Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężatek 2

Polecane posty

Gość gość
Bezedurrra 😴

Gość gość
Gdzie wy jesteście mężatki.

Gość gość
Same panny brak mężatek

Gość gość
No gdzie te mężatki

Gość gość
Fajnie się czyta ale żeby już odpowiedzieć to nie ma chętnych mężatek

Gość gość
Do czego ma słuźyć ta ankieta

Gość Zana30
1.wiek 30 2.23 3.miasto 4.kiedys co tydzien, teraz rzadko 5.raz w miesiacu 6.pochwowe 7.czasami, gdy nie mam juz ochoty i chce ,zeby on myslal o sobie 8.hotel miesiac temu 9.3 razy w tygodniu 10.tak 11nie 12.chyba nie 13.figi stringi czasami 14.tak 15czasami bez stanika 16.nie 17.nie 18. czasami, nie koncze 19.15 okolo 20.nie 21.przerywany, gumki 22.tak kolezance 23.tak w pepku kolczyk 24.tak.

Gość gość
Trafiła się jedna i tyle. Szkoda

Gość gość
1.Wiek- 28 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż- 25 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś- aglomeracja ;) 4.Jak często golisz włosy łonowe- no ba 5.Jak często uprawiasz seks- rzadko. powód - męża nie ma 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu- przyjemne 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz- nie udaje orgazmów. Znam swoje ciało i wiem co należy zrobić aby nie tracić okazji do przyjemności 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio- nie było takich miejsc (smutek), ostatnio w zeszłym miesiącu 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu- w kratkę. Jak mam jakąś misje do wykonania to na niej się skupiam. Gdy grafik jest luźniejszy nawet codziennie. 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji- domyśla się 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji- nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago- przez męża? No ba ;) 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej-stringi 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio- tak, nie, z 4 miesiące temu 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny- nie 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.- niestety nie ;) 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często-nie 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz-tak. bardzo często. tak. 19.Ile cm ma członek twojego męża- 16 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe-tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję- wkładka 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym-nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym-nie 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to-tak i tak 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie- strasznie samotna słomiana wdowa. Żyjąca w związku, a jednak samotnie idąca przez życie. Sama nie wiem czemu taki los sobie zgotowałam ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
Witam wszystkie mężatki w nowym roku.

Gość gość
Chyba od nowego roku żadna tu już nie zagląda. Fajny temat ja już dawno na te pytania odpowiedziałam.

Gość gość
1.Wiek-35 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż- 20 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś- miasto 4.Jak często golisz włosy łonowe- co 3, 4 tygodnie 5.Jak często uprawiasz seks- kilka razy w miesiącu 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu- pochwowy, łechtaczkowy 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz- czasami, jak mam aby mąż już skończył 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio- park, auto, ostatnio bardzo dawno a robiłam to kilka lat po ślubie 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu- dość często, jak jestem sama, czytam jakieś opowiadania, czy czatuje. Najczęściej jak leżę w łóżku 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji- nie 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji- nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago- nie 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej- figi, stringi 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio- miałam kiedyś kochanka i on mnie robił nagie fotki 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny- czasami zdarza się 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.- nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często- miałam kilka razy 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz- tak a pozwalałam aby kończył mi w ustach i połykałam 19.Ile cm ma członek twojego męża- ok.18 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe- nie 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję- brałam tabletki 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym- przyjaciółkom lub na czacie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym- nie ale o tym fantazjowałam 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to- tak miałam kochanka, byłam wtedy sama a jak jestem osamotniona fantazjuje o tym wirtualnie 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie- hm... podnieciła mnie ta ankieta

Gość gość
1.Wiek- 37 2.W jakim wieku wyszłaś za mąż-28 3.Gdzie mieszkasz miasto czy wieś- miasteczko 4.Jak często golisz włosy łonowe- 3 - 4 razy na 2 tygodnie 5.Jak często uprawiasz seks- 1 - 2 razy w tygodniu 6.Jakie masz orgazmy podczas seksu- średnie 7.Jak często kochając się udajesz orgazm, i dlaczego to robisz- nic nie potrzebuję udawać 8.W jakich miejscach poza własnym domem uprawiałaś seks od czasu ślubu, i kiedy to zrobiłaś ostatnio- w toalecie na stacji benzynowej, w zeszłym roku latem 9.Jak często sama się masturbujesz i w jakich miejscach to robisz od czasu ślubu- kilka razy w miesiącu, we własnej łazience 10.Czy twój mąż wie o twojej masturbacji- sądzę, że nie 11.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana na masturbacji- nie 12.Czy od czasu ślubu zostałaś przyłapana nago- nie 13.W jakich majtkach chodzisz najczęściej- stringi 14.Czy po ślubie robiłaś sobie nagie zdjęcia, nagrywałaś kamerą jak się kochasz i kiedy ostatnio- nie 15.Czy po ślubie chodzisz poza domem bez bielizny- gdy opalam się nago 16.Będąc już mężatką przyłapałaś kogoś na seksie, masturbacji albo nago itp.- nie 17.Czy jako mężatka uprawiasz seks analny i jak często- bardzo rzadko 18.czy jako mężatka uprawiasz seks oralny i jak często no i czy pozwalasz kończyć mężowi w ustach i czy połykasz- to lubię; kilka razy w miesiącu, zawsze z połykiem 19.Ile cm ma członek twojego męża- 19 20.Czy twój mąż goli włosy łonowe- tak 21.Jeśli już macie dzieci a nie chcecie więcej mieć to jaką stosujecie antykoncepcję- mam wkładkę domaciczną 22.Czy rozmawiasz ,zwierzasz się komuś o swoim życiu erotycznym- nie 23.Masz tatuaż albo kolczyk w miejscu intymnym- nie 24.Czy kiedykolwiek przyszło ci do głowy zdradzić męża i miałaś okazje na to- nie 25.Jeśli chcesz to napisz coś jeszcze od siebie-

Gość gość
tak generalnie fajnie tylko tu słabo 4.Jak często golisz włosy łonowe- 3 - 4 razy na 2 tygodnie ,to fatalnie:(

Gość gość
Mężatki już śpią.

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875