Gość Nikolla00 Napisano Wrzesień 4, 2016 Kto ma okolo 3 mies po OP jakie macie blizny? Moje sa mocno czerwone... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmonia Napisano Wrzesień 4, 2016 Hej dziewczyny, a czy implanty trzeba wymienic czy sa na cale zycie zamierzam powiekszyc okraglymi firmy mentor.Mam 25 lat.Czytalam ze po 25 latach niby trzeba znowu miec zabieg;/. Jaka gwarancje dal wam chirurg>??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 gość Justyna jeszcze nic nie dostałam.moje wysle w srodre po kontroli w tedy będę miała sciagany opatrunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJustyna Napisano Wrzesień 5, 2016 Iwona zdjęcia wysłane Bez stanika w staniki sportowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Wrzesień 5, 2016 Na 3 m po operacji moje blizny też były jeszcze czerwone ale nie piekły ani nie bolały:) po prostu się goiły i skóra dochodzila do siebie. Terasz prawie nie widać. Właściwa pielęgnacja tego i będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 goscJustyna masz piękne piersi i wcale nie są małe.jak ja będę miała takie to będę przeszczesliwa .głowa do góry są naprawdę mega.powiedz prosze tylko jakie miałaś wyjściowe bo ja kompletne zero. Ale jak wyszły mi takie jak tobie to będę w niebie.naprawdę są idealne adpowiednio dobrane do Ciebie.W środę wieczorem wysle swoje.pozdrawiam moje wymiary przed to 70 pod. 58 kg i wie cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 GoscJustyna są cudowne.po prostu mega.idealnie dopasowane do Ciebie.jak mi takie też wyszły to będę szczęśliwa.naprawdę masz czym się pochwalić.powiedz proszę tylko jakie miałaś wyjściowe .Ja kompletne zero.stanik miałam 70 A małe. Powinnaś być szczesliwa naprawdę. Też chce takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 GoscJustyna sa mega.naprawdę idealnie dopasowane do Ciebie.jak mi takie wyjdą to będę przeszczesliwa. Moje eysle w srodre wieczorem po kontroli.naprawdę powinnaś być dumna z nowych piersi. Powiedz proszę jakie miałaś wyjściowe bo ja kompletne zero.stanik miałam 70 A małe.kurczę też bym chciala żeby mi tskie eysxly piękne równe idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Wrzesień 5, 2016 Justyna, masz przpiękne piersi. I wcale małe nie są. Az stwierdzilam sama, ze nie ma co szaleć skoro tak ładnie 325 wyglądają. I napewno będą trwalsze. Naprawde wiekszych nie potrzebujesz bo są superrrr :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJustyna Napisano Wrzesień 5, 2016 Dziewczyny dziękuję. Tez uważam ze są piękne ale dla mnie małe . w ogóle ich nie czuje ;) Zawsze chciałam. mieć spory biust ale lekarz powiedział. ze jak by włożył większe to by pękły :) Powiedział ze u mnie to tylko można dwie operacje żeby było spore D wiec na pewno wrócę do tego lekarza.. Mówił. ze trzeba trochę odczekać ale ja nie wcześniej niż. za 2 lub 3 lata Jadzia wyślę Ci zdjęcie jak wyglądały przed Dziewczyny dziękuję za miłe słowa ... od razu lepiej się czuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikolla00 Napisano Wrzesień 5, 2016 GośćJustyna też poprosze o zdjecia. Ja wyszle ci swoje. Jak już pisalam to mam 320 uhp okragle też uważam że sa za male... 3 mies po OP i tak pod koszulka nikt nie zauważyl ze znajomych :/ Nikolla00@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 GoscJustyna masz powody do dumy.Ja już nie mogę się doczekać środy aż ściągnąć mi opatrunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMichasia Napisano Wrzesień 5, 2016 GośćJustyna możesz mi wysłać zdjęcia? asica150@onet.eu Ja mam operacje w czwartek już powoli odczuwam stres:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MonikaŁdz Napisano Wrzesień 5, 2016 Dziewczyny mam operacje pojutrze ;o Jakieś ostatnie rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJustyna Napisano Wrzesień 5, 2016 Jadzia juz wysłałam Tobie Nikola teraz wysyłam a mój mail diamanteshop@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 GoscJustyna dostałam fotki.czyli u mnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 5, 2016 Oby u mnie też wyszły tak idealne jak u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2016 Implanty piersiowe to przedawniona metoda, poczytajcie co teraz jest na topie http://breastactives.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Wrzesień 5, 2016 Justyna...mogę też poprosić o fotkę? dawajszybko@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2016 Dziewczyny ja jestem tydzien po operacji, dzisiaj przez moment je widzialam i sa cuuudowne... nie chcialabym zeby mocno zmniejszyly... Czy one bardzo sie zmniejszaja?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monikałdz Napisano Wrzesień 6, 2016 Jutro 15:30 :oo Boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 6, 2016 Dzis 6 dzien po i sama wstalam z pozycji lezacej.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 104daisy Napisano Wrzesień 6, 2016 AAllee czyli u Ciebie nie ma kryzysu na szóstą dobę super ;-) Monikałdz trzymam kciuki będzie dobrze ;-) daj znać jak będziesz po ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 6, 2016 Nie i mam nadzieję że najgorsze za mna.. Musze isc do fryzjera wlosy umyc bo nie daje rady sama rak podnieść jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmagda87 Napisano Wrzesień 6, 2016 Hej dziewczyny, mój zabieg też już za nie długo 28.09 ale przyznam się ze bardzo się boję:( najbardziej tych komplikacji:/ nie chce dużych piersi chce je popprostu mieć ehh.Czy jak będę miała włożone mniejsze implanty jest mniejsze ryzyko że będzie coś nie tak (325mentor okrągłe)Czy bardzo przestrzegalyscie żeby nic nie dźwigać, mam 2 dzieci córcia ma 19miesięcy a moja teściowa będzie u nas 2 tyg, czy ja dam radę?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
104daisy 0 Napisano Wrzesień 6, 2016 Magda ja myślę, że komplikacje nie zależą od rozmiaru implantu, dasz radę będziesz miała piękne piersi i wszystko będzie dobrze, jeżeli będziesz stosowała się do zaleceń lekarza. Ja już zapowiedziałam mężowi, że musi wziąć tydzień wolnego i się mną zajmować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmagda87 Napisano Wrzesień 6, 2016 Oby wszystko było dobrze!!! Bo czytałam tutaj na forum ze taka dziewczynie w3 tyg dostala komplikacje i musila iść drugi raz na stół:/ dlatego mnie to zmartwilo Ja będę mieć opiekę Maz teściowa 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmagda87 Napisano Wrzesień 6, 2016 A ty daisy Masz dzieci??? Bo ja później już będę musiała częściowo zająć się dziećmi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
104daisy 0 Napisano Wrzesień 6, 2016 mam syna ale to już nastolatek więc myślę, że na jego pomoc też mogę liczyć :-) a co do komplikacji to ja kiedyś panicznie się ich bałam a teraz zwyczajnie o tym nie myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2016 dziewczyny odpowiecie czy piersi mocno sie zmniejszaja po zejsciu opuchlizny? Mam allergan 420 ml i sa takie akurat tydzien po... Nie chce zeby byly za male :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach