Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość Sunshinexoxo
Dziewczyny jsk robic robcie wieksze bo bedziecie zalowac jak duzo tutaj na forum. Naprawde to co mierzycie pod bluzeczka to i tak ok 30 % z tego sie wbija pod miesien i nie wyglada tak. Ja jestem drobna 168cm 55 kg bardzo waska klatka drobniutka jak dr Potocki stwierdzil a jednak wybieral mi pomiedzy 385 i 415 g. Doradzil 385 ze wzgledu na drobna klatke (w biuscie 82 pod 69cm). Sa jeszcze twarde i wygladaja troche sztucznie ale to normalne jestem dopiero 5 tyg po ale z dnia na dzien widze jak sie robia coraz pelniejsze i wiem ze efekt bedzie idealny! Zreszta robil mi jeden z najlepszych wiec zaufalam mu i sie nie martwie. Nie robcie malych bo bedziecie poprawiac

Gość gośćKarolina
Sunshine: Skoro przy 69cm pod i 82cm w biuście masz 385ml i mówisz, że nie ma sztucznego efektu to juz jakiś konkret dla mnie :) A masz okrągłę ? i jaki jest efekt wizualny: masz tam trochę "mięska" czy sama skóra naciągnięta ? Jak to czujesz?

Gość Sunshinexoxo
Karola narazie niestety sa naciagniete jak mowisz pilki ale z kazdym dniem widze zmiekczanie i jakby to powiedziec produkcje tego mieska ;) tak to czuje na chwile obecna wiem ze bedzie super bo jeszcze nie slyszalam zeby dr Potocki komus zrobil zle cycuchy. Nawet pielegniarka co mnie wiozla na sale operacyjna (bo wachalam sie czy nie za male wbral) mowila ze robi najfajniejsze cycki w pl hehe. I ja mu ufam ze dobral dobrze. W koncu robi tego na mase, wie przy jakiej budowie co wyjdzie :) Chcesz to moge Ci wyslac fotki jednak zaznaczam ze sa one swierze.

Gość gośćKarolina
sunshine: Bardzo chętnie zobaczę Twoje "nabytki" ;) Podaje maila raz jeszcze implanty77@wp.pl O dr Potockim słyszałam, ale ja jestem z dolnego śląska i tutaj kombinuje ;)

Gość gośćKarolina
Sunshine: A powiedz mi jeszcze 1 rzecz.. Po jakim czasie po operacji, mogłaś sobie spokojnie iśc np. na spacer taki dłuśzy - nie wiem godzinny..i nie bałaś się, ze Ci się "blizna otworzy" i wypadna implanty?? :/ Bo rozumiem, że ćwiczenia takie większe to pewnie nie wczesniej jak za miesiąć od teraz, prawda?

Gość Sunshinexoxo
wyslalam kochana tutaj cos nie moglam odpisac

Gość patt89
hej dziewczyny, mam pytanie, mam termin na 21 wrzesnia, zabukowalam urlopu tylko 2 tygodnie, i nie wiem czy nie za malo...po jakim czasie wy doszlyscie do siebie? tak zeby do pracy moc wrocic, dodam ze pracuje przed komputerem iec duzego wysilku fizycznego nie mam ale zawsze jednak pracuje rekami...

Gość Sunshinexoxo
a do aktywnosci fizycznej po 3 msc mozna

Gość Sunshinexoxo
jezeli masz prace siedzaca przed kompem to spokojnie po 2 tyg kochana mozesz wrocic :) ja pracuje w szkole z dzieciakami wiec nawet po 2 msc sie boje troche zeby mnie nie uszkodzily urwisy hehe

Gość gośćKarolina
Dzięki Sunshine :) 3m-ce..dłuuuugo, ale trzeba wytrzymać. Byle mi cos nie odwaliło i żebym się nie pospieszyła, bo szkoda by spieprzyć coś

Gość patt89
ok mam nadzieje ze bedzie ok:) jeszcze jedna rzecz mnie dreczy troche... wiecie moze czy jest mozliwa reakcja alergiczna na implant? przeraza mnie wlasnie ta swiadomosc ze organizm moze odrzucic implanty bo to jest cialo obce i wiecie im blizej operacji tym bardziej swiruje, pewnie nie tylko ja... czy jest ktos tutaj komu niestety nie powiodla sie operacja i byla porzeba usuniecia implantow? nie odbierzcie mnie zle nie chce straszyc nikogo ale chyba kazda ma takie bawy....

