Gość goscmagda87 Napisano Październik 30, 2016 Hej ja 6 dni po średnio się czułam jak nie musisz nic szykować to dasz radę, ale nie przemeczaj się!!! Miej kogoś do pomocy,ja w 5 dobie zrobiłam obiad;) teraz jest miesiąc po i nic nie boli piersi są super! !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Październik 30, 2016 MigotkaS to bardzo indywidualna sprawa, mysle, ze nikt Tobie na to pytanie nie odpowie, jedne dziewczyny po 6 dniach czuja sie ok, inne leza w łóżku, Ja po 2 tygodniach od operacji wyprawiałam urodzinki córki (2 urodzinki) i wszystko było ok, normalnie z gośćmi siedziałam, no tylko nic na stoły nie nosiłam itp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Październik 31, 2016 Właśnie uzyskałam informacje dotyczącą wielkości implantów. Profil 410 LX, 330 mil.. nie wiem za bardzo co to znaczy ale mam nadzieję uzyskać z tego obfite C:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcela28 Napisano Październik 31, 2016 no wiesz co...6 dni to krótko. ale możesz całkiem dobrze to wszystko przechodzić i moze Cię już nie boleć. Ale ruchy to będziesz mieć ograniczone! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Listopad 1, 2016 MigotkaS znaczy to że implant jest o niskim profilu, 330 ml wysokosc 10,5 cm szerokosc 12,5 i projekcja az 6 cm (czyli wysuniecie implantu do przodu) Bardzo podobne implanty do moich :) pewnie cena ta sama 18tys :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2016 Dziewczyny pomocy! Jestem załamana . Jestem tydzień po zabiegu mam wkładkę 330 wysoki profil anatomiczne pod mięsień moja waga 52 kg i 160 cm. Na symulacji piersi wyglądały naturalnie , tydzień po operacji sa okropnie duże, opuchnięte od góry i jakby z boku aż pod pachę. Czy one mi zmaleją? Mam w tej chwili większe kompleksy nic przed operacja. Żałuje tej operacji bardzo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Listopad 2, 2016 Wimpern ile po zabiegu jesteś? Dokładnie, cena 18 tyś. Czy to są anatomiczne? Bo nawet nie zapytałam. Wybacz tak śmiałe pytanie ale masz może zdjęcia jak takie implanty wyglądają po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi28 Napisano Listopad 2, 2016 Dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi odnośnie cen i zastanawiam się jak to możliwe, że zapłaciłam za zabieg 12,5 tys? :) A wielki dzień już jutro! :) Paniki jeszcze nie ma, ale żołądek związany na supełek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Listopad 2, 2016 Mam koleżankę która robi rezydenturę z chirurgi plastycznej i mówi że ogólnie wszyscy lekarze są dobrzy i poprawni ale dzielą się na rzemieślników i artystów... i chyba stąd różnica w cenie. Generalnie ja wybierałam najlepszego artystę nie zwracając w ogóle uwagi na cenę, na zdrowiu i wyglądzie sie nie oszczędza a to jest dość poważny zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2016 Dziewczyny, cena nie jest żadnym wyznacznikiem. Znam dziewczynę która strasznie się męczyła po zabiegu w klinice Ambroziaka za 16.500 i co najmniej kilka które za 11 tys zrobiły zabieg w Linea Corporis. Z reszta sama tam robiłam i mogę polecic pełen profesjonalizm zarówno lekarza jak i pielęgniarek. Miałam też dwie cesarki. Jedną w małej klinice na targówku i było naprawdę super z ekstra opieką z 8 tysi, a drugą w Medicover za 12tysi i była masakra. Przemiał straszny a mojemu dziecku które miało dostawać regularnie co 2 godziny mleczko bo ja nie miałam laktacji a to był wczesniak przynoszono co 3,4 a nawet 5 nie raz po moich co najmniej kilku prośbach. Zrobiłam awanture i dopiero było lepiej. Wiec pamietajcie, cena to naprawde malo wazna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2016 mialam na mysli, ze cena nie jest zawsze wyznacznikiem jakosci. Oczywiscie dla wielu to wazna sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Listopad 2, 2016 MigotkaS ja jestem miesiac i tydzien po zabiegu. Oczywiscie, moge wysłać Tobie zdjęcia 10 dni po zabiegu i z dziś, (na maila) jednak nie wiem czy Tobie to cos da, ponieważ jestesmy innej budowy, implanty sa podobne ale nie identyczne, Ty masz niski profil, ja mam wysoki. z tego co widze, to bedziesz miała tez implanty anatomiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Listopad 2, 2016 Wimpern domyślam się że jakaś różnica ale może chociaż troszkę mi się uda uspokoić. Z jednej strony oglądam już fajne biustonosze na które nie mogę sobie teraz pozwolić, z drugiej drżę ze strachu o efekt końcowy. Proszę jak możesz to prześlij mi zdjęcia. Mój adres e-mail to MigotkaSt@gmail.com Dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Listopad 