Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlicjaDonnikova

CHEMIA między ludźmi od razu czy po czasie? zapraszam do dyskusji :)

Polecane posty

"U mnie pojawiła się ogromna chemia do mężczyzny, którego znałam od 15 lat. I jeszcze na miesiąc przed tym chemicznym gromem z nieba uważałam, że jest raczej nieatrakcyjny fizycznie (postarzał się) i umysłowo (inne poglądy). A jak mnie strzeliło, to przez 2 lata nie mogłam się pozbierać (za zajętych się nie biorę). Zatem nie ma reguły, naprawdę. " X kurcze, ciekawe :) możesz opowiedzieć coś więcej, w jakich okolicznościach to się wydarzyło? co spowodowało, że ten pan nagle "zadziałał chemicznie" na ciebie? :)

Gość rumniety
od razu oraz po czasie :D i tak i tak jest mozliwe:P hejka zabo 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jest tu kto czy poszliscie zycie wygrywac ?

Gość gość
A ja wam powiem tak- z moim facetem poznalismy sie 2 lata temu, polubilismy sie, ale jakies specjalnej mitycznej chemii nie było, było miło sympatycznie, seks funkcjonował natomiast wszytsko było takie luzne, po jakiś 8 miesiącach jak nas uderzyło tak do dziś nie mozemy sie soba nacieszyć- seks zaczłą miec inny wymiar, uczucia buchneły w sekundzie i cóz..wydaje mi się, że to kwestia poznania, wspólnych pozytywnych doświadczeńm bliskości, głupiego przytulania, które mówcie co chcecie, ale niesamowicie buduje relacje, teraz moge powiedzieć, że jestem zakochana i bardzo się cieszę, ale własnie jest to bardziej miłość dojrzała, tez mi się zawsze wydawało , ze jak nie masz motyli w brzuchu na dzień dobry to nic z tego nie będzie, ale okazuje sie, ze motyle moga obudzić się pózniej i są o wiele mocniejsze i żyją dłużej.

Gość gość
z moim facetem poznalismy sie 2 lata temu x Dwa lata to jeszcze każde motyle fikają i te późniejsze i te wcześniejsze , pogadamy za 3 lata ;)