Gość gośćKarolina
Z tego co się orientuję właśnie po to sa podawane antybiotyki- przed i po operacji - żeby ograniczyć ryzyko nieprzyjęcia implantów..no ale ten 1% ryzyka zawsze jest. ;)

Gość Sunshinexoxo
Pati ja sie tego najbardziej balam. Szczegolnie ze mam historie choroby Hashimoto i niedoczynnosci tarczycy gdzie organizm sam siebie atakuje. Balam sie tego najbardziej ze odrzuci ale zaufalam lekarzom. 3 silne dawki antybiotyku plus narokoza.. myslalam ze wyniki sie pogorasza a okazalo sie ze po operacji moje wyniki sie poprawily! Choroba ta jest w ponad 50% z powodu nieakceptacji siebie wiec sam siebie atakuje ale jak dostal organizm cycuszki od razu akceptacja poszla w gore! a tak wracajac do tematu tyle osob robi wiec trzeba zaufac lekarzom i myslec pozytywnie.

Gość gość
O kurcze, Sunshine.. Mi też wyszła niedoczynność..ale taka na poziomie 2 razy powyżej normy TSH ..i idę sprawdzic czy jest poprawa za tydzień. Też bałam się że przy niedoczynności nie dadzą mi narkozy..a Ty mówisz, że Tobie podali. :) To dobrze. Ja w ogóle słyszałam, że rzadko się zdarza by ktoś szedł na operację i mial wszystkie wyniki 100% w normie.

Gość Sunshinexoxo
Ja bardzo sie do tej operacji przygotowywalam. Caly rok. Przeszlam silny detoks w styczniu i od tamtej pory jestem na bezglutenowej diecie weganskiej. TSH spadlo z 6.21 do 3.90. Przeciwciala Anty-TPO z 970 na 330 i to bez hormonow ktore juz dawno idioci lekarze chcieli mi podawac. Sama sie lecze i sa efekty;) Mnie lekarz powiedzial ze FT3 I FT4 musza byc w normie do operacji.

Gość patt89
kochane jestscie troche mnie podbudowalyscie;) mimow wszystko zadzwonie jutro do kliniki i sie wypytam jeszcze o to, i tak chyba maja mnie juz tam za wariatke bo od tygodnia dzwonie do nich codziennie z jakims pytaniem;P zmienilam tez rozmiar implantu z 255 na 300, do mojej figury powinny byc ok bo waze 52 kg i wzrotu mam 165. powiedzcie mi jeszcze po jakim czasie mozna wziac prysznic badz umyc sobie samej glowe, slyszalam ze ciezko jest przez pierwsze 3 dni bo rak nie mozan podnosic. ogolnie zastanawiam sie jak sie bede czuc, bo korzystajac z okazji ze zostane w warszawie przez 9 dni umowilam sie tez na 5 dzien po operacji do bardzo dobrego fryzjera , mam nadzieje ze bede w stanie isc:P Zastaly mi 24 dni do zabiegu... tez tak swirowalyscie wraz ze zblizaniem sie terminu? jestescie w 100% zadowolone?

Gość gośćKarolina
O kurcze..czyli JEDNAK! Musi byc w normie.. Ja tez sama się leczę. I też lekarze pierwsze co to mnie chcieli hormonami szpikować, ale że trochę wiem jak to wygląda u moich klientek i że z reguły kończy się jeszcze większym rozregulowaniem tarczycy, to próbuje sama.. A co to znaczy Sunshine, że przeszłaś detox? Chodzi o tą dietę bezglutenową tak? Ja wpierniczam dużo chleba i torilli..Bedę musiala to chyba wszystko odstawić

Gość Basik79
Dziewczyny a jak z cenami implantów tzn chodzi mi o mentor i silimed są w tej samej cenie? ?

Gość patt89
niestety nie orientuje sie w akurat wymienionych przez Ciebie, mi lekarz polecil natrelle anatomiczne (18 000zl), twierdzi ze te sa najlepsze, ale to pewnie zalezy od lekarza...najlepiej jak sie umowisz na konsutacje

Gość gość aga
A ja powiem tak...wszystko zależy od stanu wyjściowego. .ja mam 375 allergan wysoki profil. Wyjściowe małe b po dwóch ciążach. Piersi były mocno opadniete. Implant sprawił że poszły do góry ale rozmiar mam c. Nie są duże. Koleżanka z pojemnością 330 ma większe ode mnie . Ale też wyjściowa była inna nie opadnieta....

Gość gośćKamilka089
Mentory anatomiczne 15tysiecy okrągłe 13 tysiecy

Gość Basik79
Ja juz byłam na konsultacji dr zaproponował mi mentor a chciałabym zamienić na silimed bo mają wyższa projekcje tylko nie wiem jak wygląda to cenowo

Gość Basik79
Ja juz byłam na konsultacji dr zaproponował mi mentor a chciałabym zamienić na silimed bo mają wyższa projekcje tylko nie wiem jak wygląda to cenowo

Gość Basik79

Gość gośćMarika
Dziewczyny da rade mi ktoras wyslac na maila zdjecie po operacji z implantami powyzej 300ml? Bardzo mi zalezy.

