Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata Prezydencka 2015 Duda

Debata Prezydencka 2015 Duda Komorowski Na kogo obstawiacie kto wygra?

Polecane posty

Gość gość
no dalej, jakie osiągnięcia na politycznym polu ma duda? umiecie powiedzieć? a może takie same jak kandydatka ogórek? niczym się od siebie nie różnią oprócz lepiej poprowadzonej kampanii, osiągnięcia obydwojga polegają na WYGLĄDANIU

Gość gość
Córka Komorowskiego maluje płoty w Norwegii, dzieci spłacają kredyty. Juz wiem,że nie chcę prezydenta ,który nie potrafi zapewnić godnego życia w kraju własnej rodzinie,

Gość gość
Zawsze to samo.Co zrobił Duda? Jeszcze nic,bo nie był prezydentem. Na razie rokuje inaczej niż ten,który jest i tyle. W rządzie to samo.Mit o rzadzeniu przez PiS.To nie PiS rządzi tylko PO i PSL w koalicji.

Gość gość
hahahaha, za czasów ROCZNYCH rządów pis było pewnie idealnie, zero afer, same sprawiedliwe wyroki :D tylko ciekawe, czemu nie dali rady rządzić, nawet nie potrafili władzy utrzymać, nie ma tu co porównywać do ośmioletnich rządów po

Gość gość
Wy wszędzie widzicie żydów i zomowców, Polsko wieszająca sobie na ścianie portrety świętego obrońcy pedofilów. To jest to wasze katolickie miłosierdzie, tak?

Gość gość
duda nie zrobił nic, bo jest człowiekiem znikąd, który nie zrobił nic, skąd wiecie, czy w ogóle potrafi sprawować władzę? chcecie na prezydenta człowieka ZNIKĄD? MOŻE JA WAMI PORZĄDZĘ?

Gość gość
Trzeba dac mu sie wykazać. Wy jako nowi na rynku pracy od razu mieliscie doswiadczenie? Wystarczy ze pis protestował przeciwko ustawom ktorej byla przeciwna wiekszosc spoleczeństwa, a które to głosy mial w d***e obecny prezydent i podpisał niekorzystne ustawy.

Gość gość
Widocznie jego dzieci to wolni ludzie, a nie przywiązana do pługa roszczeniowa hołota. Niech maluje płoty, uczciwa praca, a nie "tatuś daj". Lepiej jakby kradła? To byście się dopiero czepili.

Gość gość
nic nie zrobił i nic nie zrobi, bo gdyby był charyzmatycznym potencjalnym przywódcą, miałby za sobą jakąś karierę polityczną ale on się nauczył tylko okrągłych słówek od kaczora i jego sztabowców, a o sprawowaniu władzy nie ma zielonego pojęcia zresztą nie musi, bo rządził będzie jarek, wiadomo że duda jest tylko po to, by wyborców nie rozwścieczać jego osobą nie głosujecie na dudę - głosujecie na pis, na jarka

Gość gość
Ja nie jestem powtarzam po raz kolejny za kosciołem mam slub cywilny i głosuje na Dude, a wy z***********e do kosciola co niedziele na pokaz POwcy bierzecie sluby koscielne wiec kto tu wiesza sobie obrazki na scianie? Hipokryzja az bije po oczach wyborów Komorowskiego. No ale jak to mowia z kim przystajesz takim sie stajesz.

Gość gość
10:48 ja jako nowa na rynku nie aplikuję od razu na stanowisko dyrektora

Gość gość
Coście się czepili, że dzieci Komorowskiego spłacają kredyty? Co w tym dziwnego? Spłacają kredyty jak większość ludzi w tym kraju. To tylko świadczy o normalności. A córka Dudy co robi poza tym, że wygląda jak różowa blond landrynka? Tatuś jej kredyty spłaca?

Gość gość
w Polsce zrobic sie da bardzo duzo dobrego, tylko komorowski z po tego nie zrobia bo oni nie chca dla Polski dobra, chca Polske i Polakow wykonczyc. Duda nie jest marionetka kaczynskiego. gdyby tak bylo kaczynski robilby za jego suflera. Duda suflera nie potrzebuje bo swietnie sobie rad******azdej sytuacji. to co mowi ze zamierza zrobic, jestem pewna ze zrobi tylko trzeba dac mu szanse. komorowskiemu nie wierze za grosz, jest czlowiekiem przebieglym, mowi o zgodzie a atakuje Dude. swietna jego reklama jest tez niesiolowski, ktory zaczal sie nawet czepiac obywateli! po i komorowski to porazka. zo druga osoba w Polsce zarabia najnizsza krajowa a Wy mowicie ze jest dobrze? to poradzcie drogi elektoracie po jak za to przezyc?

Gość gość
jak dzieci komorowskiego spłacają kredyty to jest źle - bo tata nie zapewnił startu jeśliby każdy dostał od niego po mieszkaniu czy domu na start, to by był krzyk że nakradł z państwowych trzepiecie tymi jęzorami bez ładu i składu i wszystko obrócicie na niekorzyść, bo jesteście zacietrzewieni i nieobiektywni, tfu!

