Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Gość gość
co tam u Ciebie chlupiąąca jestem ? :D

Przejrzyściej.Pierdy po kapuśniaku są jak zasłona dymna.Tak gęsta,że dopiero teraz widzę cię słoniu.:-)

A ja myślę że teraz jest gęstwina lepsza niż ten busz naturalny i w tym amoku trafi mi się szybciej sposobność,bym to była ja.:-D

Gość gość
Jak spędziłaś weekend Hajabuzko? Chlupać nie potrafisz. Nic cie prymitywny nie nauczył ..Oko na Maroko działa? Jechałaś na pomarańczy INO oczyska bolały. Pozdrów siostro Samansarę ❤️

Gość gość
Pewna zawsze byla ok. Haja zawsze byla wredna i jadowita . To 2 różne osoby.

No i zaświecili światło.😠 PSuju ja tylko porządnie sobie złapać chciałam,tak samo zresztą jak ty moją.:-p Poczekam,aż znów zgaśnie.;-) gościu (szkoda,że gościu) ale 👄

Czyli tak niby nie mogę,ale jakie znasz,to liczysz,że mam to gdzieś?:-D Lubię się tak w pół słowa dogadywać.;-)👄

Bry 👄 Zaspałam i zwaliłam na korki.Choć raz na jakiś czas się odwdzięczą na szarpanie mojego zdrowia.:-D Na dzień dobry już też kawałek rozmowy ciekawej słyszałam. ,,....bije?pije?Ty się głupia ciesz,że masz chłopa w domu,a dzieci ojca..." No to jeszcze raz miłego,cokolwiek to dla kogo znaczy.

dzien dobry wszystkim :) i innym :) 👄 haju 👄 :D jest sie z czego cieszyc. po prostu ma w domu kochajacego chlopa i jeszcze niezadowolona. dziwne :D co za dzien.. zaczynam sie budzic.

frida :-)Ak już pisałam głupim nie współczuję.Ja się nie budzę.Macam dziś po omacku. PSuj to ty?:-p

Gość gość
hajabuza93 i PSuj2015 to jest jedna osoba. Ma rozdwojenie jaźni.

To nie ty z partyzantką zacząłeś?:-D Coś rozbiegane mam oczy i w efekcie nic nie widzę,a ty po dotyku chcesz poznawać.:-D

Luiza 👄 widziałam,że swój temat odświeżyłaś,dlatego cieszę się,że wpadłaś.;-) PSuj znów wraca temat teleportacji i pytanie,czy my tego dożyjemy.:-D