Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kukiz powiedział że poparcie Kwacha dla Komora to stary układ

Polecane posty

Gość gość

Kukiz oficjalnie nie popiera Dudy ale widac ze sugeruje wyborcom by nie dopuscili ponownego wyboru Komora... Ja tez tak mysle i ide glosowac na Dude.

Gość gość
ja tego nie słyszałem ale wybór to wybór mniejszego zła

Gość gość
Tez mysle ,ze ludzie ,ktorzy poparli Kukiza ,Ogorek itd.. szybciej zagłosuja na Dude wkoncu wiekszosc z nas chce zmian i zyc w normalnym kraju .Jak sie słyszy jak jest w Angli .Szwecji włos deba staje wiadomo szybko tak suer nie bedzie , ale wybierzmy kandydata wygadanego , potrafiacego sie wypowiedziec i chce cos zmienic bo i prawo jest chore w naszym karu i mam nadzieje ze dotrzyma Duda słowa i obnizy emerytury bo jak sobie pomysle ze mam pracowac jeszcze 28 lat wszytko ok jak by człowiek był zdrowy ,i miał pewnosc ze toco wpłacamy nam oddadza ..a szczeze cienko to widze .Za 20 lat Zus MOZE NIE BYC i to mnie przeraza ciezko zarobione pieniadze przepadna , jak sie mundurowke itp wysyła w wieku 40 do 50 lat na emeryture a my musimy 2 razy tyle pracowac i tak jak wynika bede miec mniejsza emeryture CHory kraj. Nie zagłosuje na Komorowskiego dlatego ,ze nic nie zrobił zeSmolenskiem - samolot nasz a Ruski powiedzieli ,ze nie oddadza chore to wszytko , nie wspominajac o tym ,ze sprawa jets nie wyjasniona .I jeszcze jedno co mnie poraziło cztanie z kartki w niedzielny wieczor to jest szczyt 5 lat rzadzic i nie potrafic nic od siebie powiedziec , wszytsko gotowce czytane takiego mamy prezydenta .Ja rozumiem jakies długie wystapienia , awaryjnie miec kartke to jeszcze rozumiem ,ale to co pokazał w niedziele porazka .Teraz nagle sie obudził , nie on ludzie za niego pracujacy ,to co chciał załawtic Kukiz te jedno mandatowe cos tam ..nagle w poniedziałek Prezydent to załatwia smiech na sali , .Naprawde jesli takie chwyty ludzie wierza izmienia zdanie i zagłosuja na Komorowskiego nie ede oceniac takich ludzi bo brak słow .Szkoda ,ze Kukiz nie bedzie w 2 turze ...chciaz ja bede głosowac na Dude ..niech sie wkoncu cos pozmienia w tym kraju .

Gość gość
Kukiz mnie zaczyna w*****ac i te jego lewicowe gatki. Oprócz JOW nie ma żadnych innych pomysłów na Polske.

Gość gość
Kukiz nie jest głupi. Otwarcie nie poprze Dudy, bo nie jest to w jego interesie biorąc pod uwagę budowanie przez niego własnej formacji, ale oczywiste jest że wolałby Dudę na stanowisku prezydenta niż Komora.

Gość gość
na głownej stronie WP.PL piszą o tym. Oczywiscie pewnie reżimowe stacje tv dzis nie pokażą.... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1025897,title,Kukiz-Kwasniewski-z-Komorowskim-To-stary-uklad-Nic-dziwnego,wid,17531450,wiadomosc.html

Gość gość
Gazeta Wyborcza" przekłada uroczystość wręczenia nagrody Człowieka Roku. "15 maja "Gazeta Wyborcza" miała wręczyć nagrodę Człowiek Roku 2014 prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu. Jednak, jak poinformował zastępca redaktora naczelnego "GW" Jarosław Kurski impreza odbędzie się w innym terminie. "Zasugerował nam to sam Prezydent RP (...). Przepraszamy za tę nieprzewidzianą – zaskakującą także dla nas - zmianę w programie" - czytamy w oświadczeniu." Buhahaha czyżby Bronek wstydził się odebrać nagrodę z rąk swojego przyjaciela Adama Michnika? :D Szkoda, bo byłby to istny pocałunek śmierci, biorąc po uwagę anty-systemowe zapatrywania elektoratu Kukiza. :D

Gość gość
buahaha... jak w ogole mozna poprzec Komora bedac za Kukizem.. Na co ci ludzie licza. Ja glosuje na mniejsze zlo czyli Dude

Gość gość
Kukiz sam pójdzie do wyborów zagłosować na Dudę. Nie chce tylko oficjalnie poprzeć dudy, żeby nie było, że jest pachołkiem pisu.

