Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość gośćmagda87
Ja jesteem 15 dni po operacji i nadal nie umie buteleki odkręcić...ból już znacznie mniejszy ale boli bark...powoli już też przewijam moja 20 miesieczna CORCIE synuś 6 latek pomaga,mam jeszcze teściowa i męża ale ona w sobotę już wyjeżdża...A wy już ogarnniacie dom? Ja jeszcze nie umie samą włosów umyć...Ale nie żałuję że to zrobiłam bo mam w końcu piersi 350cc mentor.

Gość gośćmagda87uuu
Ja jesteem 15 dni po operacji i nadal nie umie buteleki odkręcić...ból już znacznie mniejszy ale boli bark...powoli już też przewijam moja 20 miesieczna CORCIE synuś 6 latek pomaga,mam jeszcze teściowa i męża ale ona w sobotę już wyjeżdża...A wy już ogarnniacie dom? Ja jeszcze nie umie samą włosów umyć...Ale nie żałuję że to zrobiłam bo mam w końcu piersi 350cc mentor.

Gość MonikaŁdz
Hej dziewczyny, jestem ponad miesiąc po operacji powiększenia biustu :) Każdego dnia opisywałam przebieg regeneracji itp, opisałam to na blogu. missdailyem.blogspot Zapraszam może rozwieje wątpliwości niektórych :)

Gość MonikaŁdz
Dziewczyny napisałam na blogu moje przeżycia po i w trakcie . Zapraszam :) missdailyem.blogspot

Gość gość
Żadnej nowej wypowiedzi nie widzę

Gość gość
Forum padło czy tylko ja nic nie widzę?

Gość Jadzia 123
Hej dziewczyny. Ile czasu układają się piersi.jak stoję to mają super kształt i są bardzo naturalne ale jak leżę to są okropne mają dziwny kszralt i sutki są dość wysoko.a i kiedy mige założyć normalny stanik.jestem prawie 7 tyg po.

Gość gość
Czy któras z dziewczyn powiększała drugi raz na jeszcze troche większe po roku czasu od pierwszego powiekszenia?ja mam zamiar tak zrobic i jestem ciekawa czy boli tak samo i jak z bliznami i rekonwalescencja?

Gość Laureka
Jadzia126 piersi układają się nawet do roku czasu. Ja jestem 5 dni po operacji i odkręcam już butelkę, słoik, to wszystko zależy od progu bólu. Mam 2 małych dzieci - pomoc jest w tym przypadku konieczna. Mi pomaga mąż.

Gość gośćmagda87
Lauerka a w jakim wieku masz dzieci??? Bo mi też mąż pomaga Ale kąpać to jeszcze nie dałam Rady..myjecie już same włosy?

Gość Wimpern
Sabi28 Ja jestem tez wysoka inszvzypala 177 i 55 kg i mam implanty anatomiczne 370 wyjściowe było A teraz jest D ale prwnie sie zmniejszy bo jestem dopiero 19 dni po operacji. Powiem Tobie ze moje 370 naprawde nie jest jakies wielkie i jakby tak zostało to wyglądałoby naturalnie. Chyba u każdej kobiety inaczej. Zaufaj lekarzowi ja zaufałam i jestem zadowolona

Gość A_nuśka
Ja mam 174 i 58kg i też myślę nad 370. To już w następny wtorek!! Aj..mam jakieś fazy że badania przed źle wyjdą albo że nie dolece w piątek do polski i się coś przesunie... zaczynam mieć stresa.

Gość Winpern
A_nuśka Nerwy takie sa normalne, ja termkn operacji miałam za rok w październiku i z dnia na dzien dowiedziałam sie ze mam operacje przyspieszona bo sie miejsce zwolniło. Musiałam przylecieć z norwegii do Warszawy, zostawiajac w domu 2 małe córki, stres był taki ze normalnie czułam ze dostaje miesiączkę, która miałam dostać za 2 tyg!!! Do końca nie wierzyłam ze moja operacja sie odbędzie! Masakra heh Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Jesli chodzi o rozmiar to moje 370 jest idealne, mam projekcje 6 cm wiec implanty sa ładnie wysunięte do przodu. Mam nadzieje jedynie ze duzo sie nie zmniejsza. Tydzień temu na kontroli dr powiedział ze jest tylko lekki obrzęk. Mam nadIeje ze nie zmniejsza sie o dwa rozmiary jak czasem dziewczyny piszą.... Rożne sa te opinie, nieraz słyszę ze to bardZo małe zmniejszenie a czasem ktoś pisze ze jest kolosalna różnica. Człowiek nie wie w co wierzyć heh :) pewnie to tez indywidualna kwestia.

