Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dentysta spiertolił wam kiedyś zęby?

Polecane posty

Gość a właśnie, napisz co to za gabinet ku przestrodze. Siekierę mam brać swoją, czy masz na zbyciu?

Mój mały kot również wydaje odgłos warczącego silnika kiedy miałczy, lubię taki dźwięk:).

Przyjemnie mu jak w niebie. Pewnie lata. Odgłos jak warkot silnika samolotu.;)

Gość gość
byłam w kilku wszyscy są po jednych pieniadzach ogólnie przychodze żeby mieć zdrowsze zęby a mam coraz gorsze zamiast lepsze aż strach poprawiać

Nie to mały traktorek:), samolot zbyt mocno huczy.

Gość gość
miałam maleńką dziurke dentysta opracował ją prawidłowo, poszłam do dentysty innego za jakiś czas by zamplombował zęba obok bo plomba wyleciała ale oczywiście musiał sąsiedniego podrasować i wywiercił mi szpare w zębach, poszłam do kolejnego niech mi szpare zaklei, zakleił ale zmienił kształt zęba i wygląda na krzywy w dodatku mam popekane szkliwo, po uj do dentystów chodzić? kto mi to naprawi teraz, to już lepiej z próchnicą chodzić

Gość gość
żałuje że poszłam do dentysty

miałam maleńką dziurke dentysta opracował ją prawidłowo, poszłam do dentysty innego za jakiś czas by zamplombował zęba obok bo plomba wyleciała ale oczywiście musiał sąsiedniego podrasować i wywiercił mi szpare w zębach, poszłam do kolejnego niech mi szpare zaklei, zakleił ale zmienił kształt zęba i wygląda na krzywy w dodatku mam popekane szkliwo, po uj do dentystów chodzić? kto mi to naprawi teraz, to już lepiej z próchnicą chodzić Zgłoś x Odnoszę wrażenie, że kiedy widzą mało roboty, to sami sobie organizują w taki sposób.

Ale takie z dawnych lat, co tak fajnie terkoczą 😭 jak traktory. Samoloty jak tarktory. Loty same tory trakto, tak, to tory, hej no co ty, to traktory.:P Co wy wiecie, co wy wiecie, to samolot przecie. :D Aaaaaaa dobranoc:D 🖐️