Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może założe tu konto xD

Jestem tak strasznie nakręcony xD

Polecane posty

Gość gość
Widmus :P chodź na całuska:)

Gość Ktosiek super gość
Sporo postów się pojawiło :P Co mnie trzyma ? Przyjaźń (tak, można się przyjaźnić z kobietą :P), lubimy spędzać ze sobą czas, można by dużo wymieniać. Ogólnie poza łóżkiem wszystko jest super :P A kredyt jest, tylko na mnie - więc raczej on nie trzyma hehe ;) Ja już ten problem rozwiązałem jakiś czas temu - w skrócie, ten typ tak ma :P A to że założyłem taki temat, mam potrzebę od czasu do czasu się wyżalić a nikt mnie nie wysłucha w tej sprawie ... więc, od czego jest internet. Muszę czasem to z siebie wyrzucić (bo mi źle) a lepsze forum od chowania się w kącie i mówienia do ściany :)

Sporo postów się pojawiło :P Co mnie trzyma ? Przyjaźń (tak, można się przyjaźnić z kobietą :P ), lubimy spędzać ze sobą czas, można by dużo wymieniać. Ogólnie poza łóżkiem wszystko jest super :P A kredyt jest, tylko na mnie - więc raczej on nie trzyma hehe ;) Ja już ten problem rozwiązałem jakiś czas temu - w skrócie, ten typ tak ma :P A to że założyłem taki temat, mam potrzebę od czasu do czasu się wyżalić a nikt mnie nie wysłucha w tej sprawie ... więc, od czego jest internet. Muszę czasem to z siebie wyrzucić (bo mi źle) a lepsze forum od chowania się w kącie i mówienia do ściany ;)

Gość gość
"Ja już ten problem rozwiązałem jakiś czas temu - w skrócie, ten typ tak ma" Jak to? Rozwiązałeś? A my tu myślimy, czachy nam parują...;)

Gość krusowa
Jaka Ty chudzinka jesteś Ktośku! :D A ja taki pyszny obiad robię... :D No nic... tylko Cię nakarmić...:D

Gość gość
A czy jest to to rozwiązanie uniwesalne? Jak się je stosuje? Ile razy, w jakich dawkach i jak często ? :classic_cool:

Gość gość
Nawet jeśli wszystko prócz seksu jest super, to prędzej czy później zmienisz partnerkę.To tylko kwestia czasu. Wszyscy twierdzący,że seks ma w związku podrzędne znaczenie...kłamią jak z nut.

Gość krusowa
Nioooo...widać ... Co Ci strzeliło do głowy ,żeby siebie zapodać w avku?:D Nie wiesz ,że kafe jest złe?:P

Gość krusowa
Seks w związku jest baaaardzo ważny ale bez przesady ... fundamentem związku być nie może ! :P

Gość sweetdreamKK
To my tu się wysilamy, prawie klocimy :-D a Ty autorze masz juz swoje rozwiązanie - ten typ tak ma, Haha spoko :-D Nie uważam,aby to było rozwiązanie, ale każdy ma prawo do własnej oceny sytuacji ;-) ;-)

Gość gość
Kresowa fundamentem nie,ale jednak jakimś budulcem chyba tak :-P

Gość krusowa
No przecie napisałam ,że jest baaaaaardzo wazny!!!:P

Gość gość
Ale Widmus chce powiedzieć że najważniejszy :classic_cool:

Gość sweetdreamKK
Kresowa dobrze pisze ;-)

Gość krusowa
Mój mały Widmuś tu jest?!:P

Gość krusowa
Pomarańcze co zrobiłyście z autorem?:D

Gość gość
Jest :classic_cool: ale incognito :classic_cool: więc cichooo szaaaa ;)

Gość gość
Krusowa :D Zezarłyśmy go na łobiod :classic_cool:

