Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18 latek zamordował w nocy swoją matkę. Śpiącą kobietę najpierw uderzał w głowę

Polecane posty

Gość gość

ciężarkiem do ćwiczeń, a potem ją udusił. Czemu takie rzeczy sie dzieją ? Wlasną matke.

Gość gość
dlatego nie będę mieć dzieci ;) bękarty niewdzięczne. powinno się je trzymać w komórce przy domu. Pies nigdy by tego nie zrobił :)

Gość gość
Takie sytuacje się zdarzają i będa zdarzać. To jest wlasnie odwet dzieci ktore byly bite w dziecinstwie i zniszczoną im zycie.

Gość gość
Takie sytuacje się zdarzają i będa zdarzać. To jest wlasnie odwet dzieci ktore byly bite w dziecinstwie i zniszczoną im zycie.

Gość gość
widocznie za słabo go biła

gość dziś Takie sytuacje się zdarzają i będa zdarzać. To jest wlasnie odwet dzieci ktore byly bite w dziecinstwie i zniszczoną im zycie. x no tak, bo przecież zawsze winna jest ofiara morderstwa, to logiczne.

Gość gość
a ty chciałbys byc bity ? Caly czas i ponizany? I myslisz ze bys tego nie zrobil. Ja byn na przykĺad swoim rodzicom tak zrobila, bo dzieci sie nie bije.

Gość gość
Jakim trzeba być zyebem żeby zabić własną matke :-(

Gość gość
mogl isc z tym na policje czy gdziekolwiek, jest mordercą i to najgorszego sortu, każdego można zabić, nawet ojca , ale nie MATKĘ!!

Gość gość
W tym świecie to normalka. dziwię się że jej nie zgwałcił.

Jakim trzeba być zyebem żeby zabić własną matke smutas.gif x pojebane, nie? ja piertolę, skąd tacy odszczepieńcy się biorą, masakra, gdzie to się takie lęgnie:O

Gość gość
21:40 ja jestem za tym chłopakiem. Jakim trzeba być żeby bic wlasne dzieci.

Gość gość
za nic ją nie zabil chyba co.

Gość gość
21:42 każdego ale nie matke? A co to matka jakas cudowna ze nie mozna. Jak na policje jak byl maly policja by mu powiedziala zeby im nie przeszkadzal. Wiesz najwazniejsze jest zycie czlowieka, jak ona mu zniszczyla bijac go to dlaczego on mial ją nie zabic. On tez juz ma po zyciu bo byl bity przez matke i malo tego gnije w wiezieniu.

Gość gość
a to wszystko przez matke której przez odrobine czasu nie chcialo sie poswiecic na wychowanie, rozmowe z dzieckiem. Latwiej i szybciej bylo bic. Niestety mamy efekt i finał.

Gość gość
skończ te lewackie piertolenie. nie masz pojęcie czy w ogóle się nad nim znęcała, a usprawiedliwiasz go z góry. psychopaci się czasem rodzą. a jak nawet jest to nabyte to nie tylko z rodziców czerpie się wzorce, ale z całego otoczenia w którym się wyrasta. psychopatka zuzanna m i kamil też zabili jego rodziców bez powodu, bo chcieli tym zabłyszczeć

Gość gość
mam nadzieje że to prowokacja a jeśli nie to że on jest chory psychicznie

Gość gość
Kato-tato książkę przeczytajcie a potem sobie zadawajcie durne pytania jak można zabić własną matkę.

Gość gość
G****o prawda a nie zabłyszczeć oni zabili ich bo ich bili a policja gowno wie. Oni im nic nie powiedzieli a media cos chciały wiedziec.

Gość gość
jaaasne, bo ty wiesz, gów/no wiesz ilu psychopatów chodzi po tym świecie? seryjnych morderców, zabijających ot tak? rodziców zabijających własne dzieci albo ojców gwałcących/molestujących córki też wytłumaczysz? skończ pierdolić

Gość gość
Napewno to nabyli na tym swiecie w dziecinstwie. Rolą rodzica jest pilnowac i wychowac dziecko a nie okaleczac psychicznie. Co myslisz ze ci psychopaci lub psychopatki nie byly lane, poniżane lub jak byly w brzuchu . Ich matki byly wtedy bite.

Gość gość
Myślę ze ta matka musiala byc patologiczna. W nim się musiało zebrać tyle uczuć ze nie wytrzymał. Matka mogła być tępa i głupia, możliwe ze nie okazywała mu żadnego zainteresowania. Może np ojciec się nad nim znęcał a ona się śmiała. Różne są sytuacje. Chłopak nie miał wykształconego żadnego sumienia, kompletny brak socjalizacji, ona musiała go mieć w dupie

Gość gość
Współczuje mu, zj***l sobie życie. On nie zdał do następnej klasy, może miał ambicje kimś być a nie miał oparcia. Są takie matki co tak p*****la: po co się będziesz uczył idź do roboty

Gość gość
No i widzisz. Zgadzamy sie, to jest wina matki, myslalem ze powiesz ze dziecka haha ciekawe jak dziecko by mialo sobie tak zrobic.

Gość gość
23:56 ale oni tego nie wiedzą. Kazdy powinien wiedziec czemu to zrobił , nawet ten kto nie byl bity itd. Ale i tak i tak jak by nawet wiedzial to by krytykowal go bo tak nakazuje spoleczenstwo. Ja naprzykład wiem co czuje osoba bita. Bo bylam bita

Gość gość
byłam nie przytulana bita, poniżana, mama malo ze mna gadala, bardzo czestą krzyczala, porownywala ja tylko najgorsza. Czestą widzialam, ale tylko gdy mnie bardzo bolalą. To widzialam jak ją to cieszy poprawia jej humor. I nie piszcie ze takich matek jest malo bo nie prawda. Jest bardzo duzo.

Gość gość
Każdy się śmieje dopóki sam tego nie przeżyje. A chociażby nawet takie molestowanie, siada na psychice tak ze powoduje nieuleczalni spadek poczucis wartości i nienawisc