Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia2601

przyjmę suknie ślubną

Polecane posty

Gość Gosia2601

Witam wszystkie Panie :-) Czy miałaby któraś z Pań do oddania swoją suknie ślubną? Jestem 20 letnią mamą 8 miesięcznego szkraba. Nie pracuję, utrzymuję nas mój narzeczony, który godzi pracę z nauką. Nie stać nas na wesele. Postanowiliśmy wziąć ślub cywilny bez przyjęcia weselnego, jedynie skromny obiad w domu. Jak każda panna młoda chciałabym poczuć się w ten dzień wyjątkowo i założyć suknie. Jeśli któraś szczęsliwa mężatka ma w swojej szafie suknie, która zajmuje miejsce w szafie i chcialaby mi ją podarować, bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :-)

Gość gość
W paszczu też przyjmiesz?

Gość gość
Podarować? Może proś o pożyczenie a nie podarowanie... Suknie ślubne nie są tanie, a jeszcze chcesz żeby ktoś Ci ją podarował...

Gość gość
rozumiem że jest ciężko ale do ślubu cywilnego nie ma potrzeby iść w białej sukni tym bardziej że macie tylko po ceremonii obiad.możesz iść w zakieciku i spodniczce a to drogie nie jest, takie jest moje zdanie, te dziewczyny które kupiły suknie są warte ok 2000 tys i więcej więc one za połowę chociaż Ale chcą sprzedać a nikomu za darmo nie dadzą więc tak jak mówię kup sobie ładny jasny komplet i też będziesz ładnie i elegancko wyglądać.

Gość Gosia2601
Jak widać napisałam post do kobiet, którym ta suknia nie jest potrzebna i moga oddac. Wiec daruj sobie zbedne, nic nie wnoszące do sprawy komentarze. Pozdrawiam.

Gość gość
widocznie każdy patrzy żeby coś z tego mieć za darmo to już dzisiaj nikt nic chyba nie daje.

Gość gość
Trudno oddać komuś obcemu suknie za tak wysoką cenę nawet jak wisi w szafie ( jak już mówiłam nie są tanie suknie ślubne- ja swoją WYPOŻYCZAM za 2000zł a nie mówiąc ile kosztuje kupno) . Jak Cie nie stać na suknie ślubną to kup jakąś białą sukienkę jak to tylko cywilny a nie prosisz żeby Ci ktoś oddał swoją. Zrozumiałabym jeszcze jakbyś prosiła żeby pożyczył ale oddał - szczyt idiotyzmu. Możesz jeszcze poszukać na odzieży używanej i poprosić żeby krawcowa Ci ją przerobiła- też będzie taniej.

Gość gość
Szczytem idiotyzmu jest twoje podejscie do sprawy. Postaw sie w sytuacji autorki tego postu. W tym kraju to nic nie ma za darmo widac. Tacy katolicy a gdzie jest ta pomoc blizniemu? Zalosne