Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macunio

Trudna żona

Polecane posty

Gość Macunio

Witam. Jestem mężczyzna i chciałbym się Was drogie Panie zapytaćo o poradę. Nie wiem co zrobic odnośnie zachowania żony, jesteśmy 6 lat po slubię mamy dziecko. Od dwóch lat zona studiuje leśnictwo i od tego momentu zaczęła się u mnie pewna zazdrość, ona wyjeżdża na kilka dni co 2 tygodnie do akademika że znajomymi i powiem szczerze ze wtedy jest niedostępna nawet przez telefon. Zdarza się ze kilka razy późno w nocy wychodzi do kolegów na browara oglądać filmy, raz się zdarzyło że spała z koleżanka i jakimś kolegą w jednym pokoju i jak mu później pisała było wesoło jak z nimi spał. Ja nie rozumiem jak można będąc żona cieszyć się z przebywania z obcym facetem w pokoju. Poza tym nie ma skrupułów aby np. w sytuacji kiedy nie ma wolnych pokoii lub zostanie skreślona z listy przekimać z jednym z kolegów w jego aucie, poza tym dużo imprez rodzinnych nam odpada przez te studia, poza tym żona nie pracuje a ja sam nie zarabiam wiele i powiem szczerze ze zawsze brakuje kasy pod koniec miesiąca. Opłaty za studia robią jej rodzice i zauważyłem że zona się bardziej słucha ich niż mnie. Ostatnio widzę ze schodze na drugi plan po studiach, dużo się klocimy, seks bywa od czasu do czasu i to ja muszę go zainicjować, ale prawie za każdym razem mi odmawia szukając wymówek to ze wtedy zmęczona, cos ja boli, albo chce spać. Ma dopiero 27 lat i boję się ze jak będzie miała lat 30 to seksu wcale nie będzie. Dodam że żona nie jest osobą skłonna do zdrady, mówi że ja to brzydzi i nie życzy sobie abym ja do takiego zachowania porównywał. Często mi mówi, że co ty sobie myślisz że się k****e po kątach z każdym lepszym i ze powinienem się leczyć. Nie wiem już co mam myślec. Inna jest w domu a jeszcze inna na stadiach, wiem bo kilka razy udało mi się wyśledzić jejsmsy w telefonie. Czasami opowiada ze obcy faceci gapia się w jej biust komentują go i próbują się z nią umówić. Jestem bardzo zazdrosny i nie chciałbym jej stracić, a zazdrość powoduje wr mnie to że strasznie wtedy się klocimy i się obrażamy. Myślę że ona więcej czasu poświęca YouTube i facebooka niż mi Poradzcie coś...

Gość gość
Ja bym wziął detektywa ( lub kumpla który by ją śledził ) i sprawdził czy się dyma z innymi, na co wygląda. Pozatym ona wygląda na niewyżytą z lat młodzieńczych i chyba nie dla niej mąż i dziecko obecnie. Po 30stce zapomnij o ******iu, będziesz musiał sam trzepać lub na dziw/ki chodzić. Żal mi ciebie chłopie bo chyba się wpakowałeś w gó/wno.

Gość gość
Heh, jak słyszę/czytam problemy męża/żony w związku ze studiami drugiej osoby, to mi się robi strasznie żal i wylewa się fala współczucia. Już kiedyś na tym forum opisywałam swoją historię. Mąż zapragnął kolejnych studiów (miał wtedy 34 lata i już 2 ukończone kierunki za sobą). Bardzo mnie izolował od towarzystwa, które tam poznał. Studia miał w tym samym mieście, w którym mieszkaliśmy. Okazało się rok temu, że z koleżanką ze studiów miał gorący romans przez prawie 5 miesięcy. Ona mieszkała poza naszym miastem, więc na czas zajęć (weekendy) wynajmowała pokój w hotelu. Mąż spędzał z nią tam całe weekendy, nie wychodzili z łóżka,a ja myślałam, że jest na studiach w tym czasie. Gdy wracał i pytałam się go, jak było na zajęciach, to mi opowiadał zmyślone historie. Nie rozumiem jak można być tak perfidnym. Obecnie jesteśmy po rozwodzie, a ja mam złamane życie i mimo, że było to ponad rok temu, nadal nie mogę dojść do siebie. Odnośnie zdrad, to nieraz rozmawialiśmy na ten temat, mówił, że on by nie zdradził, robił z siebie anioła, a ja w to wierzyłam. Autorze, jeśli masz żyć w takiej nieświadomości, zrób jak ktoś wyżej napisał. Poproś kolegę, tylko takiego, którego żona nie zna i niech jedzie za nią i sprawdzi. Może ona naprawdę nic nie robi, ale lepiej, żebyś wiedział to na pewno.

Gość gość
zona to nie twoja wlasnosc i ma prawo zyc szczesliwie a nie tak jak ty z checia bys ja widzial: w garach i z dzieckiem. a wywod na temat kasy jesy zalosny- trzeba bylo nie namawiac na dziecko, to ona twz chodzilaby do pracy i zylibyscie normalnie

Gość gość
zamiast sie cieszyc ze nie masz kury domowej bez ambicji...ach zapombialam ze ty chcialbys taka miec. nie miejaca wladnego zdania i nudna byleby tyljo gotowala dzieckiem sie zajmowala i ty.lka dawala...i jak to jest byc olewana kura q zwiazku? bo ona zachowuje sie jak ty do tej pory

Gość gość 4321
Miała ambicje wyrzucilem pieniądze na sprzęt fryzjerski w błoto po dwóch latach interesu powiedziała że ma już dość, zaproponowalem żeby szła do kogoś do pracy albo na studia może i wtedy zaszła w ciążę, myślałem ze zrezygnuje bo to był początek 1 roku ale jej starzy i oba sama powiedziała że nie ma mowy przez cały czas cholernie mi ciężko ale ona za bardzo się tym nie przejmuje i jeszcze takie zachowania jej gowniarskie