Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość obrzydzona swiatem
tak tak. Wszystk co zle to kobieta. Jasne. Jak sie taka kobieta zamelduje na portalu bo jest samotna i marzy o milosci to od razu jest szmata i nikim. Od razu wolno a przeciez trzeba wysylac zdjecie fiuta. Alez oczywscie. Tylk my zepsute baby na to czekamy aby ujrzec waszego niedmytego ch/uja :-O rzyg

Gość obrzydzona swiatem
jaka ja mam bogata przeszlosc seksulana ??? Jaka ?? mialam tylko jednego i to mojego meza !!! A wy scurwiele jaka macie przeszlosc seksulna piszac, ze szukacie seksu i propnujac GWA/LT pytam sie ????

Gość gość
Wniosek jest prosty: na portalach są szmaty i poj/eby - czyli wysyłanie fiuta szmacie jest jak najbardziej na miejscu. Przyzwoita kobieta na portale nie zagląda i samoj/ebek nie trzaska.

Gość gość
Wniosek jest prosty: na portalach są szmaty i poj/eby - czyli wysyłanie fiuta szmacie jest jak najbardziej na miejscu. Bo szmata wszak fiuta szuka. Przyzwoita kobieta na portale nie zagląda i samoj/ebek nie trzaska.

Gość gość
No cóż, autorko - faktycznie przeszłośc seksualną masz wzorową. Ale ryja to masz tak niepwyparzonego, że pewnie ostatni menel będąc pod wpływem dykty w ilościach hurtowych, obawiałby się dać ci do buzi...

Gość gość
a co ty chcesz dać do buzi - wierszokleta bez napleta, a fiut taki mały ,że za haczyk do ręcznika możesz go użyć co najwyżej

Gość gość
O widzisz. O tym właśnie mówie - o wulgarności kobiet. Co prawda ja osobiście nie chciałbym nawet naszczać na ciebie moim małym fiutem - ale na portalach masz spore szanse że jakiś poj/eb zaproponuje ci szczanie po warach. Ogłaszaj się - masz szanse. Może nawet jesteś w czołówce.

Gość gość
na ciebie nawet pies by nie naszczał bo jebi/e żulem na kilometr a teraz spadaj rochać psa jak sra , i idź się wypłakać kumplowi gejowi jakie to kobiety be. Widocznie faktycznie masz małego .... buhahahha

Gość gość
No i weź tu i szanuj kobietę. No i weź i szanuj!!!

Gość gość
Taa. Wziąć jeszcze można (jak nie paszczur) - ale z szacunkiem już na bakier :(

Gość gość
No koniecznie na początku wysłać zdjęcie fiuta - bo jak przyjdzie co do czego to powie: "faktycznie masz małego .... buhahahha ". No i wszystko się wyjaśniło. Wątek można zamknąć :classic_cool:

Gość gość
Uderz w stół , kompleks micropenisa ? Pytanie retoryczne

Gość gość
Kulturalni mężczyźni sie odezwali, widzę. i oburzają sie na wulgaryzmy :D hahaha Do normalnego miłego faceta kobiety tak sie nie odzywają ale do takich obleśnych p****ancow jak najbardziej. Proste. Wystawiasz fiuta licz sie z tym ze zostaniesz zjechany.

Gość gość
A chcesz zdjęcie? Podaj swój profil na portalu. Autorko - czy już wiesz dlaczego takim jak wy wysyła się zdjęcie fiuta? Bo powyższa wypowiedź waszej koleżanki ZDECYDOWANIE rozwiewa wszelkie wątpliwości.

Gość gość
A na co panowie liczycie wystawiajac fiuta na portalu? Na miłe komplementy?

Gość gość
Ty z 20.33 Skąd wiesz jaka jest autorka skoro najpierw pokazujesz fiuta, zanim dowiesz sie z kim masz doczynienia? Po czym poznajesz komu warto wyslac :)?

Gość gość
taaa, znam takich nudny, mało ciekawy , a myśli , że jak kawę postawi to już taka atmosferę zrobił ze nic tylko drzeć majty przez głowę na samą myśl o seksie z nim

Gość gość
Nie kawę a fiuta raczej pokaże i mysli ze kobiety oszaleją z pożądania :D Hahaha. Faceci to jednak debilni sa.

Gość gość
Facet wysyłający wam fiuta liczy na wstępną selekcję - częśc z was uzna że jest za mały. I facet zaoszczędzi na kawie. A jak jest faktycznie kawał szczupaka - to wy mu kawę będziecie stawiać :classic_cool:

Gość gość
Za co? Za rozmiar fiuta mam mu kawę stawiać ? :D Próbowałam rozmawiać z kilkoma panami, pytam wstępnie czym sie zajmują , interesują czy maja jakieś hobby większość nie chciała nawet gadać. Zazwyczaj mówią ze pracują a po pracy zero zainteresowań , A nie sorry, jedno jest : wystawianie fiuta na necie. I jak z takim o czymkolwiek rozmawiać ? Nawet na sexie sie nie znają . Dorośnijcie panowie.

Gość gość
Tak! Dokładnie. Za rozmiar fiuta kawę stawiać - większość z was za kawałek fiuta w ogień skoczy. Nie oszukujcie się. A ty powyżej to prowadziłaś kasting/rekrutację - a nie szukałaś faceta. Spróbuj kariery w agencji rekrutacyjnej na platformy wiertnicze. ';)

Gość obrzydzona swiatem
hahahaaaha :D dobre :D odpady nuklearne - to bylo swietne okreslenie :D kawe za rozmiar fiuta - no ja nie moge :D Do facetow : jestescie kretynami. Curwa przestancie sie usprawiedliwiac !!! Wysylanie zupelnie obcej kobiecie w necie fiuta bez pytania to chamstwo i NIE JEST NORMALNE !!!

Gość gość
to was biedaki nawet na kawę nie stać ...dlatego wystawiacie fiuta zeby jakieś żarcie zdobyc:)

Gość gość
Jeśli dla ciebie kawa to żarcie - to smacznego żarcia :) Ale przecież wy się wystawiacie jak krowy na świńskim targu - to o co tu jeszcze pytać?

Gość obrzydzona swiatem
no i zobacz co za chamstwo :O nie wiem kto was wychowal :-O masakra

Gość gość
ja znam takiego co sie do każdej wprasza na seks i próbuje jeszcze wyłudzić obiad, to dopiero żenada. Jak odmawiają seksu to zawsze jeszcze raz dopyta o obiad

Gość gość
Jak sie zadajesz z lumpami - to znasz lumpów.

Gość obrzydzona swiatem
my sie wystwiamy ???I to was uprawnia do tego aby nam zdjecia waszych ch.ujow wysylac???? curwa ja nie wiem c sie z tymi ludzmi dzieje

Gość gość
nie przejmuj się, jakby nie bolało to tak by się nie pluli, im się wydaje ze sam fiut robi z nich mężczyzn, to nie tak działa- nawet dobry seks ale z kiepskim facetem jest bez sensu, a poza tym zeby dostac od kobiety dobry seks to trzeba trochę się postarac. No chyba ze wam wystarczy wsadzić i już sie czujecie bogami seksu:)

Gość gość
Zgadzam się z tobą obrzydzona - kobiety to dziś takie chamówy, że aż strach im fiuta pokazać.