Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość obrzydzona swiatem
acha to znaczy, ze jak wystawicie zupelnie obcej kobiecie fiuta na pokaz w necie to wam to gwarantuje dobry skes z ta ktora sie na waszego zahaczy ?OMG powalajaca logika :-O my mamy wasze zachetki gelboko w 4 literach zboczuchy ******* bo mnie zachcianki seksualne zupelnie obcego facet GOWNO wielkie interesuja. wchodzi to w wasze zakute lby???Ze kobieta czuje sie wtedy ponizona, wykorzystana i molestowana ?????Do burdelu won !!!Ito w podskokach k*****arze

Gość gość
Gowno prawda. Miałam kiedys związek oparty na sexie i niestety facet szukał dalej. Nie było miłości, przywiązania wiec poszedł o krok dalej, szukał sexu grupowego, bo ja mu nie wystarczałam. I co z tego ze sex był świetny jak nie było tej nici wiążącej? Pogoniłam dziada bo żadna kobieta raczej nie chce byc zdradzana niewiadomo z kim i gdzie. Wole związek oparty na przyjaźni i wzajemnej pomocy niz na najlepszym sexie na świecie!

Gość gość
Nie stać ich , oni tylko na kotleta uzbierają

Gość gość
Zadna normalna kobieta nie podnieci sie na widok marnego fiuta na monitorze. A juz napewno nie umówi sie z takim delikwentem nawet na seks. Zadna normalna. Bo jakaś niespełna rozumu niewyżyta k***a moze na to poleci.

Gość gość
Jak próbowałem podrywac dziewczyny w normalny sposob, kulturalny, ciekawa rozmowa itd itp to srednio wychodziło. Duzo czasu a efekt i tak niekiedy nie zadawalajacy, a odkąd zostalem chamem to poprostu opedzic sie nie moge. Kiedys tekst typu " masz oczy jak gwiazdy na niebie " wydawal mi sie tak idiotyczny ze zadna normalna kobieta na to nie poleci, dopiero dlugo dlugo po tym odkrylem ze leca. Nieraz az sam sie dziwie ze p*****le trzy po trzy a one leca na to. Podobno jest jakas szkola uwodzenia czy metoda polegajaca na tym zeby kobiety traktowac jak typowy szowinista i ze to przynosi duze efekty, sprawdzam w praktyce i dziala.

Gość gość
Zeby miec udane pozyci mowi o tym od razu, ze seks jest wazny zeby pozniej nie bylo zd******-ok dlatego matołku, ze kobieca fizjologia jest inna, kobieta inaczej i czym innym się podnieca. Ile razy było tak ze jakby facet z klasą rozegrał sprawę to miałby ten seks, tydzień poźniej, dwa tygodnie, czy miesiąc ale miałby i na dobrym poziomie bo z zaangażowaniem w to co się robi. A on jebnie od razu - ja się na tym etapie nie podniecam bo nie ma czym jeszcze, do łóżka nie pójdę , bo lubie dobry seks, a ten nie będzie dobry, bo jakbym sie zgodziła to nawet jeszcze na tym etapie nie mam ochoty d... dla faceta ruszać. Wy sie nei staracie, to macie taki drewniany wymuszony seks. Nie wierzysz to się poducz choćby czytając książki Lwa Starowicza

Gość gość
A teraz panowie powiedzcie mi czy wiecie jakimi metodami możecie zwabić kobietę zeby z wami poszła do łóżka? Hahahha nie wiecie.

Gość gość
Podobno jest jakas szkola uwodzenia czy metoda polegajaca na tym zeby kobiety traktowac jak typowy szowinista i ze to przynosi duze efekty, sprawdzam w praktyce i dziala. działa ale tez na byle jakie panny, podejdź do mnie to będziesz szukał zębów na podłodze, a rękę mam ciężką

Gość gość
Działa na szmaty. Na nie byle kit działa.

Gość gość
A podobno faceci sa z natury zdobywcami. :D

Gość obrzydzona swiatem
kiedys takiego czegs nie bylo, seks grupowy, swingowanie i nie wiem co za cuda jeszcze :-O :-O :-O

Gość gość
Niedługo pedofilia zoofilia koprofilia i inne dziwactwa beda na porządku dziennym i jeszcze jak komuś nie będzie to odpowiadało to będzie uważany za dziwaka Do czego ten świat zmierza? W telewizji śniadaniowej tematy o seksie oralnym i masturbacji. Dla mnie chore. Sex jest ok ale miedzy kochającymi sie partnerami. A zeby sex byl super trzeba sie najpierw dobrze poznać.

