Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata Prezydencka 2015 Duda

Debata Prezydencka 2015 Duda Komorowski Na kogo obstawiacie kto wygra?

Polecane posty

Gość gość
Szczerze mówiąc nie lubię obu panów i żaden z nich nic dobrego nie wniesie w nasze życie,będzie tak jak jest,albo gorzej.Dam szansę Dudzie moim głosem,z dwojga złego lepiej w tą stronę:-)Szkoda Kukiza,może kiedyś?

Gość gość
11:13 prowokatorka jak nic, to nie czytaj na wiki tylko obejrzyj ten filmik tytul podalam czemu tego nie zrobisz? czego to komorowski musi sie chwytac zeby ktos w ogole chcial na niego zaglosowac. wysyla prowokatorow w swiat, zeby narod sklocali. widzialas jakie sa manifestacje tam gdzie on sie pojawia? a widzialas jak borowcy odpychaja od niego ludzi ktorzy zadaja niewygodne pytania? widzialas jak reporterke tvn wciagnieto w tlum bo zapytala o WSI? to sa fakty nic mu nie pomoze nawet Bog. komor za wszystko odpowie, jest bardzo nerwowy i to juz nie raz pokazal, dobrze ze zmienil haslo wyborcze bo tamto nie mialo z nim nic wspolnego. zreszt to tez. ale jakis klamstwa wymyslac musi, w koncu to bronek.

Gość gość
Żona pana prezydenta też blysnela w radiu Zet inteligencją Powiedziala ze emigracja to nie dramat ale i szansa :-):-):-)

Gość gość
Hitler kiedyś powiedział..."Jakie to szczęście dla rządzących że ludzie nie myślą" Głosuję na Dudę

Gość gość
No to czas aby wyemigrowała.

Gość gość
Komorowski. Duda i jego czarne sukienki precz!

Gość gość
Komorowski i jego machlojki z WSI precz głosuję na Dudę.

Gość gość
Jak wygra Duda wszystkie glupie gęsi które piszą o jakims kościele , czarnych sukienkach i rydzykach będą miały założone pasy cnoty i będą musialy chodzić w habitach.Madre kobiety będą chodzić ubrane jak chcą i robić co chcą

Gość gość
idź klepać zdrowaśki.

Gość gość
Będą pana ojca i jareczka po stopach całować :p

Gość gość
Już chodzą całymi ulicami Warszawy i modlitwy klepią. Jak wygrają to dopiero będzie cyrk na kółkach.

Gość gość
Szyjcie już glupie gęsi habity.Bedziecie miały przeje......

Gość gość
Ale wam PO wyprało myślenie i ustawiło, że tak boicie się PiS i Jarka, tego schorowanego Jarka , no patriota z niego jest ale czy to źle? My się PiSu nie boimy, a straszenie Jarkiem już nie działa. A Duda zapowiedział że jako prezydent wycofa się z PiSu bo prezydent nie powinien być uwikłany w żadne zależności od jakiejkolwiek partii, ma być prezydentem wszystkich polaków, a Duda to bardzo niezależny facet, nie ma osobowości podległej. Za to Komorowski jest na wskroś uwikłany w Platformę, nie jest niezależny i posłusznie podpisuje wszystko co mu rząd podsunie. Platforma ma rząd i prezydenta w garści,i robi sobie co chce dla siebie i swoich kolesi, rozwalają Polskę i nie dbają o zwykłych ludzi, trzeba rozbić ten tandem szkodliwy dla Polski, zresztą może już nie ma Polski tylko kamieni kupa.A na debacie spodziewam się że Komorowski będzie sloganami czarować kaznodziejskim tonem i nic rzeczowego nie powie ani wiedzą się nie wykaże, nie ma szans z Dudą który bije go na głowę wiedzą, kwalifikacjami i elokwencją, wie o czym mówi i rozumie o czym mówi. Głosuję na DUDĘ bo jest młody, energiczny i wykształcony, daje szansę na zmianę i rozwój, ma też dobrą prezencję, nie przyniesie wstydu swoim zachowaniem na arenie międzynarodowej. Prezydent Polski powinien być na poziomie a takim wydaje się być Duda , z pewnością nie Komor.

Gość gość
13:17 bardzo ladnie napisane. prowokatorzy z po tylko chamskie slowka i obrazanie pisu. pisanie o czarnych sukienkach, habitach itp. nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. duda jest ugodowy i jestem pewna ze jak zostanie prezydentem to wszystkie obietnice spelni. komorowski klamal przez 5 lat i teraz tez klamie.

Gość gość
"Jak wygra Duda wszystkie glupie gęsi które piszą o jakims kościele , czarnych sukienkach i rydzykach będą miały założone pasy cnoty i będą musialy chodzić w habitach.Madre kobiety będą chodzić ubrane jak chcą i robić co chcą " to jest "kulturalna" wypowiedź zwolennika pis :P

Gość gość
ale bedzie panstwo polske kwitło i rozwijało potęge gospodarcza bo narazie platforma to z polski zrobili neokolonie europy i komorowski che jeszcze euro wprowadzic za wszelka cene tak mozna znalesc w starrre strony w internecie gdzie o tym pisali

Gość gość
15:18 nie siej propagandy peowska ku..o!

