Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski: "Niech weźmie kredyt albo znajdzie inną pracę"

Polecane posty

Gość gość
zmęczenie materiału to wasz syndrom i nie ma się czemu dziwić wciąż PO vs PiS

Gość gość
Zależy czasem niskie podatki powodują biedę. Wszystko żalezy od kondycji gospodarki

Gość gość
Powiedzcie mi jaki sens jest głosować na PO? okradają nas na każdym kroku a takie perełki jak Nowak, Komor, Sikorski, Niesiołowski przekonują mnie że gorzej już chyba być nie może. A Donald prysnął na ciepłą posadkę do unii...

Gość gość
Pis wcale nie chce rządzić. Oni budują swoją pozycję na walce z "rezimem". Jak się robi gorac o to uciekaja albo zwalaja winę na urojonych wrogow. To cwaniaki na ciepłych posadkach. Lepiej przeciez krytykować i stroszyc piorka niż faktycznie odpowiadać za dobro kraju

Gość gość
Zależy czasem niskie podatki powodują biedę. Wszystko żalezy od kondycji gospodarki x typowa pisiorowoplatfusowa logika :)

Gość gość
dziś Wiesz dlaczego platfusy masowo zapisują się do klubów fitness? -żeby ćwiczyć spier****lanie :)

Gość gość
No k***a tanie kredyty w USA prawie doprowadzilo do bankructwa kraju. Musi być rownowaga pomiedzy wplywami do budżetu a wydatkami. A najlepiej jakby wpływy były wyższe niz wydaatki. Niestety nie uczą tego na medycynie

Gość gość
Gdzie ten program gospodarczy dudy? Bo chcę się pośmiać

Gość gość
Spoko zaraz wychodze na spotkanie wyborcze DUdy to ci napisze co i jak. Sama jestem ciekawa. Dzis gosci na Kujawach

Gość gość
dziś Deficyt budżetu jest finansowany przez wykupywanie przez bank centralny obligacji rządowych powodując napływ pustego pieniądza do obiegu tworząc inflacje czyli kolejny ukryty i niewidoczny podatek finansowany przez podatników. Deficyt powinien zostać absolutnie zakazany.

Gość gość
dziś spytaj się Dulola co zamierza zrobić z coraz większą bezproduktywną biurokracją pożerającą coraz więcej budżetu finansowanego jak nie inaczej, z naszych podatków.

Gość gość
Bez sensu pytać o program wyborczy... jaki miał program wyborczy Komor 5 lat temu? i jaki program wyborczy miało PO? i co z tego programu wyszło? Skok na kasę z OFE, podwyższenie wieku emerytalnego, podwyższenie podatków itp. Po kiego grzyba o to pytać. To że mnie oszukało PO i Komor już wiem. Byłbym idiotą gdybym się nie nauczył na błędach i znowu ich wybrał! ale jak widać nie każdy wyciąga wnioski i uczy się na błędach....

Gość gość
Czyli deficyt sponsoruja podatnicy

Gość gość
15.39 spytaj sie. Ja sie modle bym cos uslyszala i zobaczyla. Tu u mnie to sa dzikusy. Bronek tez byl 2 miesiace temu ze sztabem to dzicy ludzie. Rzucili sie na jego autobus jak jakies tumany. Niby krytykuja nie glosuja na niego ale autografki i zdjecia trzaskali jak debile.

Gość gość
Program wyborczy Komora: utrzymać się na stołku przez kolejne 5 lat.... :)

Gość gość
Ale chodzi o to że Duda proponuje rzeczy nierealne. To czysty socjalizm i kradziejstwo. Wszystko są w stanie obiecać żeby wygrać

Gość gość
Czyli deficyt sponsoruja podatnicy x nic nie ma za darmo

Gość gość
gość dziś Ale chodzi o to że Duda proponuje rzeczy nierealne. To czysty socjalizm i kradziejstwo. Wszystko są w stanie obiecać żeby wygrać A co Bronek robi? Najpierw olewa wyborców bo przecież prezydenturę ma w kieszeni a gdy Kukiz zdobywa 20 % a Duda wygrywa to nagle mu się d**a pali i zmienia poglądy o 360 stopni. Mało tego mówi o zmianie finansowania partii a 12 baniek bierze z budżetu na własną kampanię. Ignorant i oszust!

Gość gość
Przedostatni prezydent Paragwaju większość kasy oddawał na cele charytatywne i jeździł swoim staryn autem. Biedny kraj to i prezydent nie powinien żyć w przepychu. My jesteśmy biednym krajem. Emerytura obecnego 30-40 latka to będzie 1/4 pensji. Pan prezydent ma w d***e. Dzieci niedożywione ma w d***e. Młodych bez pracy ma w d***e. To co to za prezydent? ??

Gość gość
To partyjne skostniałe próchno powinno skupić się podczas wyborów na kasie średniej. Bogaci dadzą sobie rade, biedy nie ma aż tak wiele więc klasa średnia powinna być priorytetem podczas wyborów. Nie rozdawnictwo lecz stwarzanie warunków dla przedsiębiorczości z pożytkiem dla wszystkich obywateli powinno być najważniejsze dla mądrych polityków.

Gość gość
Przedostatni prezydent Paragwaju ble ble ble x srać na Paragwaj, dla Polski wzorem do naśladowania powinien być bogaty Hong Kong

Gość gość
"konstytucję chcą zmieniać frustraci, którzy przegrywali wybory. Są przekonani, że jeśli zmodyfikują ustawę zasadniczą, to wszystko zmieni się na lepsze" cytat z Bronka Co robi Bronek? Zmienia konstytucję bo mu się zadek pali :) Frustrat który za wszelką cenę chce być nadal prezydentem obciachowcem :)

Gość gość
dziś Budzik dla Bronka :)

Gość gość
Suflerką Bronka była specjalistka od "manipulacji wizerunkiem przeciwnika".... trzeba sobie jakoś radzić :P

Gość gość
Czy ci młodzi którzy nie maja pracy skonczyli chociazby zawodowke? Wtpie żeby nie było pracy dla malarza, hydraulika,spawacza,operatora koparki,stolarza. Dla fryzjerek , ksiegowych też prawie zawsze jest praca.

Gość gość
Jak sa takimi idiotami że wolą palić trawke i ****** zamiast skończyć dwuletnia szkołę to ja nie widzę powodu żeby utzymywac takich smierdzacych leni

Gość gość
gorzej jak kobieta skończy studia... wtedy pracy nie ma:(

Gość gość
mam koleżankę po uniwersytecie śląskim która pracuje jako kurier na umowę lecenie... Raj na ziemi.

Gość gość
Bo się nie idzie na kierunki humanistyczne.

Gość gośćjaho
Polska po wojnie stala lepiej niz po 8 latach rzadow PO.Wszystko co bylo do rozwalenia -rozwalone,do sprzedania - sprzedane a dotego Polska dawny suwerenny kraj ,podnuzkiem UE I USA.I to tragedia.CZAS NA ZMIANY.