Gość Sunshinexoxo
Karola detox dr Ewy Dabrowskiej zrobilam przez 5 tygodni. Ciezki jak cholera bo robilam w zime wiec caly organizm sie non stop trzasl ale warto bylo. Wyniki byly od razu lepsze TSH spadlo mi wtedy z 6.21 na 3,07. A od tamtego czasu dieta weganska bezglutenowa (czyli bez zyta pszenicy jeczmienia) odstawilam tez soje kasze jaglana (wolotworcze). i tak sobie zyje odkrywam nowe smaki. Pieczywo bezglutenowe jem i makaron. Niczego mi nie brakuje! Jem jedzenie bogatsze w smaki przyprawy. Duzo kuchni hinduskiej. Duzo straczkowych, ryzu ziemniakow(szczegolnie slodkich). Ale to wszystko po detoksie dabrowskiej bo on jest baaardzo restrykcyjny ale oczyszcza krew z kompleksow immunologinczych i zepsutych komorek.

Gość Sunshinexoxo
Mnie kosztowalo wszystko (zabieg konsultacje (oprocz pierwszej) opatrunki stanik 15 tys. Mam Allergany okragle. Uwazam ze jak na klinike szczyta to naprawde malo biora przy takiej renomie w porownaniu np z Sankowskim 22tys! Patti a nie masz maila mdo swojego dr? ja mojego przez rok dreczylam mailami hehe z kazdym malym pytaniem. Ale w koncu to powazny zabieg ingerencja w nasze cialo a przygotowanie psychiczne to ponad polowa sukcesu! pytaj i pytaj zeby ograniczyc stres do minimum. Ja sie wogole nie balam przed. Czulam sie jak jakas gwiazda jadac do kliniki hehe bo zawsze myslalam ze takie rzeczy sa zarezerwowane tylko dla ludzi bogatych a sama osiagnelam, sama zaoszczedzilam cala sume bedac sinlem z dala od domu i jestem z siebie dumna. Cale to doswiadczenie to jak jeda wielka przygoda dla mnie. Naprawde nie ma sie czego bac. Ja stamtad wyjsc nie chcialam hehe. mni glowe pierwszy raz po 6 dniach mama myla ale ja taka ostrozna jestem. Jak mi powiedzieli nie podnosic to nie podnosilam zeby sie szwy nie rozlazly. Dow fryzjera powinno byc ok. Ja sie tylko szybko meczylam i wpadalam troszke w taka panike ale to z uwagi na upaly i ten sciskajacy gorset.Nic sie nie dzialo to bardziej tylko takie wystraszenie po opearcji wyjsciem z domu

Gość patt89
Sunshine robilas u Szczyta??? ja tez robie w jego klinice tylko u dr Kulickiego, jak sie czulas na drugi dzien po przebudzeniu? bo troche mnie to przeraza ze juz na druga dobe sie wychodzi z kliniki, kolezanka robila we wroclawiu i zostala tam az 3 dni. kolejna sprawa to taka ze miszkam w Londynie i po 9 dniach od zabiegu wracam samolotem do Londynu, wyczytalam ze na poczatku mozna czuc bol w piersiach ze wzgeldu na cisnienie...

Gość Sunshinexoxo
Pati ja sie czulam super od poczatku i naprawde to nie jest kokieteria z mojej strony. Chyba tak bardzo tego pragnelam potrzebowalam ze organizm doszedl do siebie szybko. Czulam tylko taki ucisk w mostku jakby bol serca tylko troszke silniejszy ale to sie zmienialo z dnia na dzien. Ale nigdy nie byl taki zebym nie dawala rady. Nawet ketonalu nie bralam. Robilam w klinice Szczyta u dr Potockiego. Leciec mozna samolotem, jednak zapytalabym Twojego dr o ten bol ze wzgl na cisnienie. Ja mieszkam w Cardiff ale mialam duzo wolnego ze wzgl ze pracuje w tutejszej podstawowce. Klinika Ci sie spodoba opieka na swiatowym poziomie. Jesli bedziesz miec pielegniarke Pania Agnieszke Chodakiewicz to pozdrow ja od Agniesi od cycuszkow hihi. Byla taka kochana przegadalysmy juz na wybudzeniowce o zwiazkach i urzadzaniu domu. Swietnie sie czulam od momentu kiedy otworzylam oczy. Oni tam maja najlepsza narkoze ( ja sie balam mdlosci po) najlepsze przeciwbolowe w kroplowce daja Ci wiec nie czujesz nic za bardzo. Jak wychodzilam do domu tez jeszcze dzialalo. Potem popoludniu w domku wzielam przeciwbolowe ale normalnie nie bol to bol nie do zniesienia. Nic w porownaniu z wyrywaniem osemki dolnej ktora robilam w zeszle wakacje i msc dochodzilam w lozku do siebie brrrr. To nawet nie jest 1/10 tego bolu.

Gość patt89
Sunshine dzieki za otuche;) troche mniej sie boje po jakim czasie Ty lecialas? zadzwonie do lakarza w poniedzialek bo dzisiaj to i tak nie odbierze:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się