Gość Kukizowiec213
ja tam ide na Dude zaglosuje mam dosc tkwienia w tym g...

Ostatnio wszystko co Kwaśniewski poparł się zawaliło. :D

Gość gość
dlatego głosuje na Dude. Jak cała społęczność zgromadzona wokół kukiza organizujaca sie na facebooku na profilu Pana Pawła. Koniec układu. Ale nawet PiS jak wygra Duda to musi pamietac ze to wszystko dzieki Panu Pawłowi i mysle ze oni beda pamietac o tym. Bo co by nie mowic PiS to naprawde ludze elokwetni i z klasa co innego buta z PełO

Gość gość
i dlatego głosuje na Dudę

Gość gość
i ma racje tak to wygląda

Gość gość
Jak w ogóle Bronek ma czelność upominać się o głosy ANTYSYSTEMOWCÓW po tym jak dziś poklepywał się po plecach z Kwachem?

Gość gość
I ma rację. Wybor jest prostu... glosujeny na Dude

Gość gość
stare układy , dużo nie wygodnych faktów jakie jedni na drugich mają ;) wiecie ile to można "nakombinować " przez te 7 lat ??! tak więc nawet jeżeli mysli inaczej to i tak zrobi to co musi :D zbyt dużo wśród nich złodziejstwa machlojek i układów aby ryzykować :D Dlatego tym bardziej oddajemy głos na Dudę !!! Zobaczycie , gdy wygra Duda ...wszystkie sprawki PO zaczną wychodzić !!! Dopiero zrobicie oczy :)

Gość gość
żaden antysystemowec nie poprze Komora po takim ruchy hah:D

Gość Ale to już było
Może Kukiz powie coś o sobie??????? Zawsze popierał PO - ponad 10 lat im kibicował i nagle mu się odmieniło?????? Następny cwaniaczek tumani malolatów i idiotów!

Gość gość
sam jesteś idiota, widocznie go nie słuchałeś co miał do powiedzenia o Po po 7 latach ich rządów

Gość gość
Kwach idol komuchów -kto glosuje na Komora -młodzi ? NIE ! stare zgredy zapatrzone w rozpitego Kwacha !

Gość gość
Bo Kukiz tym się różni od 90% platfusów że widzi to że PełO oszukała wyborców. Najgorsi sąci którzy dalej głosuja na PO chociaż PO zrobiło dokładnie odwrotnosć tego co obiecała czyli poprostu ich jawnie okłamała a ci jak durnie ida na wybory i dalej ich POpierają... Kukiz jest tym ktory to dostrzegł ze oni klamia.

Gość gość
po 10 latach znudziło mu sie czekanie na jowy ktore postulowalo niegdys po i postanowil wziac sprawy w swoje rece

Gość gość
up

Gość gość
Trzeba iść na 2 ture i dać głos na Dudę....

Gość gość
Kukiz powiedział to,Kukiz powiedział tamto,Kukiz nową jakością w polityce,Kukiz guru,Kukiz na prezydenta,Kukiz na premiera a jak nie Kukiz na razie to niech będzie Duda,oj,oj,oj

Gość gość
Duda jest mądrzejszy więc niech będzie Duda

Gość gość
A j zarobiłam na tych wyborach! Zagrałam na polskiej walucie która otworzyła się z ogromnymi lukami a wiadomo że luki muszą zostać po-domykane tym bardziej że to dopiero pierwsza tura wyborów! Cena wraca do punktu wyjścia i nastąpi konsolidacja a przy ostatecznym wyniku będziemy mięli powtórkę ...:) Trzymam kciuki za to żeby Polacy jednak wybrali zmiany, bo nic nie szło w dobrym kierunku. Szkoda że niektórzy tego nie widzą:(- współczuję im .

Gość gość
23:57 Ale kto na nich głosuje? Matka polka która pracuje w urzędzie od 8.00 do 15.00? Jej mąż któremu to wisi ale głosuje jak mu żona kazała? Przestraszona pani z telewizji która skreśliła Kukiza a mówi że Komorowskiego? Proszę Cię! Normalni ludzie nie głosują na Komorowskiego!

Gość gość
Głosują, na złość Kaczyńskiemu