Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18 latek zamordował w nocy swoją matkę. Śpiącą kobietę najpierw uderzał w głowę

Polecane posty

Gość gość
kretynko, czy ty w ogóle czytasz co piszą inni?? matka nie znęcała się nad nim, więc skończ tą swoją śpiewkę. zabił ją z zupełnie innego powodu. kochał ją, ale zrobił to chyba a afekcie dlatego że nie zdał do następnej klasy roftl

Gość gość
ta kretynka nawet hitlera by obroniła :D:D nie wiem czy to był afekt czy nie, ale afekt może się właśnie wziąć z dupy tępaczko, nie mająca pojęcia o psychologii, a udająca, ze coś wie nie zdał do następnej klasy i chciał się zabić, ale pomyślał że najpierw zabije matkę, aby za nim nie płakała,acz potem stchórzył i nie miał odwagi się zabić

Gość gość
Nie miał normalnego domu. Nie byl przez to stabilny uczuciowo..Rodzice nie wypelniali zadnej funkcji wychowawczej. Sama mialam kumpla który w wieku wlasnie19 lat mial w domu ojca tyrana i zaczil sie na niego z siekierą. Chciał go zarabac.W ostatniej chwili się opamietal.. A aktorka Sharlize Theron chyba tez zastrzelila tatusia sadyste

Gość gość
Noo i niestabilność uczuciowa usprawiedliwia zabójstwo. Pieprznij się w ten głupi dekiel, ale tak porządnie.

Gość gość
No i co z tego że ja kochał? Myslisz ze nie kocha się rodzicow sadystow albo idiotow ? Zalosna jestes ale widzę że już nie panujesz nad nerwami. Ze zdjec było widać ze im się nie przelewalo, pieniędzy nie było,narastające problemy i frustracje. Możesz sobie drzec ryja nie boję się ciebie. Dzieciak nerwowo nie wytrzymal. Matka pewnie swieta nie była skoro takie myśli mu się zaległy pod czaszka.

Gość gość
I uważam że rodzice ponosza całkowita odpowiedzialność zaś to co on zrobił W tym wieku nie rozumie się wielu rzeczy.

Gość gość
rodziców -sadystów się nienawidzi a nie kocha, zdebilała szmato to że ty jesteś tak tępa i durna to też nie wina rodziców tylko twojego ograniczonego łba 🖐️

Gość gość
sram na to co ty uważasz, jesteś durna i zwalasz zawsze winę na otoczenie, nie masz racji, kierujesz się własnym urazem, a nie racjonalnym podejściem. na szczęście sądy nie są tak durne jak ty i nikt nie będzie tak głupio usprawiedliwiał zabójcy 🖐️

Gość gość
Przecież to jest jakaś totalna kretynka. Po co Ty z nią dyskutujesz? Jak grochem o ścianę.

Gość gość
Hehe bedziesz miala nieprzespana noc patologio..Sama nie panujesz nad emocjami a wymadrzasz się betonie umyslowy

Gość gość
po prostu nie toleruje debilizmu i ograniczenia umysłowego 🖐️

Gość gość
Masz takie pojęcie o racjonalnym podejściu frustratko jak goowno o fiolkach. Jeszcze sama sobie odpisuje ze niby wiecej osób podziela jej punkt widzenia. Powiem ci na dobranoc że takie suki jak ty powinny być przymusowo sterylizowane

Gość gość
wiem, właśnie, ze jak grochem o ściane, więc stąd idę, zawsze tą szmatę poznam po tym jak idiotycznie broni psychopatów i zabójców, bo tylko ta kretynka tak robi 🖐️

Gość gość
debilko, ty masz jakiś chory uraz, więc o racjonalności nie piertol, dziecka tj. dorosłego dziecka bronisz, ale rodzica już nie, mimo że mógł przejść to samo, więc możesz spierdalać z taką "racjonalnością" mam nadzieję że, ty szmato jesteś bezpłodna, bo jeszcze wmówiłabyś swoim bachorom, że mogą zabijać każdego kto ich wyzwie czy uderzy, durna poyebusko 🖐️

