Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata Prezydencka 2015 Duda

Debata Prezydencka 2015 Duda Komorowski Na kogo obstawiacie kto wygra?

Polecane posty

Gość gość
Zimy Lech też skończył prawo co nie zmienia faktu, że był zaściankowcem mentalnym. Duda jest taki sam. Putin już zaciera ręce. Im Polska bardziej skłócona z dużymi europejskimi krajami tym lepiej dla niego.

Gość gość
To dobrze świadczy o Komorowskim, że śpi w kościele. Brawo talibańska Wolsko, wasz Duduś będzie się schylał po mydło przed biskupami.

Gość gość
mi się dobrze wiedzie. Mam dobrą pracę, mąż własną działalność gospodarczą, nie mamy kredytu, mamy 2 mieszkania, które wynajmujemy i dom, w którym mieszkamy. Daleko nam do biedoty ze wściany wschodniej jak to ktoś tutaj ciągle wypisuje. Głosowaliśmy na Kukiza, a teraz zagłosujemy na Dudę, bo mamy doś cyrków tego pajaca.

Gość gość
Pan prezydent uzdrowil kobietę na wózku a młodzieży udzielał cennych rad jak kupić mieszkanie :-)

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż być biernym tak jak to robi Komorowski postawa roszczeniowa jest potrzebna bo jesli nie walczysz o swoje prawa ludzie nie mają do ciebie szacunku tak jak to pokazła Comey , tak jak okazali brak szacunku rosjanie nie pozwalając odebrac wrak i tak jak pokazują brak szacunku gołnie Stany zjednoczone i nie chcą zniesc wiz. Chcesz byc bierny głosuj na Komoruskiego ja jestem aktywna, pracuje zawodowo, mam jedno dziecko drugiego nie chce w tym kraju sie nie da miec wiecje dzieci, mam certyfikat z angielskiego i niemieckiego, nie jestem leniem, skończyłam administrację (tam tez trochę poznałam prawa) pracuje z ludzmi lubię to. Nie lubię wiekszosci ksiezy, nie chodze do koscioła mam slub cywilny i głosuję na Dudę, bo jest prawnikiem z wykształcenia, jestem pewna swoich wyborów i wiary i zaden pis mi nie straszny. Fakty są dla mnie wazne i tego sie trzymam.

Gość gość
Chooooj mnie obchodzi jakiś wrak. Rozumiem, że jak Duda zostanie prezydentem to każdy Amerykanin będzie znał polską historię na wyrywki. Przeciętny Amerykanin nie potrafi pokazać Europy na mapie i nie jest to wina Komorowskiego. A Putin już trzęsie portkami przed Dudą wymachującym szabelką w towarzystwie takich gigantów jak Czechy, Węgry i Mołdawia czy kurdupla miłującego Gruzja.

Gość gość
Mylisz poszanowanie prawa z postawą roszczeniową. Krzykiem i szabelką nic nie załatwisz.

Gość gość
ktos napisal ze inaczej spojrzy na kandydature komorowskiego jak wyborcy po wymienia chociaz 4 punkty co komorowski zrobil dobrego dla Polski. kochany nie wymienia tych czterech punktow bo on nic dobrego nie zrobil. napisza jak juz ogolnikowo czyli: ma doswiadczenie, walczyl o wolnosc(watpie), dobrze wyglada itd. zauwaz ze oni podaja takie argumenty, bo innych nie ma, jego wyborcy to zmanipulowani ludzie, lajkujacy na facebooku dzien dobry tvn, wyborcza itp. a na kafeterii i innych forach siedza prowokatorzy. normalni ludzie glosuja na dude. urzedasy, biznesmeni, "artysci" czyli jak powiedzial pawel kukiz vipy glosuja na komorowskiego, bo komorowski to prezydent vipow, a NIE zwyklych, normalnych, harujacych na tych wymienionych powyzej!

Gość gość
k***a ludzie Duda to prawnik myslicie ze jemu potrzebna jest szabelka? widzieliscie kiedys prawnika ktory wymachuje mieczem?

Gość gość
godc10:02 dlatego zdania nie zmienie glosuje na Dude. Co by nie napisali jesli nie potrafia wymienic plusow kandydatury obecnego prezydenta rzadne krzyki ich rezimie katolickim o wojnie z rosja do mnie nie przemawiaja. Za to WSI i fundacja pro cilivi az za bardzo.

Gość gość
tak na marginesie chcialam dodac poza tematem ze NIE ZYCZE sobie zeby szaflarska mowila do kopacz ze wszyscy ja kochaja i ze ma duza sympatie u narodu. jesli chce niech mowi o sobie ja jej ani juz teraz nawet szaflarskiej nie znosze! gdybym tylko wiedziala gdzie to napisac to bym napisala zeby ten stary babsztyl to przeczytal, zeby nie wypowiadala sie w moim imieniu, niech wypowiada sie w swoim! napisze tez, ze jest to podle ze strony aktorzyn i innych vipow popierac komorowskiego, bo oni nie zdaja sobie sprawy jak tym zwyklym obywatelom zyje sie zle w Polsce, ale co im do tego?! wazne ze oni dostana gratisy za to ze angazuja sie w kampanie komora. jesli tak to dlaczego my chcemy ich ogladac? wylaczajmy tv, nie chodzmy do teatru nigdzie gdzie pojawiaja sie ich spasione, podle geby!!!!!

Gość gość
Czy widziałam prawnika wymachującego szabelką? A pewnie , że widziałam. Taki jeden wygrał wybory prezydenckie w 2005 roku.

