Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam kury domowe?

Polecane posty

Gość gość
a wystarczyłoby nie być pasożytem a iśc do pracy i być odpowiedzialnym za własne jestestwo :) no ale jak się w szkołe kamieniami rzucało, wykształcenie byle jakie to i na pracę na stanowisku dyrektorskim nie ma co liczyć. I wtedy pozostaje być kurą domową. Żadna kobieta z dobrym wykształceniem-lekarka-prawnik- sędzina nie porzuci pracy na poczet usługiwania rodzinie

Gość gość
nie twój z****** interes, kto pracuje na etacie a kto w domu zajmij się swoim tyłkiem a nie wpieprzasz się w życie innych

Gość gość
No jasne ze zadna nie zostawi pracy tylko prosto ze szpitala po wypisie biegnie do pracy bo jej stanowisko ktos zajmie hehe. Ale idiotka

Gość gość
po wypisie? matko te wasze kurze móżdżki kurczą się w zastraszającym tempie :D

Gość gość
A no bo ty nie czekalas na wypis tylko prosto z porodowki bieglas pilnować swojego stolka bo jeszcze kolezanka wygryzie cie z pracy hehe

Gość gość
a co ty sie przyczepilas, kur ..., moze na ksiezy wskoczysz.. sa tez inne zawody i zajecia ktore moga ci sie nie podobac, kazdy zyje tak jak chce a ty nie bedzeisz tu nas umoralniala, pracownico tasmowa za 1500zloty tyle to ja na jedne zakupy wydaje w Realu lub Kauflandzie !! i tylko domem i synem sie zajmuje ,mam czas na basen ,saune, silownie,kosmetyczke ,zakupy musze godnie dom prezentowac!!! i maz jest zadowolony ze ma laske miss w domu

Gość gość
i dalej kury nie są w stanie pojąć że nie wszystkie kobiety pracują jak wy miernoty za 1500zł TAK ŻAŁOSNE ŻE ŚMIESZNE

Gość gość
kury pojęły i śmieją się z głupich babochłopów, które na siłę chcą udowadniać facetom że mają większe jaja od nich

Gość gość
Szanowne panie i po co te kłótnie? Każda z nas ma własny sposób na życie i robi tak jak według niej jest jej najwygodniej. Przecież każda ma swoje określone priorytety życiowe. Przykładowo ja z mężem ostro przez pierwsze lata małżeństwa zapierniczaliśmy poza granicami naszego kraju. Następnie szybka inwestycja zarobionych pieniędzy w nieruchomości, później narodziny dzieciaków i osiedliśmy sobie w kurniku zajęli się wychowaniem i kształceniem dzieciaków . A pieniądze co miesiąc z wynajmów płyną na konto. I naprawdę kocham być kurą i lubię mój kurnik a szczególnie grzebanie w moich ogrodowych grzędach. Pozdrawiam wszystkie panie i kury domowe. Cieszcie się każda z osobna ze swojego życia, niezależnie jaką pozycje społeczną zajmujecie, ważne żeby wam sprawiała radość.

Gość gość
A pewnie nie slyszalyscie, ze w miare jedzenia apetyt rosnie i jak ktos cos juz ma to chce wiecej. Dlatego tak sie plujecie. Wiem po sobie, bo tez odziedziczylam pokazny majatek i wiem, ze czlowiek nigdy ma dosc.biedni sie pukaja w czolo jak rano jade do pracy, bo to taka mentalnosc. On juz nic by nie robil, ale rzeczywistosc jest inna. Dlatego pewne sprawy sa nie dla kazdego czlowieka

Gość gość
Bo mądry człowiek będzie pomnażał majatek. Zgodnie z zasadą ktoś mi coś zostawił więc i ja muszę coś dać z siebie.Ale co niektórzy żyją tylko dniem dzisiejszym i przyszłość ich nie interesuje.

Gość gość
wieczny light, a poźniej lament

Gość gość
A gdzie to sie podziewa elyta kafeterii. Po ogarnieciu kurnika pewnie eurowizje oglada

Gość gość
I co ja mam powiedzieć kura domowa,której rodzice przez przypadek wygrali w totka ogromny majątek i mądrze go zainwestowali? Na nieszczęście mają tylko 2-je dzieci i podzielili całe to dobro między nich.Fartnęło się i mi i bratu.Tak się zdarza. Skończylismy dobre studia(jeszcze przed wygraną,bo głąbami nie jestesmy).Brat jeżdzi po świecie i fotografuje a ja mam szczęśliwą rodzinę i jestem kurą domową.Spełniona,szczęślwą,spokojną.

Gość gość
A ze poprawnie pisac nie potrafie to szczegol....:)

Gość gość
Juz pisalismy wczesniej. Pewne rzeczy sa dla ludzi myslacych o przyszlosci. Nie dla pasozytow , ktorzy kombinuja ,aby mi sie w miare zylo. Normalny czlowiek bedzie do czegos dazyl, a nierob to wiadome

Gość gość
dziec***ewnie w szkole, a wy dalej ściemniacie jak to sie nimi opiekujecie:)

Gość gość
ogarniają exclusive curniki 40 metrowe w wielkiej płycie, hahaha

Gość gość
ziemniaki naskrobały?

Gość gość
i juz jedna kombinuje na forum jak wyżywić rodzinę 4 os za 1000 zł

Gość gość
a do pracy nie pójdzie..... tylko dzieci zal

Gość gość
Szukasz porządnej opiekunki dla dziecka, niani, pomocy domowej lub gosposi? Świetnie trafiłeś! Koniecznie rejestruj się na stronie NaszaOpiekunka.pl ( http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp ) i znajdziesz ankiety osób szukających pracę jako opiekunka do noworodka, do dzieci w wieku przedszkolnym oraz szkolnym.