Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata Prezydencka 2015 Duda

Debata Prezydencka 2015 Duda Komorowski Na kogo obstawiacie kto wygra?

Polecane posty

Gość Debata Prezydencka 2015 Duda

Debata Prezydencka 2015 Duda - Komorowski Na kogo obstawiacie kto wygra w tej debacie?

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód - kredyty dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
komorowski wygra za to ze jest czlowiekiem,kazdy czlowiek wygrywa a nie jakis podstawiony przez pis

Gość gość
gawryluk chyba dobra co?

Bardzo dobra. Moim zdaniem lepsza od Olejnik. Jako dziennikarka oczywiście :classic_cool:

Gość gość
Czyli teatr marionetek się szykuje. :classic_cool:

Gość gość
ty z 07:30 widzialas jego nerwowe przemowienie bodajze w stargardzie szczecinskim i lublinie? wejdz sobie na youtube pier...l cos specjaliscie od kur. byl strasznie nerwowy, duda hamuje emocje a ten jest pieniaczem takim samym jak niesiolowski. duda potrafi sie wyslowic, wytyka platformie bledy i ma racje, to co mowi jest prawda. platforma i komorowski niszcza polske za 5 lat bedzie na mapie tylko teoretycznie, a moze juz jej nie bedzie. komorowski jesli wygra a wiem ze w tym przypadku na pewno nie bedzie to uczciwe to posprzedaje lasy, bo to mu jeszcze zostalo, pozamyka zaklady ktore jeszcze istnieja. wyjdzie na to ze zostana tylko hipermarkety, polskich firm na pewno nie bedzie. chcesz na takiego czlowieka oddac glos no prosze cie! i niech nikt nie mowi ze pis rzadzi razem z po i nic nie robia. otoz probuja ale nie maja w sejmie wiekszosci to co moga? ich sprzeciwy sa wysmiewane przez politykow po.

Gość gość
Duda może i szczuplejszy, przystojniejszy, ale to marionetka o której jeszcze pół roku temu nikt nie słyszał. Komorowski ma doświadczenie i pełnił ważne funkcje w państwie. Był m.in. ministrem obrony, a bycie zwierzchnikiem sił zbrojnych to jedno z niewielu uprawnień prezydenta. Duda nie ma o tym pojęcia. Bycie kukłą i produktem marketingowym to niestety wystarczająco by Polacy cię polubili vide Marcinkiewicz.

Gość gość
Do wyborców Kukiza. Ludzie - wybór jest prosty. Albo pójdziecie zagłosować na Dudę, albo wygra Komorowski. A wówczas będzie tak jak jest. Albo i gorzej. Jeżeli macie choć odrobinę oleju w głowie, to wybierzecie mniejszą szkodę. Wielu z was mówi, że nie ma czegoś takiego jak mniejsze bądź większe zło. Zło jest złem i tyle. Kropka. I ja się z tym w pełni zgadzam. Ale - na nasze nieszczęście są jeszcze ludzie, którzy dopuszczają się mniejszego bądź większego zła. I w tym właśnie, że tak powiem, jest pies pogrzebany. Jest takie powiedzenie, że ponoć każdy polityk ma jakiegoś trupa w szafie. Pewien dziennikarz pięknie to sparafrazował mówiąc, że jeżeli to faktycznie jest prawda, to w takim razie Bronisław Komorowski ma tam całe cmentarzysko. Więc powtarzam jeszcze raz: wyborcy Kukiza! Nie głosujcie na mniejsze bądź większe zło! Zagłosujcie na człowieka, który waszym zdaniem wyrządzi Polsce mniejszą szkodę. Moim zdaniem takim człowiekiem jest Duda. Zresztą tak jak mówię - jeżeli nie wybierzecie nikogo, to tym samym i tak dokonacie wyboru. Tylko, jeżeli wygra Komorowski to ilu z was wówczas będzie pluło sobie w gębę?

