Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodaje

Jak sie z nim zakolegować, zaprzyjaźnić?

Polecane posty

Gość dodaje

Podoba mi sie pewien chłopak niestety chyba nie jestem w jego typie i mimo iz on nie jest zainteresowany moja osobą to jednak chcialabym go bliżej poznać. Jak się z nim zakolegować? Myślę o nim cały czas i chociaż nie mogę być z nim to chcę być blisko niego. Jestem gotowa na przyjaźń bez miłości kto wie może mi przejdzie jak go bliżej poznam tylko jak to zrobic

Gość gość
Ja bum nie umiała udawać koleżeństwa jakbym chciała faceta dla siebie. Okłamujesz samą siebie, nie ma przyjaźni damsko-męskiej, to jest balansowanie na linie na wysokości.

Gość gość
No będziesz cierpieć. Ale jak się zaprzyjaźnić? Rozmawiaj z nim. Szukaj okazji i pretekstu do nienachalnej rozmowy. O niczym, o zainteresowaniach. Wchodź w jego życie.

Gość dodaje
wlasnie boje sie ze on to odbierze jako podryw to moje zagadywanie i ucieknie bo sie zorientuje ze na niego lece. Nie wiem jak to zrobic delikatnie pomozcie podpowiedzcie proszę. Po ciuchu mam nadzieje ze jak go blizej poznam to mi przejdzie.

Gość gość
Zaproponuj ,że będziesz jego seks przyjaciółką , żaden by Ci nie odmówił.:D

Gość gość
Brzmi upokarzająco.

Gość gość
Czemu przecież to teraz takie modne, niektórzy się tym chwalą , a osoby, które są przeciwne takim układom, uważane są za staroświeckie:)

Gość dodaje
prosze nie róbcie sobie z tej sytuacji zartów ja pytam na poważnie bardzo mi na tym zależy.