Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak godzicie pracę zdziećmi?????

Polecane posty

Gość gość
11:57 - brawo!!!! Ja też tak mam.... Podział obowiązków w odbieraniu i zaprowadzaniu. :-) ja pracuje przedszkolu 100 metrów od mieszkania. Córka tam ze mną, syn w szkole.... Mąż do pracy jedzie 1,5 godz wychodzi rano wraca o 18. Ja gotuje na parę dni, ale i syn o córka obiad mają w placówce... Pracuje 7 godz na zmianę, mam duży komfort ze młodsze dziecko jest ze mną :-) teraz jestem w ciąży, do wtorku jeszcze pracuje ( 7,5 miesiąca ciąży) idę na roczny macierzyński i wracam do pracy. Najmłodsze rok z babcia a potem do mnie ( u mnie grupy od 2 roku życia).... a dom mam ogarnięty raz lepiej raz gorzej, generalne porządki robimy w weekend, wszyscy razem :-) nie wyobrażam sobie nie pracować, pewnie mąż by dał radę nas utrzymać, ale jak tak można nic nie robić?????

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Kilka tysięcy ofert od osób poszukujących pracy niani, opiekunki, gosposi, pomocy domowej, sprzątaczki. Zarejestruj się na stronie http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp , aby znalezc bezpośrednio na naszej liscie pracownika Z NaszaOpiekunka.pl możesz skontaktować się z tysiącami bezpośrednich pracowników z całego kraju za pomocą kilku kliknięć.