Gość gość
W drugiej turze nie zagłosuje na cykora który odmawia wzięcia udziału w debacie proponowanej przez Kukiza. Nie zagłosuję na cykora który w czasie swojej kadencji nie zwołał ani jednej konferencji prasowej. Nie zagłosuje na człowieka który przynosi wstyd popisując się swoim obyciem dyplomatycznym pije wino nie ze swojego kieliszka łazi po fotelach.Nie zagłosuje na człowieka który mianuje się opozycjonistą a nasyła milicję na opozycjonistów. Nie zagłosuję na człowieka który mówi że walczył z komunizmem a komunistę ma za swojego doradcę który mu pisze co ma mówić. Mogę wymieniać jeszcze wiele ale szkoda mi klawiatury.Głosuję na Dudę!

Gość gość
DUDA.

Gość niedlakomoryskiego
nie wiem kto wygra debate ale glosuję na Dudę prawnika nie historyka i histeryka Komoruskiego. pis byl przeciwny ustawie o podniesieniu wieku emerytalnego, przeciwny pojsciu 6latkow do szkol czyli byli blizej spoleczenstwa niz Komorowski i PO Wybieram opanowanego Dude bez cienia wątpliwosci.

Gość gość
Duda wyrządził mniej szkód, bo nie pełnił żadnych ważnych funkcji. To figurant z katolickim talibanem pod kopułą. Chcecie mieć prezydenta zginającego kark przed Watykanem, chcecie polski izolowanej, ksenofobicznej- głosujcie na prezydenta Andrzeja Doopę "Tymińskiego"

Gość niedlakomoruskiego
gosc 8:38 duzo by wymieniac ale podpisuje sie pod tym cos napisales

Gość gość
Wy to byście chcieli obniżenia wieku emerytalnego i mieć przy tym emeryturę jak Niemcy. Pieniądze biorą się z pracy a nie zmodłów, a demografia jest bezlitosna. Rozwala mnie gdy biedne kraje uważają, że stać je na wczesne emerytury. Do roboty lenie ze wschodniej klerykalnej Polski.

Gość niedlakomoruskiego
8.33 tak prowadzil bardzo wazne fukncje w panstwie WSI i faundacja pro civili

Gość niedlakomoruskiego
leń to jest nasz prezydent bo nawet samemu myslec mu sie nie chce tylko musi miec suflerke lub kartke

Gość gość
08:33 i to jest wlasnie elektorat po ZADNYCH konkretow, ciagle straszenie pisem. mowienie o nic nie znaczacych rzeczach np. wygladzie. cos ci dziecinko powiem pan DUDA w przeciwienstwie do pana komorowskiego to niebo a pieklo. nie obchodzi nas wyglad pana Dudy, moze wygladac jak strach na wroble, prawda jest taka ze umie radzic sobie w trudnych sytuacjach, nie podnosi glosu na tych ktorzy sa mu przeciwni tylko stara sie zalatwic to ugodowo. umie sie wyslowic, odpowiada na trudne pytania ze spokojem. komorowski potrzebuje suflerki, bo gdyby nie ta kobieta to odwracal by sie na piecie i odchodzil od swojego rozmowcy. ludzi ma w du.. co bylo widac jak spacerowal po warszawie, jeszcze wysmiewal ich problemy. komorowski jest straszny, co z tego ze ma doswiadczenie, jak wszyscy widzielismy ze nie radzil sobie przez osrtatnie 5 lat, jego prezydentura powinna skonczyc sie wcesniej, a niektorzy zastanawiaja sie czy nie oddac na niego glosu. to jest chore, chory kraj, chorzy ludzie. nie oddajcie glosu na niego bo nie chce dobrze dla Polski, kiedy to zrozumiecie????????

