Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość

Zostało mi tylko 200zł. Nie mam środków do życia. Potrzebuję pieniędzy. Nie widzę innego wyjścia. Chciałabym poznać kilku panów, którzy by mi odpowiadali i spotykać się z nimi regularnie. Nie wiem jak kogoś poznać, jak się zachowywać, ile brać za to pieniędzy.. :(

Gość gość
Bielizna, antykoncepcja, ginekolog, lekarstwa kosztują....

Gość gość
chcę być twoim pierwszym gratisowym klientem :)

Gość gość
Żeby mieć kilku panów jak to ujęłas, tzn stałych klientów, trzeba być młodą, inteligentną i piękną. Dla amatorki i kobiety niezbyt pięknej pozostaje ulica.

Gość gość
Mam 21 lat, jestem studentką, mam urodę..

Gość gość
A masz duże doświadczenie w sexie? Jakieś opory w zrobieniu wszystkiego? Bo wiesz, że skoro facet płaci to wymaga czegoś więcej niż amatorki leżącej na plecach.

Gość ex pimpmaster
Rób kase na kamerze i internetowej, są takie miejsca co faceci płacą a ty robisz coś na żywo a oni oglądają.

Gość gość
Jestem jeszcze dziewicą..

Gość gość
Naprawdę szkoda, że młoda kobieta i jeszcze dziewica ma życiowe ambicje pozostania prostytutką. Jestem facetem a mimo to przykro mi czytać ten temat.

Gość gość
Nie chcę być prostytutką ale nie widzę lepszego wyjścia.

Gość normalny człowiek nie zbok
Przyjedź do mnie za ocean, nie musisz być prostytutką, zaopiekuje się Tobą, wyśle do szkoły, zamieszkasz ze mną. Nic nie oczekuje w zamian.

Gość biore żone w ciemno
Zostań moją żoną. Nie jestem bogaty, ale damy rade razem i życie może być piękne razem.

Gość Rozkochany w Tobie
Kocham Cię!!!!

Gość gość
Moja koleżanka spotyka się z bardzo fajnym facetem porządnym i w ogóle. Raz w tygodniu się spotykają zarabia 150 zł za to jedno spotkanie z nim czyli 600 zł miesięcznie za 4 spotkania.

Gość gość
wejdz na czaty

A po ch*j zostawać prostytutką? Nie ma nic gorszego. Najlepiej, jak i tak już chcesz sprzedawać swoje ciało, to wejdź na jakieś kamerki i rozbieraj się za kasę. Skoro masz urodę i jesteś młoda to ekstra. Nawet bym Ci przygotował cały scenariusz co powinnaś mówić i robić żeby z tych spie*dolin, czyli pseudofacetów płacących nawet nie za seks tylko oglądanie przez kamerkę, wycisnąć jak najwięcej kasy. Prostytucja jest do d**y, bo to będzie się ciągnęło za Tobą przez całe życie, nie rób tego.

Gość gość
Na kamerce może mnie ktoś znajomy zobaczyć, zrobić screeny, wrzucić do netu.. Spotykając się z kimś łatwiej zachować dyskrecje na której mi zależy. Druga sprawa. Potrzebuję ze 2 tysiące szybko. Do niczego się nie nadaje, nic nie umiem robić, pracy w zawodzie w którym studiuje nie dostanę bez papierka. :( Nie widzę lepszego wyjścia.

Gość gość
poszukaj sponsora

Prawie umarłem ze śmiechu :) Tyle osób widziało Twój tyłek, że Cię po nim rozpozna? Zakładasz maskę i jedziesz. A nie boisz się, że jak będziesz uprawiała z kimś seks, to ten ktoś okaże się szalony? Zabije Cię, albo wywiezie gdzieś, albo zranisz go a on będzie Cię nawiedzał w domu i wyśle Twojej rodzinie zdjęcia które Ci zrobił jakimś ukrytym sprzętem. Skoro wolisz realnie się oddać niż znaleźć robotę albo już chociaż siedzieć na tych kamerkach to chyba faktycznie tylko do tego się nadajesz.

Gość gość
No właśnie mam zamiar tak zrobić. Ewentualnie kilku sponsorów bo wątpię, że ktoś da za to nie wiem jak duże pieniądze ale nie wiem jak to rozegrać.

Gość gość
Ja mogłam być w takim układzie, już się umówiłam z gościem przez neta w kawiarni i mieliśmy jechać już do niego ( przedtem chciał mi zapłacić),ale się wycofałam chociaz proponował dużo (2 tys na miesiac) to jednak nie mogłam i w sumie jestem z siebie dumna, bo robię to z kim chcę ,a nie za kasę

Gość gość
daj ogloszenie

Pamiętaj, że możesz sobie wmawiać, że to Cię nie zmieni, ale wybije na Tobie piętno do końca życia. Zupełnie inaczej będziesz patrzyła na życie i już nigdy nie będzie takie kolorowe i niewinne jak teraz.

Gość gość
Ja bym nie miała oporów żeby być w takim układzie pod warunkiem, że ten mężczyzna by mi odpowiadał z wyglądu. Nie chciałabym z kimś kto by mnie obrzydzał.

Gość gość
Nie będę zaprzeczać, że to nie wpłynie w ogóle na moją psychikę ale ja i tak już dużo przeszłam i nie miałam nigdy kolorowego życia.

Gość gość
Nie musisz się umawiać na seks żeby byc dziewczyną do towarzystwa. Są tez takie dziewczyny co się umawiają za kasę jako osoba towarzysząca np na jakimś imprezach firmowych, weselach itd jak ktoś nie ma z kimś iść, a chcę iśc z ładną dziewczyną, albo chce się pochwalić przezd kolegami, rodzicami czy cokowiek, ale do tego trzeba miec odpowiedni wygląd, bardzo łądna dziewczyna na takich spotkaniach może zarobić dużo i nie jest to prostytucja, ale trzeba byc też ostrożną żeby ten ktoś nie zgwałcił np

Poczytaj sobie ile zarabiają takie kobiety. Kasa jest, nawet mam znajomą która tam siedziała. Szansa, że ktoś Cię rozpozna jest taka sama jak to, że trafisz na szaleńca który Cię poćwiartuje i zje Twoje rozkładające się truchło. Minimalna, ale z dwojga złego wolałbym zostać rozpoznany.

Gość gość
Poza tym można jeszcze próbować swoich sił jako hostessa, w modelingu, nie wiem czy jesteś faktycznie ładna i jakie masz predyspozycje, ale bycie prostytutką z jakimiś facetami z neta (ktorzy watpie ze beda przystojni i bardzo bogaci) to troche dno, jeszcze gdzieś zagranicą to rozumiem, można zarobić konkretnie, ale nie w Polsce

Gość gość
Pewnie i są ale podejrzewam, że ciężko znaleźć kogoś takiego.

Gość gość
Wcale nie ciężko. poszukaj w necie są ogłoszenia nawet facetów szukajacych dziewczyn na wesela itd, możesz też sama zamieścic takie ogloszenie i zobaczysz co z tego wyniknie tylko jak pisałam musisz być ostrozna i umawiac sie w miejscach publicznych z takimi goscmi