Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężatek 2

Polecane posty

Gość gość
Mężatki no pisać jakie jesteście niegrzeczne.

Gość gość
Gdzie w się wszystkie podziewacie.

Gość gość
NIE PODBIJAMY ZBOKOWI!

Gość gość
Mężatki piszcie bo to ciekawy temat. Ja już wypełniłam tą ankietę.

Gość gość
1.Wiek-31 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-25 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś-wieś 4.Jak często golisz włosy łonowe-nigdy nie goliłam 5.Jak często uprawiasz seks-10 max 15 razy w miesiącu 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu-łechtaczkowe 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz-nigdy nie udawałam 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio-góry, samochód, garaż, las koło domu bardzo często, ostatnio miesiąc temu właśnie w lesie 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu-różnie nie raz 2 razy a nie raz 10 razy w miesiącu. A miejsc jest tak dużo że nie chce mi się pisać 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-no jasne że tak 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-tak siostra męża 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-tak siostra męża 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-każdy rodzaj po trochu, no albo bez latem bardzo często 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-2xtak 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny-tak 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-tak rzadko 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-tak często, rzadko w ustach kilka razy połknęłam. 19.Ile cm ma członek twojego męża-tak na oko 14-15cm 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-nie 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję-stosunek przerywany ale jak będzie wpadka to fajnie 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-trochę ze szwagierką ta która mnie przyłapała. 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym-nie 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-nie 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie- bardzo fajny i ciekawy temat, szkoda że nie wszystkie babki piszą tylko czytają.

Gość gość0192
fajny temat szkoda ze umiera

Gość gość
1.Wiek- 25 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż- 22 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś- miasto 4.Jak często golisz włosy łonowe- co 3 dni 5.Jak często uprawiasz seks- 4-5/tydz 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu- normalne 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz- jak mąż robi mi minetkę, a ja wiem, że nie dojdę to udaję, żeby wylazł spod kołdry, bo jak mówiłam że nic z tego, bo nie mam nastroju to się obrażał. 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio- w aucie, rok temu 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu- przed komputerem, w łóżku, raz w tygodniu 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji- nie 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji- nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago- nie 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej- w boskerkach 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio- nie, nie, nigdy 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny- nie i nigdy tego nie robiłam ;p 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.- nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często- Raz. Tylko raz. 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-Tak, średnio 2 razy w tygodniu, tak i tak ;d 19.Ile cm ma członek twojego męża- około 16 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe- tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję- tabletki 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym- nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym- nie 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to- tak i tak, ale tego nie zrobiłam 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie- Co to, badanie rynku? :D

Gość gość
Ale fajny temat. Tylko że ja jeszcze nigdy nie miałam faceta.

Gość gość
Ale głupie te co tu piszą hehehehh i po co,a co to tego durnia obchodzi,nie macie innego zajęcia

Gość gość
Za pół roku będę mężatką wiec odpowiem na wszystkie pytania w tej ankiecie, bo jest bardzo fajna i ciekawa.

Gość gość
Jak po świętach mężatki

Gość gość
1.Wiek-40 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-24 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś-m 4.Jak często golisz włosy łonowe- 2 dni 5.Jak często uprawiasz seks-szkoda pisać 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu-jw 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz-nie udaje 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio-market/tydzień 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu-prawie co dzień 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-nie wiem 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-nie 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-normalne lub bez 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-tak 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny-tak 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-tak 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-nie 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-nie 19.Ile cm ma członek twojego męża-jezooooooo :( 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-nie 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję-spiralka 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-czasem 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym- 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-tak 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie-nie chcę

1.Wiek-36 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-26 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś-m 4.Jak często golisz włosy łonowe-2 dni 5.Jak często uprawiasz seks-codziennie 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu-przyjemne 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz-??? nie udaję 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio-praca 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu-często 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-wie 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-raz 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-tak 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-stringi lub bez 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-kilka razy 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny-tak 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-tak 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-często 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-tak 19.Ile cm ma członek twojego męża-? 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję-..... 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym-tak 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-tak 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie-nie

