzie chowacie swoje prezenty? Ja w Less Mess Storage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa Napisano Grudzień 14, 2019 Również korzystam z usług less mess storage od pół roku i polecam jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciap Napisano Styczeń 9, 2020 Ja polecam firme Less Mess Storage, my z mezem akurat korzystamy z magazynow w Kryspinowie i jestesmy bardzo zadowoleni. Dostep 24/h, wysoki poziom zabezpieczen oraz ogrzewany budynek co w zimie jest oczywiscie plusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cezary Napisano Styczeń 13, 2020 polecam less mess storage ograomnym plusem jest dostep 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zosia Napisano Styczeń 14, 2020 A ja właśnie zostałam klientką wczoraj w Less Mess miła obsługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zosia Napisano Styczeń 14, 2020 A ja właśnie zostałam klientką wczoraj w Less Mess miła obsługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felicja Napisano Styczeń 14, 2020 Dnia 7.07.2019 o 14:26, Gość nely napisał: Uważam podobnie. Ja dla mnie hotel 5* Ja też się podpinam, że Less Mess fajna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PATRYCJA Napisano Styczeń 15, 2020 Polecam Less Mess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krossuo Napisano Styczeń 15, 2020 Ja również korzystam z Less Mess ale z oddziału w Kryspinowie, chociaż przypuszczam, że wszędzie to wygląda na takiej samej zasadzie. Wg mnie super zorganizowane, zabezpieczone oraz dla mnie osobiście dużym plusem jest to, że jest dostęp o każdej porze dnia i nocy, oraz że na miejscu zawsze można kupić karton/stretch/folie bąbelkowa, czyli wszystkie niezbędne materiały dla osób które prowadzą własną mniejszą działalność :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michasia Napisano Styczeń 23, 2020 Jak wyżej.. Less mess storage Jestem mega zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wera20 Napisano Luty 7, 2020 Tak jak wyzej ! Less Mess super opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidka Napisano Luty 8, 2020 Less Mess zmieścił cały nasz kontener z dobytkiem z Australii- super że dostęp jest cały czas, nigdy człowiek nie wie kiedy mu coś będzie potrzebne. W Poznaniu jest najlepszy i bezkonkurencyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidka Napisano Luty 8, 2020 Less Mess zmieścił cały nasz kontener z dobytkiem z Australii- super że dostęp jest cały czas, nigdy człowiek nie wie kiedy mu coś będzie potrzebne. W Poznaniu jest najlepszy i bezkonkurencyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefania 0 Napisano Luty 28, 2020 Dopiero pa długich bataliach przekonałam moją dziewczyne że ma za duzo gratów ile mozna miec par butów do nart?!wtf masakra wynajłam jej miejsce i tam sobie składuje swoje gratty przed sezonem w ciszy i spokoju woskuje narty wariatka ale ma swoje miejsce w korytarzu się człowiek nie potyka o kije i narty a i rower tamto i sramto w Less Mess storage włozyła wszystko co na co dzień w domu było zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefania 0 Napisano Kwiecień 9, 2020 Jesli ktoś jest teraz w takiej sytuacji, że ma odwłona targi albo przez zamknięte galerię handlowe nie ma mozliwości upłynnienia towaru polecam firmę z branży self storage Less Mess Storage mają teraz 20% dla każdego kto prowadzi biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna12kl 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Jak koledzy i koleżanki wyżej również korzystałam z usług tej firmy, polecam bardzo, bardzo pomocna obsługa, bardzo dobre warunki, less mess storage powinien być w każdym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamama11 0 Napisano Czerwiec 28, 2021 Są takie firmy, które wynajmują miejsce do pzrechowywania rzeczy. my z męzem korzystamy z box storage, bardzo fajan sparwa szczególnie na zime - można pochowac rowery, rolki, piaskownice dzieci itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach