Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjecie do dowodu, pytanie ! :)

Polecane posty

Gość gość

witam jutro jadę robić zdjecie do dowodu i tu moje pytanie czy mogę brać kolczyki czy raczej skarze mi je sciagnąć ??? i czy musze odchylać jakoś grzywkę jesli mam na boki i bardzo geste wlosy?? i czy zdj kolorowe czy bialo czarne wychodzi ? prosze o pomoc

Gość gość
nie można miec kolczyków,grzywkę mozesz miec..zdjęcie jest kolorowe

Gość gość
jak ja miałam robione to było kolorowe a na dowodzie czarno białe mama moja ma z kolczykami zdjęcie one są dość spore więc raczej nie będą się czepiać dodam że ja musiałam pokazać ucho ale teraz ponoć mają być nowe zdjęcia i nie robią z profilu tylko centralnie

Gość gość
a makijaz ?? mozna czy nie ???

Gość gość
jako że robiłam dzis, wypowiem się. miałam kolczyki oraz pełny makijaż. zdjęcie robione było idealnie na wprost twarzy, włosy miałam za uszami (ale nie wiem czy to wymóg, gdyż sama tak założyłam). zaniesione do urzędu, przyjęte. pozdrowienia

Gość poli32
ja miałam makijaż,kolczyków akurat nie miałam założonych,włosy mam krótkie więc uszy odsłonięte..ale babka przede mną robiła zdjęcie to kazał jej zdjąc kolczyki i pokazać lewe ucho,pokazał nawet taką oryginalną kartkę z wymogami na każdy dokument