A_nuśka dokładnie, takie nerwy to normalne, ale nie ma co się przejmować trzeba myśleć pozytywnie i być dobrej myśli a wszystko się uda! Tzrymam kciuki daj koniecznie znać jak będziesz juz po operacji :)

Gość wimpern
A_nuśka Nerwy takie sa normalne, ja termkn operacji miałam za rok w październiku i z dnia na dzien dowiedziałam sie ze mam operacje przyspieszona bo sie miejsce zwolniło. Musiałam przylecieć z norwegii do Warszawy, zostawiajac w domu 2 małe córki, stres był taki ze normalnie czułam ze dostaje miesiączkę, która miałam dostać za 2 tyg!!! Do końca nie wierzyłam ze moja operacja sie odbędzie! Masakra heh Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Jesli chodzi o rozmiar to moje 370 jest idealne, mam projekcje 6 cm wiec implanty sa ładnie wysunięte do przodu. Mam nadzieje jedynie ze duzo sie nie zmniejsza. Tydzień temu na kontroli dr powiedział ze jest tylko lekki obrzęk. Mam nadIeje ze nie zmniejsza sie o dwa rozmiary jak czasem dziewczyny piszą.... Rożne sa te opinie, nieraz słyszę ze to bardZo małe zmniejszenie a czasem ktoś pisze ze jest kolosalna różnica. Człowiek nie wie w co wierzyć heh :) pewnie to tez indywidualna kwestia.

Gość Laureka mentor 330
Magda87, mam niespełna 5-latka i 3-latkę. Ja już myję głowę pod prysznicem na stojąca. Tabletek przeciwbólowych już nie biorę - jestem tydzień po operacji. Każdego dnia jest co raz lepiej, ale uważam, że każdy powinien mieć opiekę przez kilka pierwszych dni. Ja przez 5 dni nie robiłam nic, może to efekt tego, że po tygodniu jestem już w miarę sprawna. W każdym razie i tak trzeba na siebie uważać, nie wolno dźwigać i się obciążać.

Gość gość
no ja 9 tygodni temu mialam operacje - okragle 420 ml (wiec teoretycznie wypadaja wieksze niz anatomiczne).Lekarz tez mowil, ze obrzek mam lekki a skonczylo sie tak ze z D zjechaly mi do malego C :/. Po ciazy na bank wezme o wiele weksze

Gość Sabi28
Wimpern....ja całkowicie zaufałam mojemu specjaliście :) Pod biustem mam tylko 70 cm, więc nie upieram się co do większych implantów :) Póki co walczę z katarem, operacja już za ponad 2 tygodnie a ja nie mogę pozbyć się przeziębienia. ...ale cóż, trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok :)

Sabi28 Ja przed operacja zeby nie zachorować piłam tran, serdecznie polecam ten sposób. Tez mam 70 cm :) Miałam 70 pod biustem i praktycznie w biuście nie wiele więcej ech

Gość rozmarzona30
Sabri28 katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień :) jeśłi to tylko katar to myślę że przejdzir. Tylko uważaj czy nie masz gorączki po prostu, żeby jakaś paskudna infekcja cie nie dopadła tuż przed. Zdrówka!

Gość Jadzia 123
Dziewczyny Jak długo goily się wam blizny.ja stosuje plastry silikonowe .stosuje je 3 tyg i blizny się nie zmniejszają.macie lepsze sposoby na blixny ?

Gość gość
witam,czy któras z was wybrała lub ma zamiar wybrac okrągłe ultra wysoki profill 480 cc mentor,bo jestem ciekawa efektów ze wzgl na to ,że ja planuje takie sobie ,,sprezentowac,, ale boje sie ze moga byc za duże,natomiast jest to tylko cm większe od tych co mam teraz czyli 350 cc wysoki profil ,róznic sie tylko profil z 4,9 na 6,0 oraz ilosc mla te wydaja mi sie zbyt małe :(

Za moich czasów plasterki silikonowe nie były takie popularne. Radziłam sobie bez :) Wiesz mnie też się wydawało, że mi się nie goją, ale tak z dnia na dzień to faktycznie może się wydawać że nie ma żadnych zmian. Możesz zrobić fotę i za 3-4 dni znowu żeby sprawdzić jaka jest rożnica. Wtedy będziesz miała pewność czy się goją czy nie

Gość Jadzia 123
Dxieki wielkie.A możesz Doradzić Jak Ty sobie radziłas z bliznami ?no i czy zeszły całkowicie.

gość u każdej wygląda to inaczej wiesz możesz wybrać taki sam rozmiar, a masz np. inna budowę i już to będzie inaczej wyglądało, jeśli czujesz, że te co masz teraz są za małe to może faktycznie weź te większe, a byłaś już z tym u lekarza?

ja na świeże blizny stosowałam oliwkę dla dzieci na zmianę z kremami, blizny są minimalne, ale niektóre dziewczyny stosowały np. noscar albo cepan :)

Gość leylan
Dziewczyny, po jakim czasie odpadły Wam strupki? Kiedy kupiłyście pierwszy stanik?

Gość leylan
Dziewczyny, po jakim czasie odpadły Wam strupki? Kiedy kupiłyście pierwszy stanik? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się