Bo po samym zdjęciu i tak nic nie widać, a po drugie ... nie wiem ;P Tak mnie jakoś naszło ;) Wiem że rozwiązanie "ten typ tak ma" jest do bani ;) Ale coś mi mówi, że to jedyne rozwiązanie jakie jest. Musze sobie "stępić" temperament, albo po prostu poczekam i zobaczę jak to się skończy. Jeśli związek ma się rozpaść to cóż, ściany nie przeskoczę ;)

Gość krusowa
No to ja już milczeć będę ;) Chyba do środy-czwartku...nawet. Udanego łikendu WSZYSTKIM życzę!!!🖐️

Gość osiem pik
nie podniecasz jej. ktorys z glownych filarow takich jak ""wyglad" kasa" wladza" (status spoleczny) lezy. Nie obrazaj sie na mnie, ale jestes na jednego strzala jak patrze po avku. Ona moze nie czuje sie bezpieczna w Twoim towarzystwie. Malo mow przy kobiecie, nie okazuj slabosci, przypakuj, zdobadz kase, okaz bute, agresje, pewnosc siebie, napierrddool kogos na oczach jej i kobiet, nie okazuj wysokiego IQ, a sam przekonasz sie jak zyskasz w ich oczach. Oczywiscie kobiety nie powiedza Ci tego, poniewaz zle swiadczyloby to o nich i beda Ci p***********ic jakies farmazony w ogole nie przydatne. One mowia jedno, robia drugie, mysla trzecie, przeczuwaja czwarte, a w ich organizmie buzuja plyny ustrojowe. One czesto same nie wiedza czego chca i nalezy przejmowac nad nimi inicjatywe. Upij panne dobrym winem w obramowaniu ckliwego romantyzmu, a nastepnie chwyc za wlosy i wez ja jak swoje we wszystkie trzy otwory. Gwarantuje Ci ze nawet tzw. "dominka" bedzie miec ze dwa orgazmy, bo obudzisz w niej ulegla nature pierwotna z epoki neolitu rozpalajac ogien niczym jaskiniowiec. Tylko na koniec tego aktu przytul samiczke na znak ze to co w sypialni pozostaje pod oslona nocy i zniknij na jakis czas aby miala zastanawianki i zatesknila. To Ty masz byc nagroda dla samiczki, nigdy odwrotnie, bo jak oddasz jej wladze to bedziesz w jej oczach frajerem do wykorzystywania bez prawa dostepu do jej cipki. Kobieta nagradza seksem, a karze jego brakiem. Zapamietaj na dluuugo. :)

Gość osiem pik
P.S.Jak bedziesz bral samiczke jak swoje, ona bedzie sie opierac aby wybadac Twoja asertywnosc, bute, ale jej mowa ciala bedzie zdradzala abys ja zerznal tak aby chodzic nie mogla. Do kobiety podchodz na pelnej arogancji, pewnosci siebie ale nie PRZEKROCZ tej cienkiej granicy ktora jest chamstwo bo one tego nie trawia. Po oczach zobaczysz jak bedzie miec zrenice jak piec zlotych niczym po amfie to juz jest Twoja i jej cipka stoi wilgotna otworem, ale bedzie sie opierala droczac sie po to abys ja zlamal i dal jej rozkosz. Tak to dziala, chociaz moze wydawac sie zwierzece, ale w tych sprawach nadal tkwimy w epoce kamienia łupanego. To natura, biologia czysta i tego nie zmienimy. :)

Gość gość
Zapchlony idiota :O

Gość gość
Widmo kocham Cie jaskiniowcu agresywny. :*

Gość gość
O matko, Widmuś masz całuska 😘 i skończ piertolić :)

Gość osiem pik
:42 -wash your ass b***h Eat s/h/i/t :)

Gość gość
Jeszcze 44 Widmuś :P

Gość osiem pik
:40 :44 -B/a/c/k/s to t/h/e w/a/l/l -E/a/t t/h/e h/e/a/d off someone Gimp :)