Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy póścić męża na wesele z koleżanką z pracy jako delegacja

Polecane posty

Gość gość
ortografia!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Gość_M
Ja puściłem kiedyś żonę na wesele do koleżanki. Teraz jestem rozwiedziony.

Gość gość
PUSCIC polonistko...

Gość gość
Wezcie nie robcie wstydu, dorosly jest, moze chodzic gdzie chce i z kim chce. Wy matki polki tak trzymacie swoich facetow pod kloszem? Ja pierdziele, jak lni z wami wytrzymuja :D

Gość gość
A moze facet cię wkręca i po prostu chce isc z tą koleżanką a nie z tobą!!bo kazdy normalny facet,mając żone nawet by sie nie zastanawiał co ma zrobić!

Gość gość
Nie ! Jeżeli nawet Masz zaufanie do męża

Gość gość
Faceta trzeba trzymać krótko. Ja bym walnęła focha na tydzień jakby z taką rewelacją mi wyjechał, nastepnym razem sam by wiedział, że trzeba odmawiać w takich sytuacjach, jak się ma żonę.

Gość tomi18965
Puscic a nie poscic, glaby ortograficzne!

Gość gość
Pozdrawiam douczone debili

Gość gość
Zwariowałaś? Nie!

Gość gość
LUDZIE !!!! Przestańcie pierniczyc o tym ó do cholery przecież wiadomo ze autorka nie jest w stanie zmienic nic w tytule , tłumaczyła juz ze sto razy barany ! A co do tematu - w dyplomacji i dobrym tonie wogole nie ma takiej opcji by pójść z obcym mezczyzną gdy sie ma męża czy z obca kobieta gdy sie ma zone . To sie w głowie nie mieści co tu niektórzy wypisują. Nie ma tu nic do rzeczy zazdrość o partnera tu chodzi o zachowanie pewnego poziomu i klasy .

Gość gość
Pracuje w dużej firmie i zazwyczaj na zaproszeniu jest napisane zapraszamy np. 3 osobowa delegację z pracy. Nie ma, że ma koniecznie przyjść Kowalski z Nowakowa. Młodzi wtedy nie decydują, zgłaszają się chętni... Więc jak dla mnie mąż chce iść z tą koleżanka a ona z nim. A co do jego że młodzi powinni zaprosić z osobami towarzyszącymi, no bez przesady może jeszcze osobny towarzyszące osób towarzyszących z osobami towarzyszącymi? I nagle na własnym weselu połowy nie znasz.

Gość gość
"póścić"?!!!!!!!!!,pisze się "puścić" kto to pisał?

Gość gość
W OGOLE I PUJSC !!!!!!!!

Gość gość
Sorki mialo byc puscic a nie pojsc

Gość gość
póścić ??? hm .a może puścić !!!!

Gość gość
no jasne, 12 strona i tylko ty debilu z opóźnionym zapłonem to zauważyłeś! weź i póić stąd albo lepiej z tąd

Gość gość
Matko Boska od kiedy to w polskim języku "póścić" jest przez "ó" z kreską!? MASAKRA

Gość gość
O Matko Boska następna idiotka tak jest Ó z kreską i co z tego

Gość gość
Pewnie! Pusc! Niech sobie chlop popije, potanczy, p*****a!

Gość 50 na 50
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Być może.staralabym się ograniczyć.godzinowe to wesele. Rozumiesz -obiad, tort, lampka szampana z państwem Młodym i.powoli do domu. Mimo wszystko. Gdyby chciał cie zdradzać pewnie. Nie przyznalby się ze to wesele i to do tego z.koleżanka z pracy. Tak mi się wydaje. A wgl znasz ja? Wiesz kto.to jest.jak wygląda czy ma.kogoś? Przemysl, czasem alkohol bierze.górę.nad rozsądkiem. Szkoda małżeństwa. I prawda prawda. Powinni zaprosić go z Tobą.chociaż na sam ślub.bo przecież jesteście małżeństwem nie tylko para Jeśli nie mają funduszy na wielkie wesele.

Gość neutralny
Ja to bym "póścił " bąka na tego, co nie zna ortografii !

Gość gość
a nie prościej kazać się mężowi zwolnić z pracy , nie dość, ze pracują tam jakieś burasy co nie wiedza jak zaproszenie ułozyc, to jeszcze zmusza się tam pracowników do seksu poza godzinami pracy. Chyba twój mąż nie musi pracować w takiej firmie

Gość gość
Moim zdaniem to nie jest nic złego, jak mąż będzie chciał Cię zdradzić to zrobi to idąc nawet ze śmieciami za blokiem. Jeśli chciałby cokolwiek zrobić, raczej spotka się z nią w hotelu, a nie wystawi na publiczną imprezę z której są filmy, zdjęcia i relacje osób trzecich. A tak swoją drogą, tez jestem mężatką i dwa mc temu też byłam na weselu jako delegacja. Byłam ze swoim przełożonym - mężczyzna. W Naszym dziale pracuje nas 7 osób. Powód był prosty - przełożony, no bo przełożony, a ja bo najbardziej i najbliżej przyjaźnie się ze wszystkich osób z dziewczyn, która brała ślub. O matko. I jakoś nic się nie wydarzyło. A sama jak brałam ślub rok temu zaprosiłam delegacje i tez przyszły 2 osoby (k + m) i mówiąc szczerze nie widziałam i nie widzę do teraz obowiązku zapraszania delegacji z partnerami. Te osoby z pracy, które po prostu zaprosiłam oczywiście przyszły z rodziną. Ale to inna para kaloszy no to byli po prostu goście

Pierwsze to PUŚCIĆ autora po słownik języka polskiego do księgarni. Pozdrawiam.

Gość gośćgosc
Póścic nie póścić, ale póknij się w łeb i naucz sie pisać poprawnie po polsku!!! Żenada!!!

Gość gość
Absolutnie nie ,na sam ślub tak ale nigdy na wesele,jeśli koleżanką chciała aby mąz był jako gość to powinna zaprosić go z żoną!!!

Gość vidi
poczytałam, dotrwałam, ręce załamałam a i pośmiałam się trochę. Mam wrażenie, że większość opinii to opinie nastolatków... Wg mnie autorko pytania, facet Cię wkręca. Kilka mądrych osób wyjaśniało kwestię delegacji i jak to się ma do wesela, po drugie mężczyzna żonaty nawet nie przyjąłby takiego zaproszenia. Niestety ale romanse najszybciej rozwijają się w firmie, więc ja tu widzę jasno jak na dłoni, jeśli Twój mąż upiera się i ma chęć na to wyjście bez Ciebie, to fakty są następujące.Państwo Młodzi na prośbę koleżanki lub Pani męża dało takie zaproszenie, bo od dawno mają pojęcie, że coś się święci między nimi, inaczej wątpię, żeby popełnili taki nietakt.

Gość gość
Mnie maz ***** bardzo często nawet jak mam okres. Najgorsze jest wtedy jak mam sraczke. Wszystko piecze

Gość gość
Kto tu zakłada te tematy? Idioci? "pÓścić"? ??? co to w ogóle znaczy? :p hahaha masakra, porażka, żal nauczcie się pisać