Gość gość
Ja dostawałem w dzieciństwie od mamy kablem, pasem a jak biła to potrafiła wpaść w furie i wyglądało na to że nie panuje nad sobą. Strasznie się bałem i słabo broniłem przed ciosami. Potem bardzo się balem bólu, ciągle ten ból po biciu pamiętałem. I cholernie żałuję że nie miałem wtedy na tyle odwagi żeby pieprznąć jakiś wazonem o ścianę w domu i się sprzeciwić temu biciu, ale miałem wtedy około 6-8 lat. Mam sobie jakąś nienawiść za to bicie. A mysli samobójcze sa dn dzis

Gość gość
Nie odpisuje sam sobie, bo jest tu więcej osób, oszołomko :)

Gość gość
morda, psychopatyczna szmato, bo ktoś kto tak fanatycznie broni psychopatów sam musi mieć taką naturę 🖐️

Gość gość
Hmm może ona też kogoś zabiła; dlatego tak gorliwie broni zabójców?

Gość gość
Takie tanie wiesniary nie maja zazwyczaj nic mądrego do powiedzenia procz bluzgów. Idz się lecz

Gość gość
Ja was nie rozumiem, po co siekere wziasc i matke zabic po co tyle pisac tu i tak nikt tego nie zrozumie. Najlepiej wynająć kilera za 5 tys lub samemu zastrzelic matke i uciec za granice jak wszystko ucichnie

Gość gość
nie zdziwiłoby mnie to, to jak wtedy broniła zuzy i kamila, było wręcz CHORE, chora szmata i tyle 🖐️

Gość gość
ja jestem nim. Ona juz poszła chyba. Ja tez bronie tych takz. Psychopatów, bo dobrze robią ze zabijaja takie matki. A wy co byscie zrobili jak by was matki bily kilka lat codziennie ?

Gość gość
Nie rozmawiaj z ta uposledzona wariatka..To zwierze zwierze zawsze broni silniejszego to nie jest istota ludzka. Kiedys wejdze kiedys takie prawo ze rodzice sadysci beda gnic w wiezieniach. Nie tylko za znęcanie fizyczne ale też psychiczne

Gość gość
I miałam rację, broni ich, bo sama zabiłaby własną matkę gdyby mogła, psychopatka jedna. Ojojoj tak ich żałujesz- tylko nie posraj się z tego żalu. Skoro taka jesteś miłosierna to dlaczego nie wybaczysz? Tu nawet nie chodzi o wybaczenie, a o zrozumienie. Poza tym rodzice, którzy biją wcale nie muszą być złymi rodzicami ani wyżywać się na dzieciach. Po prostu wydaje im się, ze robią dobrze, zostali nauczeni, że ostra dyscyplina jest najlepsza, sami zostali tak wychowani, więc tak samo wychowują swoje dzieci.

Gość gość
upośledzona i piertolnięta to tylko ty tu jesteś, a rodzice-sadyści będą siedzieć razem ze swoimi dziećmi-sadystami, sprawiedliwość nie jest wybiórcza tak jak byś chciała, idiotko tylko zwierzę broni zabójcy i psychopaty 🖐️

Gość gość
zadałem pytanie. Co zrobic z rodzicami ktore katowaly swoje dzieci? Do wiezienia nie pojda bo jak to udowodnic. No powiedzcie mi.

Gość gość
dokładnie, błędy wychowawcze często są popełniane nieświadomie, rodzice myślą, że robią dobrze robiąc tak naprawdę źle, ale szkoda czasu na dyskusje z tym betonem 🖐️

Gość gość
Dobrymi uczynkami jest piekło wybrukowane suko

Gość gość
suka to się wysrała, ale do łba niestety już mądrości nie włożyła 🖐️

Gość gość
Haha ale wymyslilas..Ktos kto ma takie słownictwo może pochodzić tylko z patologii