Gość CzwarteImperium
1.niech dalej piszą różne opcje ;) 2.ooo, za wcześnie 3.miasto 4.zawsze mam wydepilowaną ci=pkę 5.zależy od kilku czynników :P - ja mogę to codziennie, jak nie mogę to sobie radzę inaczej :P 6.hmm... głównie łechtaczkowe, lubię ocieranie ;) 7.nie udaję, po prostu mówię, że nie doszłam i trzeba mi dokończyć językiem 8.w różnych plaża, las, miejsce publiczne, ostatnio w samochodzie na parkingu ;) 9.nieraz codziennie, nieraz miesiącami nie, najbardziej lubię w sypialni na łóżku i w łazience na podłodze. 10.nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo :D 11.nie 12.ciągle chodzę nago po domu- bez sensu pytanie :O 13.przeważnie czarne stringi lub figi z koronki lub bawełniane kiedy uprawiam jakis sport ;) 14.no pewnie, że tak, ostatnio...z dwa tygodnie temu, ciagle robie zboczone zdjęcia itd. 15.tylko bez stanika, choć zdarzyło mi sie kilka razy nie ubrac majtek i ponformować o tym w najmniej oczekiwanym momencie. ;) 16.tak sąsiada zboczka :O 17. jasne, ale wolę dowcipnie, więc mimo wszystko rzadko, przypadkowo można powiedzieć ;) 18.tak, często, pozwalam na wszystko, lubię :P 19.oooo :D brak odp. bez gruuubej przesady. ;) 20. patrz 19. 21. żadną :P 22.oo tak, współczuję gościowi :D mój powiernik, płci męskiej. ;) 23. hmm...bez odpowiedzi :P 24. bez odpowiedzi. :P 25. dobranoc, fajnie było ;) 🖐️

Gość CzwarteImperium
Ale buziek ;) powstawiałam na ożywienie. To chyba jakieś uzależnienie. :classic_cool: pa.

Gość gość
Pytanie nr.6 jakie macie orgazmy to chodzi o łechtaczkowy czy pochwowy a nie że fajne i tyle. A jeśli zostałyście przyłapane na czymś to napiszcie przez kogo i wicewersa.

Gość gość
1.Wiek- 27 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż- 18 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś- miasto 4.Jak często golisz włosy łonowe- jestem po laserze wiec ten problem mnie nie dotyczy :) 5.Jak często uprawiasz seks-ok 5 dni w tyg a ile razy to nie licze 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu- łechtaczkowy i punktu G z wytryskiem 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz- Nigdy nie udaje i zawsze dochodzę 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio- ostatnio miesiac temu TESCO przymierzalnia :P a poza tym rozne miejsca... bar, plaża, pociąg, las, samochod.... 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu- ok 2 razy w tyg a czasem i 10 jak maz wyjezdza. 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-tak. Lubi tez popatrzec niby z ukrycia :) 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-tak 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej- w roznych... 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-tak. Ostatnio chyba ze 2 mce temu 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny- tak. I z kulkami gejszy :D 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często- tak, kilka razy w miesiacu 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz- bardzo czesto i czesto z polykiem 19.Ile cm ma członek twojego męża- 19cm 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe- tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję- NPR 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym- tak 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym- w intymnym nie ale planuje kolczyk w sutku. Tatuaz mam na plecach 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to- nie 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie-

Gość gość
Wszystkie tylko czytają.

Gość gość
No właśnie. Żadna nie chce odpowiedzieć na pytania.

Gość gość
Może teraz jest tu jakaś mężatka

Gość gość
no jest tylko że ja już wypełniłam tą ankietę.

Gość gość
1.Wiek-24 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-23 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś-wieś 4.Jak często golisz włosy łonowe-w ogóle 5.Jak często uprawiasz seks-około 10 razy w miesiącu 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu-tylko łechtaczkowe 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz-nigdy nie udaje 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio-jeszcze w żadnych ale wszystko przede mną 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu-różnie 5-10 razy w miesiącu na razie tylko w domu 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-no jasne że tak 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-tak tylko raz przez siostrę męża 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-pyt.11 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-różne często bez 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-jeszcze nie 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny-pyt.13 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-tak kilka razy 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-tak często kilka razy połknęłam 19.Ile cm ma członek twojego męża-15cm 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-nie 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję-nie mamy i staramy się 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym-nie 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-głupie pytanie 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie- fajny temat

Gość gość
może dzisiaj jakaś mężatka wypełni ankietę

Gość Ada80
1.Wiek-35 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-24 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś-miasto 4.Jak często golisz włosy łonowe-2 dni 5.Jak często uprawiasz seks-1-2 razy dziennie 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu-zwykłe 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz-nie udaję 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio-w toalecie na autostradzie ,miesiąc temu 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu-może raz na tydzień czasami w pracy w ubikacji 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji-tak 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji-tak 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago-tak 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-stringi 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio-tak w tamtym tygodniu 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny-tak 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.-dwa razy 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-często 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-tak 19.Ile cm ma członek twojego męża-19 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję -nie stosujemy 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym-tak 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-tak ito zrobiłam 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie-

Gość gość
no robi się ciekawie

Gość gość
Pyt.nr.6 zwykłe tzn łechtaczkowe czy pochwowe.

Gość gość
Są tylko łechtaczkowe innych nie ma to mit

Gość gość
są tu dzisiaj jakieś mężatki, jeśli tak to proszę o wypełnianie ankiety

Gość gość
gość 2016.03.06 Są tylko łechtaczkowe innych nie ma to mit x bo ty innych nie miałaś? są też orgazmy pochwowe, analne. zaprzeczysz?

Gość gość
1- 39 2- 23 3- małe miasto 4 - 25 c/h/uj cię to obchodzi!