Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinka1

jak przedzielic jeden pokoj aby mogly w nim mieszkac 4 osoby???

Polecane posty

Gość gość
"Pokój większy ciut od chlewa"... :o Kto w takich warunkach robi dziecko? JEDNO, a co mówić dwoje. Wiecie, co to antykoncepcja??? :o

Gość gość
ja bym się nie zdecydowała bzykać przy dziecku...

Gość gość
Kup im lozko pietrowe i odgrodz mebloscianka i tyle.

Gość gość
Postaw plyte kartonowo gipsowa z polowy kuchni dla syna a dla corki odgrodz mebloscianka swój pokoj

Gość gość
O kur** dzieciaka do kuchni, bo się rodzicom rozmnażania zachciało nie mając żadnych warunków.

Gość gość
Zawsze,jak czytalam podobne tematy,nie komentowalam ale tu juz przesada.Biedni ci rodzice,dzieci zamiast wyfrunac z gniazda to jeszcze sobie sprowadzili kolejnych do tej klitki. autorko,nie wstyd wam?zal tych dzieci,raz ze nawet miejsca ani do nauki,ani zabawy,dwa,ze rodxice seks beztrosko przy nich uprawiaja...zal

Gość gość
No bo za mało tych dzieci mają! Jak zrobią jeszcze ze troje to może przystopują, bo wtedy już nawet podłogi nie starczy... :/

Gość gość
Serio patola :O Biedni rodzice,

Gość gość
Ludzie wszyscy Ci co tu wypisuja o patologi...co z Wami? Pytacie się czy rodzice nie wiedzą co to antykoncepcja i wogole.I jak mozna miec dzieci w takich warunkach...czy każdy zarabia tyle ze stac go na wlasne, czteropokojowe mieszkanie lub dom? Czy taka pani i pan pracujacy na kasie czy gdzie indziej za najniższą krajowa jest w stanie kupic sobie mieszkanie? Czy antykoncepcja daje 100% zabezpieczenie? Co z Wami? Rodzice chca stworzyc dziecia jak najdogodniejsze warunki jakie mogą, probuja sobie i dziecia stworzyc troche intymnosci, a wy wszyscy wypisujecie jakies bzdury. KTO TU JEST TAK NAPRADE PATOLOGICZNY, Z KIM TU JEST COS NIE TAK, Z TYMI RODZICAMI KTORZY CHCA STWORZYC KACIK DLA DZIECI CZY Z TYMI CO UWAZAJA ZE JAK SIE MA 20M DO DYSPOZYCJI, A BOG OBDARZYL DZIECMI TO NALEZY JE WYSKROBAC BADZ ODDAC DO DOMU DZIECKA?

Gość gość
Jak na razie to patologiczne są wypowiedzi pod wpisem autorki. Zero wyobraźni gamonie, nie wiecie jaka jest sytuacja to przestańcie kłapać jadaczkami wredne mendy. Ja, mój brat i rodzice przez pierwsze 12 lat mojego życia mieszkaliśmy w jednym pokoju 22m2 przedzielonym meblościanką. A wszystko dlatego, że budował się nasz dom i zamiast płacić za wynajem to wszystkie pieniądze szły w jego budowę. Teraz każdy ma swój pokój, ja z mężem nawet urządziliśmy sobie tutaj jakby osobne mieszkanie i nikt nikomu w paradę nie wchodzi. Zaraz pojawi się dziecko i też przez najbliższe 2-3 lata będziemy mieszkać na jednym pokoju po to, żeby wybudować dom i skierować tam wszystkie pieniądze. Powinniśmy wziąć kredyt na zarżnięcie zamiast się tu chwilę przemęczyć? Zresztą Wy macie z tym problem, bo ja naprawdę nie mam złych wspomnień z tych pierwszych 12 lat życia. Chyba, że miałabym mieszkać z takimi przygłupami, jacy się tu wypowiadają, to wolałabym lokum pod mostem.

Gość gość
p r o w o k a c j a!!!! niedawno był temat o tym jak niby babka ma 3 dzieci, 4 w drodze i 40 m mieszkanie. potem się przyznała ze to ściema i założyła temat bo założyła się z kimś o coś że dobije do chyba 20 stron.

Gość gość
może systemem drzwi rozsuwanych www.rudex.cze.pl ? To jest dobry sposób na rozdzielenie pokoju bez wiekszego remontu:)

Gość gość
A czemu, jak już chcecie tam zostać, to nie zrobicie dobudówki, ze 2 pokoje? Przecież to nie będzie drogo. Nawet kobieto nie kombinuj dużo na tym jednym pokoju, bo zamęczysz te biedne dzieci.

Gość gość
dlaczego wy tak nie kmbinujecie w druga strone?!?!?! tylko zawsze jak ograniczyc cos by bylo dobrze?! jak zaoszczedzic na jedzeniu - bo za malo kasy. jak posciskac dzieci by bylo miejsce?! ale te dzieci rosna!!! JAK wykombinujesz za 5-10 lat kiedy beda nastolatkami?? rozumiem ze ty masz juz pas cnoty zalozony albo ew. z mezem bedziesz sie bzykac po krzakach? te lata szybko zleca, nim sie obejrzysz minie 10 lat i co wtedy? liczysz na smierc rodzicow? albo ew. wyprowadzke siostry? bo nie rozumiem, dlaczego teraz nie kombinowac tak by zmienic mieszkanie, dobudowac, rozbudowac POPRAWIC wasz smetny los i waszych dziec, na boga!! tylko zawsze kombinujecie jak cos pozmiejszac :O

Gość gość
Też właśnie myślałem, czy warto ściankę działową wstawiać. Mam mały salon, a jednak chciałem sobie wydzielić takie mini biuro od strefy relaksu i w końcu zdecydowałem się na parawan. W sumie tworzy fajny klimat, zakrywa cię całkowicie. Zauważyłem również, że chroni fajnie od słońca, doraźnie można sobie ustawić. Często przenoszę do ogrodu, jak chcę się ukryć od spojrzeń sąsiadów przy grillu. Ogólnie uniwersalne rozwiązanie. Zamawiałem w tym sklepie https://www.fototap.pl/parawany. Dobrze mi tam doradzono. Wcześniej u nich zamawiałem fototapety, dawno temu i wiedziałem, że dobrze robią. Pozdrawiam.

Gość gość
naklepcie jeszcze z 5 bachorów i wtedy będziecie mieli więcej z 500+ i głupie pisowce dadzą wam jeszcze mieszkanie za darmo

Gość gość
Nie myslalas o kotarce??? hahaha haha

Gość gość
Ta co ma salon 25m, to żeś błysnęła wszystkim po oczach luksusem xD

Gość gość
Smiejcie sie. Moi sasiedzi maja mieszkanie 38m2- 2 pokoje, z pokoju wchodzi sie do kuchni. Maja psa i... mieszka z nimi jeszcze ich corka z gachem i dzieckiem. Czaicie?