Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monka rak

jakie zabiegi na grube uda

Polecane posty

Gość monka rak

hej, mam pytanie, oprócz ćwiczeń i ograniczania się w jedzeniu pomyślałam o zabiegach na uda. Mam spore uda, reszta jest w miarę ok, tylko te nogi u góry... Dziewczyny, wpisujcie swoje doświadczenia z utratą centymetrów w tym obszarze ciała. Polecajcie jakie zabiegi, masaże itp by pomogły :) pozdrawiam

Gość monka rak
:)

Gość gość
Ja polecam liposukcję ultradźwiękową połączoną z dermomasażem. Miałam takie zabiegi robione w salonie www.beautypremium.pl w Poznaniu. Mają specjalne pakiety z zabiegami gratis. U mnie dopiero coś się ruszyło po drugim zabiegu, w sumie po 6 wizytach ubyło mi w jednym udzie 4 cm, a w drugim 5 cm.

Gość gość
polecam zabiegi ujędrniające na ciało - co prawda jeden nie pomoże, ale seria zabiegów daje efekty. chodzę do good time day spa w poznaniu i zdecydowanie moge polecić CryoLab i Maximus, które bez żadnej przesady powodują likwidację tkanki tłuszczowej. ale jak mówię - trzeba serii zabiegów

Gość Russek
akurat pokazałaś ranking najgorszych rowerów hehehe :)

Gość gość
zabieg jazdy na rowerze :))) znalazłam na necie stronkę http://www.centrumrowerowe.pl/rowery/crossowe/p,rower-orkan-3-0-d-jasnoszary-romet,439178.html i skusiłam się... rowerek przyjechał szybko i od razu wyruszyłam w trasę. efekty nie kazały na siebie długo czekać - 5 cm !!!!

Gość unikol
UWAGA Spamerzy! daj sobie spokój z tym centrum rowerowym, nabijanie ludzi w butelkę i tyle. I wiecie co? Sami sobie piszą tutaj komentarze, są beznadziejni! Piepszeni Spamerzy!

Gość gość
drogi unikol, forum jest od wyrażania swoich poglądów, no ale bez przesady ;) nie zauważyłeś, że wszystkie fora są teraz z reklamami? no i co z tego, każdy ma coś od siebie :) wracając do tematu: ja jeżdżę na trekingu z http://www.cyklotur.com/rowery/trekkingowe/p,rower-trekking-d-1-0-r-bialy-unity,467580.html, małżonek mi kupił i od tej pory nogi mam chudsze :D

Gość gość
kriolipoliza i pływanie

Mi bieganie pomogło na zrzucenie z ud. Ale faktycznie regularnie przez dwa miesiące biegałam 3 razy w tygodniu.

Gość gość
Ja raz na jakieś czas wybieram sie tu na zabiegi SPA - http://www.bluediamond-hotel.pl/ nie tylko uda się wyszczuplają, ale całe ciałako jest mega jędrne, także mogę polecić :)

Gość gość
Na Twoim miejscu napisałabym do tarocistki aby rozwiać swoje wątpliwosci. Polecam Ci moją Sofii. Korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Udziela mądrych rad rozświetlając sytuację. Podaje Ci na nia namiary. tarocistkasofii@wp.pl

Gość sylwia_linka
ahahah tarocistki :D u mnie działa połączenie ćwiczeń z zabiegami wyszczuplającymi i ujędrniającymi, efekt gwarantowany. plus zbilansowana dieta, ale nie odchudzam się tylko moim zdaniem zaczęłam mądrzej jeść :)