Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Ptyś nie smakował?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym chyba jednak wolal kotke slabiej poslugujaca sie klockami,ale miec ja na wylacznosc :p

a to już naprawdę nigdy nie wiadomo, człowiek sobie mówi że "nigdy" a za jakiś czas trzeba odszczekiwać

gospodarz... nawiazujac do tego typu zabaw... kiedys pewien chlopak w pubie, oczywiscie w towarzystwie rownie inteligentnych pawianow, gdy przechodzilam obok, odwazyl sie klepnac mnie w tylek, przy akompaniamencie gromkich okrzykow i smiechow kolezkow, z okrzykiem "ale dupa, chetnie bym przelecial". odwrocilam sie i zlapalam kolezke za jaja, chyba troszke za mocno :P i na caly bar " ale maly... chlopie z czym ty do ludzi" :D :D :D

inteligencja tych zabaw mnie właśnie powala, w ogóle to ma jakąś całą otoczkę, ze stronami domowymi, tshirtami włącznie jest nawet hasło na Wikipedii Taka dziwna zabawa znudzonych społeczeństw, ale może lepsza od biegania z kałachami tu i tam, jak bywa w innych rejonach świata...

Gość Marko34
kotka widzę ze masz charakter , ah wyobrażam sobie co byś mogli w łóżku wyczyniać;)

Gość Marko34
zdaję sobie z tego sprawę ale pomażyć można:) a do tego próbować realizować te marzenia

Gość gość
Ciezki zywot i katusze maja z toba te kocury ;)

No dobra... tak się składa, że dziś weekend zacznie się wcześniej niż zwykle, bo już za 5 minut. Pora kulbaczyć wierzchowce ;)

Na to wygląda że pewnie tylko ja dzisiaj w pełnym wymiarze ;) LK też już pewnie odfrunęła xx Kotka, to jest jednak komplikacja życiowa, taka organizacja wszystkiego. No też chyba zabiera więcej czasu itd. Plusy powinny przeważać jednak... co najbardziej cenisz? Częstość? Każdy inaczej? Odmiana?

Gość gość
eLKa juz wsiadam w samochod i gnam do ciebie :D

Wiadomo że niektórymi zabawkami nie można się dzielić... Piękne marzenie... i tak jakby prezent dla mnie ;) 👄 ;)

co cenie? trudno powiedziec.... czestosc nie, bo to roznie z tym bywa, jak sie ma rodziny i odpowiedzialnosci zawodowe :) mimo roznic (bo kazdy z nich jest inny) to jednak ja (taka sama dla wszystkich, tak samo sie zachowujaca) oczarowalam i uwiodlam ;) i tak... roznice :) co sprawia, ze ja jako "odbiorca" mam full wypas serwis ;) to ja w takim wypadku jednak sie ubiore... bo to az nie przyzwoite, ze do tej godziny czlowiek w neglizu chodzi :P

Gość gość
Kocury maja wolna reke w poszukiwaniu nowej kotki czy zakaz? :)

ale to cały czas ten sam skład? stabilny i niezmienny? czy cały czas rozglądasz się jeszcze? już chyba byś nie pomieściła w grafiku ;) Już wspominałem kiedyś, rozmowa z Tobą na ten temat to jak z kimś z innej planety. Chociaż może rzeczywiście, jak dzieci większe i nieabsorbujące, więcej czasu dla siebie, to pojawiają się możliwości... I społeczeństwo tam jednak bardziej otwarte. To też musi mieć jakiś wpływ.

Gość gość
Tez Gospos jakos moja wyobraznia nie potrafi tego pojac :p

przede wszystkim, zacznijmy od tego, ze kocur naczelny pozostaje kocurem naczelnym... i... fakt, ze to on jakby dopuscil/ doprowadzil do zaistnienia takiej mozliwosci, tez robi bardzo duzo... :) bo to juz nie jest zlamaniem szostego przykazania. wiem, ze zwiazek jaki z nim tworze jest unikatowy, podejrzewam, ze prawdopodobienstwo wygrania w lotto jest wieksze niz, ze znajde kiedykolwiek kogos takiego.

Gość gość
Potrafilabys z nich zrezygnowac i zostac tylko z tym "naczelnym"?

Gość gość
Mimo wszystko chyba nie chcialbym trafic na taka kobiete jak ty, nie czulbym sie na silach :)

ale z tego co pamiętam: dopuścił w sensie zaakceptował? Bo nie robisz tego wbrew jemu ale za przyzwoleniem? wiesz... w sumie to jednak tylko seks. Chyba zdrowsze jest godzić się i pozwalać jak partnerka "musi", niż gdyby po paru latach okazało się że robi to w ukryciu. No i specjalnie na tym nie cierpi, no nie? ;)

Gość gość
Wynika z tego,ze masz bardzo duze potrzeby i nie wiem czy bym dal rade je zaspokoic,a dzielenie sie kobieta nie wchodzi w gre :p