Gość gość
08:33 i to jest wlasnie elektorat po ZADNYCH konkretow, ciagle straszenie pisem. mowienie o nic nie znaczacych rzeczach np. wygladzie. cos ci dziecinko powiem pan DUDA w przeciwienstwie do pana komorowskiego to niebo a pieklo. nie obchodzi nas wyglad pana Dudy, moze wygladac jak strach na wroble, prawda jest taka ze umie radzic sobie w trudnych sytuacjach, nie podnosi glosu na tych ktorzy sa mu przeciwni tylko stara sie zalatwic to ugodowo. umie sie wyslowic, odpowiada na trudne pytania ze spokojem. komorowski potrzebuje suflerki, bo gdyby nie ta kobieta to odwracal by sie na piecie i odchodzil od swojego rozmowcy. ludzi ma w du.. co bylo widac jak spacerowal po warszawie, jeszcze wysmiewal ich problemy. komorowski jest straszny, co z tego ze ma doswiadczenie, jak wszyscy widzielismy ze nie radzil sobie przez osrtatnie 5 lat, jego prezydentura powinna skonczyc sie wcesniej, a niektorzy zastanawiaja sie czy nie oddac na niego glosu. to jest chore, chory kraj, chorzy ludzie. nie oddajcie glosu na niego bo nie chce dobrze dla Polski, kiedy to zrozumiecie????????

Gość gość
Wszyscy się czepiają pis ze to reżim katolicki itp. czyli ktos kto czepia sie pisu bo wierzą w Boga wierza to znaczy ze jest ateisą i wierzy w szatana no i teraz pytanie kto jest lepszy Bóg czy szatan chyba odpowiedz jest prost. Nie jestem zagorzałym katolikiem już dawno przesatałam wierzyć w instytucje koscioła ale nie przeszkadza mi to aby wybrac pis bo mam swój rozum i wiem że bede wierzyć w to co wierzę i żadne pis nie bedzie mało wpływu na moją wiarę bądz niewiarę.

Gość gość
byłeś w ZOMO byłeś w ORMO teraz jesteś za platformą

Gość gość
Co to są za argumenty "umie się wysłowić, mówi spokojnie"?????? To są uprawnienia prezydenta? To są WASZE KONKRETY??? Duda to produkt marketingowy. Co wy tak naprawdę o nim wiecie poza demagogicznymi ogólnikami??? Będziemy się kumplować z gooownianymi państewkami typu faszyzujące Węgry, bo dla Dudy Niemcy to wróg, a nie najpotężniejsza gospodarka Europy. Spoko, Putin tylko na to czeka. Z całą pewnością wystraszy się nowych, "potężnych" przyjaciół Polski.

Gość gość
Ja mam zamiar głosować na Bronisława Komorowskiego.

Gość gość
Dla was każdy, któremu się w życiu wiedzie to wróg, zomowiec, żyd, Niemiec, dziecko resortowe. Niech Polska będzie biedna i zacofana, ważne by była katolicka. Przecież jak człowiek nie narzeka na swoje życie to musi być podejrzany, bo my tu na ścianie wschodniej takich nie znamy. My lubimy się umartwiać, nasze kobiety siedzą w domu po 30 lat, na ścianie powiesimy sobie portret Wojtyły, kupimy bimberek od Ukrainki i się żyje. Duda to spoko gość, bo nie każe nam się brać do roboty. Przecież nas stać na obniżenie wieku emerytalnego. Całe życie na zasiłku to jest to i nie będzie Niemiec pluł nam w twarz.

Gość gość
Ha ha ha na Komorowskiego a co powiesz znajomym ? Ha ha ha ha ha

Gość gość
Posłuchaj wywiadów z Duda a dopiero potem mów ze to tylko i wyłacznie katolik nic wiecej a prawo pewnie zdał dlatego, ze chodził do kościoła.... żenada Powiedzcie co zrobił Komorowskie dobrego tylko nie piszcie przynajmniej nic sie nie zmieni. Nie o to mi chodzi co zrobił dobrego jak wymienicie chociaz 4 punkty zmienie spojrze inaczej na jego kandydature. Ja iwdze same minusy... czekam na wypociny POpaprańców

Gość gość
Czego oczekiwać od leni, którzy boją się świata? Im większa bieda, postawa roszczeniowa i religijność, im mniej człowiek wie o świecie tym częściej głosuje na smoleński PiSuar.

Gość niedlakomoruskiego
Nie wiem czy wiesz jak już tak sie czepiasz katolików że Komorwoski prowadził wykłady w seminarium duchownym i jak to on sam powiedział rodzice wspierali finansowo kosciłół i jak to on sam powiedział wyszkoliłem sporo proboszczów.

Gość gość
Komorowski nawet śpi w kościele.A Duda śpi w domu :-)