Gość gość
Konkrety na temat Dudy? Ma żonę, której do twarzy w różowym, zgadza się zawsze ze zdaniem episkopatu, jest młody, szczupły i ponoć prawnik. To by było na tyle "konkretów" na temat kandydata-produktu marketingowego ostatnich kilku miesięcy.

Gość gość
,,Krzykiem i szabelką,, ,,,katolik to roszczeniowy zacofany leń,,itd.Skąd wy to bierzecie?Kto wam takich bzdur nakładł do głów?Albo płaszczenie przed Watykanem?Jaki cel ktoś ma w sklócaniu Polaków?Ano jest bo zawsze bylismy silni duchowo i moralnie.Jak żaden naród.Więc trzeba to zniszczyć.I to się niestety udaje.

Gość gość
mi za pis zylo sie lepiej becikowe, rodzice wykupili mieszkanie za grosze głosuje na Dude

Gość gość
Celebryci angażujący się w politykę? A proszę bardzo, kilku wymienię: krzykacz Jan Tomaszewski, babcia z serialu "Plebania", Kozakiewicz, Rosiewicz, Pietrzak, "kaznodzieja" Zielnik i swego czasu Cugowski, któremu polityka wyszła bokiem.

Gość gość
Wy chcielibyście mieć wszystko "za grosze" i najlepiej bez pracy własnej.

Gość gość
konkrety o Komorowskim, ma brzydka corke i zone, nie spelnil zadnych obietnic, byl w WSI i fundacji Pro civili, nie potrafi odpowiedziec na proste pytana na trudne sie bulwersuje, mial w d***e protesty wiekszosci spoleczenstwa zadecydowal za nie, nie umie sie zachowac i przynosi wstyd.

Gość gość
o Dudzie wiem tylko tyle, że nauczył się jednego uśmiechu :)

Gość gość
Za to bycie marionetką z metra ciętego kurdupla, zero doświadczenia w polityce międzynarodowej i telefon do Torunia, by skonsultować byle bzdurę to nie wstyd tylko "samodzielna polityka".

Gość gość
polaczki to debile jednak - myślą, że jak ktoś się do nich uśmiechnie i obieca c/h/u/j/wieco, to uwierzą i łykną jak pelikany komorowski nie jest ideałem, ale jest przynajmniej prawdziwy i nie obiecuje kiełbasy wyborczej, bo wie, że obietnic takich nie da się spelnić - łykajcie jednak dalej tę hybrydę - dudokaczora - za pół roku będziecie narzekać tak samo, jak na komorowskiego

Gość gość
Dajcie co zrobił Komorowski a nie atakujecie Dude w przeciwnym razie każdy wasz komentarz to wypowiedz ateistycznego frustrata.

Gość gość
ktoś to napisał, że komorowski jest tchórzem, bo odmawia debaty kukizowi a czymże jest kukiz, że należy z nim debatować? czy to jego kampania? jest bezczelnym chamem, że proponuje coś takiego, w/p/i/e/r/d/a/l/a się między wódkę a zakąskę - w cudzą kampanię bardzo dobre, że komor się nie zgodził na ten cyrk

Gość gość
10:32 a co zrobił duda? a może chociaż powiesz, co zamierza zrobić?

Gość gość
Jeden mądry człowiek,który bardzo kochał Polskę oddał ją w opiekę Maryi i ogłosił ją Królową Polski.Trzeba o tym pamiętać.Bo to nasza wartość jako narodu największa.Wierność,miłość i uczciwość to siła,która daje jedność.Ten mądry człowiek mówił ,,kto krzyżem wojuje od krzyża ginie,,.Przypomnijcie sobie bo to nasi dziadkowie wszystkim przekazywali.Mądry,silny kraj jednością emanujący tego nam potrzeba a nie skakania sobie do gardeł w imię niczego czyli czyjejś propagandy.

Gość gość
Duda jest fałszywy. Jeśli wygra wybory to zobaczycie jak szybko wypłynie Jaruś i Duda będzie skakał w koło jak pudelek.

Gość gość
wypłynie jaruś, wypłynie macierewicz, i cały ten pisowski syf

Gość gość
Gość 10:22 Janda.Korzeniowski,Olbrychski..............

Gość gość
10:22 tylko oni popieraja tych ktory przy wladzy byc POWINNI, bo za ich rzadow w Polsce zylo sie znacznie lepiej. teraz jest bieda z nedza, sady wydaja niesprawiedliwe wyroki, bo co to znaczy ze kobiecie ktora w hipermarkecie zwazyla cukierki i moze z glupoty po naklejeniu ceny dolozyla jeszcze pare grozi 8 lat pozbawienia wolnosci, a pedofile dostaja 2 lata w zawieszeniu? takich sytuacji jest bardzo duzo! po z komorowskim na czele chca wykonczyc Polakow. idziesz ulica, widzisz wypadek, dzwonisz na pogotowie co bylo pokazane nawet w materiale bo rozmowa byla nagrana, a policja oskarza cie o nie udzielenie pomocy i zamyka w wiezieniu na rok. po roku "sad" karze ci wplacic 300 tys. zl. jesli chcesz posiedziec na wolnosci. albo kobiecie zabiera sie corki, bo jest otyla! moze komorowskiej tez powinni zabrac dzieci... to jest chore co dzieje sie za rzadow po. zdzieraja kase z polakow na kazdym kroku, a ty pier..sz ze jest dobrze?! kim ty jestes?! zydem?! kim do jasnej cholery?! odpowiedz! naormalnym obywatelem z pewnoscia nie prowokatorze!!!

Gość gość
Polacy uwielbiają takie twory, króliki z kapelusza jak Stan Tymiński i teraz Duda. Nic się nie zmieniło.