2, 2016 Sabi28 cena zalezy od lekarza, kliniki i firmy implantow, ja płaciłam za operacje 18 tys poniewaz miałam ja w klinicie szczyta (medialne miejsce heh) ale niestety dr Potocki ktorego upatrzyłam sobie przyjmuje tylko tam. Implanty mam allergan, ktore sa jedne z najdroższych, dlatego taka cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Listopad 2, 2016 MigotkaS wysłane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi28 Napisano Listopad 2, 2016 Cena, ceną....jeśli w grę wchodzi spełnienie marzenia to zapłaciłabym dwa razy tyle :) Jestem dziwnie spokojna....zobaczymy jutro. Zabieg o 15 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimpern 0 Napisano Listopad 2, 2016 Sabi28 bedzie pięknie, powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Derbinka Napisano Listopad 2, 2016 Oczywiście że będzie wszystko dobrze:) najważniejsze to spełniać swoje marzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćzzzz Napisano Listopad 3, 2016 Aaaaa jestem już po! Nie mogę w to uwierzyć. Nie dociera to do mnie. Trochę boli nie ma co gadać ale byłam na to przygotowana, gorzej było z wymiotmi bo trochę mnie wymeczyly. A teraz właśnie się obudziłam i mam nadzieję że już będzie dobrze. Mam założone dreny ale do nich nie zaglądam hehe. Pierwsze wstanie z łóżka przede mną mały stresik jak po porodzie ☺.... śmiesznie jak tak sobie lezysz, a przed tobą odstaje biust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Listopad 3, 2016 Gosczzzz jakie masz implanty? Teraz to już czas..każdego dnia będzie lepiej. Ja tydzień po i wstawanie rano jest najgorsze...później jakoś lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Listopad 3, 2016 Sabi. Powodzenia. Bądź dzielna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi28 Napisano Listopad 3, 2016 Właśnie najbardziej boję się tych wymiotów.....ale cóż, trzeba to przeżyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wimpern Napisano Listopad 3, 2016 Dziewczyny nie każda wymiotuje :) trzeba być dobrej mysli. Ja nie wymiotowałam i nie było mi niedobrze po narkozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2016 A_nuska Allergan okrągłe 295 największe jakie mi weszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Listopad 3, 2016 Ja też nie wymiotywalam tylko trochę w głowie się kręciło ale warto :)dziewczyny czy po miesiącu i tyg od zabiegu mogę już odkurzac i wycierac podlogi???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćzzzz Napisano Listopad 3, 2016 Nie widzę swojej odpowiedzi więc piszę raz jeszcze. A_nuska mam Allergan okrągłe 295. Wzięłam największe jakie mi weszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Listopad 3, 2016 gośćzzz a proszę powiedz mi czy oprócz samego bólu odczuwasz duży ucisk na klatkę piersiową? Bo to da mnie największy problem a zabieg już za 11 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MigotkaS 0 Napisano Listopad 4, 2016 gośćzzz jak się czujesz po zabiegu? I jak ten straszny ucisk na klatkę o którym wszyscy piszą a ja się najbardziej boję..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anikaa1982 Napisano Listopad 4, 2016 cześć Dziewczyny :) Jestem tu nowa. Za 2 tyg. mam operację powiększania piersi w Lasermed u dr Tomasza Dębskiego. Któraś mozę robiła u niego? * ile dni po operacji można podnosić dziecko ważące ok. 7 kg? mam opeikę zorganizwaną na 3 tyg. ale potem moj maż wyjeżdzą w delegację na kilka dni i zastanawiam się czy sobie poradzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renulkaomc Napisano Listopad 4, 2016 Hej, Jestem tu nowa, mam szybkie pytanie :D ( z góry przepraszam za małe odstępsto od wątku bo to raczej pytanie jest natury technicznej) chcę zrobić sobie operację powiększenia piersi… niestety nie mam tyle gotówki, żeby wyłożyć ją od razu na taki zabieg, a niestety zależy mi na na czasie… szukam sposobu żeby załatwić to inaczej… chciałabym taki zabiegi robić na raty… Ktoś korzystał z takiej możliwości? Chodzi mi o te dobre kliniki, ale nie te które znane sa bo pokazują je w tv, nie mam tyle kasy żeby dopłacać za to, że lekarz pokazuje się w tvn… jedną z klinik, którą obstawiam że względu na lekarkę, która bardzo ładnie robi piersi jest klinika Malia… mają na stronie info, że można dostać kredyt na operacje. Dziewczyny czy któraś z was taki kredyt brała??? Jak to się opłaca, bo może jest drożej lub taniej niż kredyt z banku…a poza tym najważniejsze czy trzeba mieć umowę o pracę??? Wolę się najpierw dowiedzieć od was niż naroić sobie siary, że mi odmówią :D :D D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach