Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Frida edytuje swoje złote myśli...koniec świata,nie nadążam i tak za tymi nie złotymi,więc odcisnę ślad 👄 i idę pracować ciężko. Słoniu dzięki za gest.Wiedz,że mi nie zaszkodziło.;-)

Słoniu ja nie wiem,czy to dobrze że zwariowała.Kiedyś przychodziła pomarudzić,a teraz to już nie wiem,czytając ją,czy to szał pozytywny,czy nie bardzo.Nie lubię się domyślać i gdybać.

To ja już może lepiej przestanę mieszać jej w głowie, dla bezpieczeństwa nas wszystkich. Zapomniałem pochwalić twoją nową odsłonę, piękne krągłości :)

Ze zmuszania do pisania nic nie wyjdzie słoniu.:-) Tu jest jak piosence jestem to jestem a jak mnie nie ma to też... No jasne,że mogłabym wstawić cipkę z profilu do oceny,ale jakoś mnie to nie kręci. A dupa fajna,choć ten uścisk w wykonaniu pana jeszcze fajniejszy.:-)

Oczywiście napisałam jak zwykle,a chodziło mi o to,że pustki straszne i jak to na forum można zmienić.:-D:-p

tak.. pan madralinski sie odezwal :P dyskutant srodowy :P lepiej sparawdz czy masz trabe :P niedlugo zglosze cie do nagrody nobla za "roznorodnosc sposobow mieszania mi w glowie" .. jesli nie nobel, to moze chociazby dyplom od dyrekcji kawiarni. nalezy ci sie jak psu podworzowemu ocieplona buda zima. dziekuje za uwage :) zegnam was.. mam nadzieje chwilowo.. moze do wieczora, a moze do jutra. to sie okaze 👄 🖐️

:-D Wiecie co?To nie jest nawet motel pustostan.To pokój z szafą łubudubu z misia.:-DJak nikogo nie ma,to wpada pracownik i nadaje.:-D

Już mi tu się raz użytkowniczka zapędziła z wymogami odnośnie wystawiania mojej d**y,a teraz z góry też hejt?Mało erotycznie było?:-D

a ja te nie zagrazajace zyciu i zdrowiu ;) 👄 👄 👄 haja 👄 👄 👄 i dla zagubionej luizy... moze sie w koncu odnajdzie 👄 👄 👄. nie chce byc motelikowym prorokiem, ale od dluzszego czasu magazynek z napojami jest zamkniety na glucho, a klucz przepadl nie wiadomo gdzie.. niczego nie sugeruje... boze bron.. ;) sloniu, no wiesz.. nie wiedzialam zes taki skromniutki ;) zadnego publicznego poklasku.. wiwatow.. wywiadow dla wszystki tv swiata i kolorowych gazet.... tylko cos ode mnie. a coz ty mozesz ode mnie dostac.. jedynie kilka slow o tym, jaka masz fajna trabe .. ewentualnie jaka jest mieciutka i milusia w dotyku ;) czasem bywa zakatarzona.. ale to chyba dobrze :P

Hehehe słoniu,ale o katarze wspomniała,a z miękkiej trąby taki nie poleci.;-) Proszę nie komentować moich obrazków.Cycki w perwersji też mi zabiorą,a ja znów coś wstawię.Jak już coś robię,to z premedytacją lubię. PSuju bo dawno już się tak nie przyssałam,żebyś się z malinki tłumaczyć musiał.👄👄👄 i też nie komentuj.Za bardzo.:-D:-p

mialam nadzieje, ze slonie sa madrzejsze od facetow.. plonne to jednak nadzieje :O niby leb duzy.. ale bezmyslny co mialam napisac?? co?? kocham twoja trabe sterczaca jak waz strazacki napelniony woda pod cisnieniem.. nie wiem ilu atmosfer, bo nie jestem techniczna :O durak.. durak.. a moze ja lubie mieciutkie trabki :P podrapac paluszkiem.. poprzekomarzac sie.. to tu.. to tam.. obudzic ze snu... ale nie! dla takiego durnego slonia musi byc od razu sterczaca na bacznosc traba. qzwa... jak tak lubisz, idz do wojska. najlepiej do kompamii reprezentacyjnej.. i niech ci dadza warty przy grobie nieznanego zolnierza. 24h/rok.. bedzie pan slon zadowolony :classic_cool: tego ci zycze ps. jestem obrazona 😴

w dalekiej afryce moze i sa.. ale nie dla mnie tu i teraz 😴 kto tu sie ofochal???? kto???? kto sie pierwszy ofochal???? traba sie nie spodobala.. miny robi i wmawia mi ofochanie jak dziecko w brzuch 😴 czekam na przeprosiny, bo rzuce klatwe i wyladujesz na warcie pod pomnikiem w wielkim miescie.. a wtedy zobaczysz :P

Gość gość
Słoń będzie wsadzał trąbę kangurzej samicy w torbę :classic_cool:

ja ci dam australie 😠 haja, rozsznuruj sie.. nie mam nic innego pod reka ;) dawaj te sznurki .. szybko! ;) australii sie zachciewa.. kangura bedzie z siebie robil :P .. zapomnij. ogon masz za cienki :P popatrz na swoja trabe i przypomnij sobie kim jestes.. gdzie i.. dla kogo (ostatnie najwazniejsze) 😴