Gość gość
Ale kolejne szczeble zaliczył nie staruje z warzywniaka na to stanowisko tak jak wy z ulicy dostajecie prace po znajomosci z wykształceniem huj wie jakim, bo tatus załatwił. KOmoruskie gnidy wyznawcy WSI

Gość gość
Maluje płoty w obcym państwie bo w tym rządzonym przez tatusia pracy nie znajdzie.

Gość gość
przecież kaczyński nie pokazuje się z dudą, bo takie jest założenie ich sztabu - głupki jesteście jeśli myślicie, że jest on samodzielny gdy tylko duda wygra, kaczor wyjdzie z cienia

Gość gość
Dzieci Komorowskiego się do mediów nie pchają, żyją swoim życiem. Ja nawet nie wiem jak się nazywają, jak wyglądają i gdzie pracują i bardzo mi to odpowiada. Komorowski ma liczną rodzinę, a po drugiej stronie jest całkowita plaża i jeden kot (czy już zdechł?). O rodzinie Dudy nic nie będę pisać, bo są tak samo plastikowo wykreowani jak on sam. Równie dobrze prezydentem może zostać woźna jakby ją ubrać i umalować. Polakom można wcisnąć każdy produkt. Widocznie chcą Tymińskiego bis.

Gość gość
Dzieci Komoruskiego spłacają kredyty????? bajeczka pod kampanię

Gość gość
gość dziś zgadza się jak zyc, uczyć sie pracowac wziąc kredyt to jest przepis na sukces według PO i Komorowskiego tylko że jak ludzie przyjezdzaja z zagranicy nasi rodacy wypoczac to i przy okazji kupuja domy za gotówke bo ich stać zarobili je za granicą w naszym kraju to tylko na kredyt.

Gość gość
10:56 jakie szczeble? wymień, proszę a zwłaszcza osiągnięcia na poszczególnych szczeblach - o co AKTYWNIE walczył, co wywalczył, co zrobił, co osiągnął? Jakieś inicjatywy, aktywności, cokolwiek - no słucham.

Gość gość
PiSdzielce mają gęby pełne katolickich frazesów, ale co drugi ma za sobą rozwody, że się nad Martusią Kaczyńską-Smuniewską-Dubieniecką-prawie już nie Dubieniecką pochylać nawet nie będę.

Gość gość
10:41 duda nie rzadzi w polsce to co on moze?????? napisal bys lepiej co zrobil komorowski przez ostatnie 5 lat dobrego bo to on RZADZIL nie duda!!!! gdzie ty ku...a zyles w afryce? KOMOROWSKI RZADZIL PRZEZ OSTATNIE 5 LAT, CO ZROBIL DOBREGO DLA POLSKI KONKRETY? prosze o odpowiedz. pis w sejmie nie ma wiekszosci za to po tak, wiec za cale zlo jakie w polsce sie dzieje, oni odpowiadaja! paru prowokatorow wyweszylo dyskusje w necie i maja zlecenie wypisywac nieprzychylne dudzie komentarze, moze to mlodzi demokraci? a ta p**de ktora szczerzyla zeby jak do komorowskiego podjechala kobieta na wozku po prostu bym utlukla. dziewczynko w pewnych sytuacjach nalezy zachowac powage! jestes okropnie podla, ale co sie dziwic tacy ludzie otaczaja komorowskiego!

Gość gość
ja się nie pytałam co zrobił jako prezydent, ale jako polityk nie pień się :D

Gość gość
Komorowski= WSI i fundacja Pro cyvili tyle mi wystarczy aby na Komora nie zagłosować

Gość gość
11:09 czytałam na wiki i to już dawno, umiem używać google tam nie ma konkretów, tylko jego stanowiska

Gość niedlakomoruskiego
Piszcie sobie co chcecie ja głosuję na Dude jesli wygra Komorowski i PO wyjedzie z tego kraju wiekszosc uczciwych i pracowitych ludzi, a zostanie sama złodziejska i kombinatorska hołota i zgadnijcie kogo sie czepi Komorowski aby zyło mu się lepiej, kogo bedzie wtedy okradał jak ci uczciwi wyjadą ? Was złodziei! Powodzenia.

Gość gość
Jak własna córka maluje płoty to martwcie się,bo wy takiego zaszczytu nie dostąpicie...Ale najważniejsze to mieć zgodę i bezpieczeństwo.

Gość gość
głosuje na komorowskiego zgode na okradanie i oszustwa mafijne w polsce komorowski zadnej obietnicy nie spełnił z 2010 r a miał obwodnice zbudowac i co wpadka jak z bareji Polską rządzi sitwa, w której złodziej chama oszustem pogania. Nęka biznes i gnoi najbardziej przedsiębiorczych Polaków, niczym w Układzie zamkniętym Polskie Inwestycje Rozwojowe są, niestety, jak to się górnolotnie nazywa i bardzo eufemistycznie… Ich po prostu nie ma. To ch…j, d…a i kamieni kupa. afera tasmowa pokazała stan panstwa polskiego tylko teoretycznie istniejemy Dla zagranicy jesteśmy tylko kolonią posłuchajcie Kieżun: Polska neokolonią Zachodu