Gość gość
Zacytuję tu niesłychanie zjadliwy, ale także niesłychanie prawdziwy tekścik mojego kolegi Piotra, który ładnie oddaje sens ostatniego pomysłu kandydata Dudy: "Masz problem? Nie stać cię na wino? Pogoda nie dopisuje? Szef cię opieprzył bez powodu? Nie dostałeś podwyżki? Długi weekend za krótki? Wycięli ci nie tę nerkę? Obsługa sklepu jest nieuprzejma? Sprzedali ci nieświeże mięso? Twój telefon ma słaby zasięg? Żona cię zdradza? Windows znów się zawiesza? Za długie kolejki na poczcie? Firma nie prosperuje jak należy? Strzyka cię w kościach? Masz problem z erekcją? Zupa jest za słona? Nie przejmuj się! Te i inne problemy rozwiąże DudaPomoc!". Kiedyś, w swojej karygodnej naiwności, sądziłam, że jak dorośnie młode pokolenie urodzone po 1989 roku, ludzie niepamiętający komuny, ludzie niepamiętający, że wyjazd do Norwegii na saksy w wakacje był wielką radością, ludzie mający dostęp do wszystkiego, co jest zrobione na świecie, i do wszystkiego, o czym się na świecie mówi i pisze, ludzie, którzy podróżują i znają języki, więc rozmawiają z mieszkańcami innych krajów i wiedzą, że wszędzie życie wiąże się również z ciężką pracą czy przeróżnymi kłopotami życiowymi, sądziłam, że ci młodzi ludzie nie będą sierotami po komunie z roszczeniowym podejściem do kraju. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,95892,17925587,Mlodzi_roszczeniowa_postawe_wobec_wlasnego_Panstwa.html#ixzz3aE6JUrG5

Gość gość
P*****l sie i nie rozsiewaj propagandy! Komorowski mial na rzadzenie 5 lat i co zrobil? Bledy w ksiedze kondolencyjnej w japonii, wszedl na kreslo krzyczac chodz szogunie, poza tym krzyczy i ignoruje ludzi! To ma byc prezydent?! A ten twoj kolezka pier..oli jak potluczony to co wyminil na pewno jest do zrobienia, tylko komorowskiemu nie zalezy zeby Polakom bylo dobrze, zalezy mu zeby jego zagranicznym pracodawcom bylo dobrze. Gdyby komorowski byl taki super to tusk nie musialby stawac w jego obronie. A czemu stanal? Bo skonczy sie po 24 maja zdzieranie kasy z polakow i wywozenie jej zagranice!!!!!

Gość gość
Polacy to ekonomiczni analfabeci Niestety, myliłam się okrutnie. Roszczeniową postawę wobec własnego Państwa wyssali z mlekiem matek i przyswoili dwadzieścia lat, wysłuchując od ojców, jak to "Państwo ma dać", "Państwo mnie okrada", "Wszędzie sitwa i złodzieje", "Podatki za wysokie!" i tym podobnych utyskiwań. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,95892,17925587,Mlodzi_roszczeniowa_postawe_wobec_wlasnego_Panstwa.html#ixzz3aECAE85N

Gość gość
Nawet taki laik ekonomiczny jak ja wie, że budżet państwa to niemal to samo co budżet domowy, tylko w skali makro, co się do niego włoży, to się z niego wyjmie. Niestety, młode pokolenie w dużej części tego nie wie i traktuje Państwo tak, jak traktowali rodzice PRL, czyli jako opresanta, złodzieja, kogoś, kto powinien tak wszystko regulować, żeby każdy miał prawo do wszystkiego. Frazesy, banały, nierealne obietnice, żerowanie na nieszczęściach obywateli - tak, to jest wielka ohyda. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,95892,17925587,Mlodzi_roszczeniowa_postawe_wobec_wlasnego_Panstwa.html#ixzz3aECWDp75

Gość gość
na Dudobus

Gość gość
Dudabus stop

Gość gość
Właśnie było dziś w TV coś obrzydliwego w kampanii Komorowskiego, postawili na zohydzanie kontrkandydata , zlepek migawek przedstawiające Dudę i zdania czy słowa wyrwane z kontekstu przeplatane zdjęciami Kaczyńskiego w tle , a każde ujęcie obrobione foto szopem na brzydko, tak aby Duda wyglądał staro lub grubo i niby wrzeszczy że jest radykałem , takie słowo wyrwane z kontekstu............ludzie, ten Komorowski przechodzi samego siebie, pewnie niedługo będzie przedstawiać zdjęcia Dudy z rogami albo elfimi uszami,wszystko aby zohydzić zwolenników zmiany prezydenta. Jak to zobaczyłem to postanowiłem głosować na Dudę, bo brzydziłbym się głosować na kogoś kto stosuje takie prymitywne chwyty poniżej pasa, i to ma być prezydent ? Jak to się stało że taki ktoś jest aktualnym prezydentem?

Gość gość
gość wczoraj 15:18 nie siej propagandy peowska ku..o! Miałam oddać nieważny głos, gdyż żaden z tych panów mi nie odpowiada, ale gdy brak argumentów i zaczyna się wyzywanie od najgorszych, to znak, że nawet pisowcy do rządzenia się nie nadają, mając takich zwolenników. Przekonałeś mnie głosuję na Komorowskiego :)

Gość gość
teraz to niemcy włączyły się w kampanie, nawet jakaś tam komisja zezwoliła na obniżenie vatu w polsce

Gość gość
Choć Duda i Komorowski pochodzą w przeszłości z jednej partii Unii Wolności, to myślę że chyba Duda wygra. Komorowski to stare nudne próchno bez żadnej wizji Polski na przyszłość

Gość gość
Niemieckie gazety zaniepokojone możliwością wygranej Dudy.Dla tego choćby trzeba głosować na Dude.No i Komorowskiego popiera Kwaśniewski i Balcerowicz czyli koniecznie trzeba głosować na Dude :-)