Gość gość
obrzydzona swiatem jestem w podobnym wieku jak ty i bylo cos takiego zawsze, tylko o tym nie widziałaś. Mialas malo urozmaicone zycie erotyczne.

Gość gość
A moze miała cos ważniejszego w głowie niz interesować sie dziwactwami?

Gość gość
Rozumiem ze kobieta która miała mało urozmaicone życie erotyczne jest mniej wartościowa ? I takiej trzeba fiuta pokazać na dziendobry?

Gość obrzydzona swiatem
haha wybacz ale mi sie nie marzy seks grupowy i swingowanie. wy macie cos z deklami :-O :O:-O mnie interesuje seks tylko i wylacznie z mezczyzna , ktorego kocham i tyle w temacie.

Gość gość
dokładnie:-( a analu to już każdy facet się domaga tak jakby to była norma:-( faceci zezwierzęcili się strasznie, zero kultury, szacunku tylko wyciąga fiuta na wierzch i zadowolony a kobieta powinna w tym momencie wskoczyć w szpilki i mu o******ać. I tez byłamz facetem który w łożku był jak ogień. I co? Po roku odeszłam od niego, bo seksu miałam po dziurki w nosie ale nie dostawałam tego czego kobieta pragnie- czułości, miłości, akceptacji, wsparcia.

Gość obrzydzona swiatem
no to jakby jakas forma odreagowania u facetow bo co to za seks ma byc niby jak nie czujesz jego milosci???? ale nie wy faceci myslicie, ze jak pokarzecie nam fiuta to nie mam nic innego do roboty a sie tylko zachwycac waszym czlonkiem :-O

Gość gość
Obrzydzona gra słów pokarzą od pokarania , nie czepiam sie ortografa , ale tak mi się skojarzyło , że to kara boska :d

Gość obrzydzona swiatem
hihi no tak widze, ze blad zrobilam. :) tak kara Boska to ci faceci sa chyba :-O

Gość gość
Ja rozstalem sie z dziewczyną bo seks byl kiepski, moze nie tyle kiepski co nie lubila urozmaicen i za kazdym razem bylo "zbyt waniliowo".

Gość gość
Nie martw się , znajdziesz , nie ma sesnu w takiej grupie docelowej, a jesteś wystarczając bystra ,żeby oddzielic pokurczów intelektualnych od nirmalnych.powodzenia

Gość obrzydzona swiatem
dziekuje Kochana za mile slowa :) ale ja juz nie szukam. Moze spotkam kogos w realu a jak nie...no to pech

Gość gość
obrzydzona ale szczęściu trzeba jakoś pomagać, ja mimo wszytsko jestem na symaptii ale robię ostrą selekcję. Wierzę że mimo wszytsko, tam tez można spotkać kogoś normalnego. Byłam na kilku spotkaniach i faktycznie dwa razy spotkałam fajnych facetów, ale niestety oni nie zainteresowali się mną więc kontakt się urwał. A znam mnóstwo par i małżeństw które się w ten sposób poznały, więc może nie skreślaj portalu przez kilku dewiantów?

Gość gość
Ja juz nie jestem na żadnym portalu. Nawet gg co kiedys było normalnym komunikatorem jest siedziba zbokow. Chyba wole byc sama niz z dewiantem.

Gość Heniuś
"A podobno faceci sa z natury zdobywcami." - a skąd. Dopiero od niedawna facet musi "zabiegać" - przez miliony lat baby się po prostu kupowało, jak każdy inny towar. Dopiero od niedawna emancypacja zmusiła facetów do zabiegactwa. A zabiegactwo jest wbrew męskiej naturze, ponieważ jest coś takiego jak testosteron - jest to taki paskudny hormon, który mocno utrudnia wszelkie działania niehonorowe (o ile ktoś go ma, hehe). To właśnie dlatego (gdy byłem jeszcze młody i parałem się zabiegactwem) podczas p********ia tych infantylnych bzdetów wiłem się jak piskorz, skręcałem jak grajcarek, pociły mi się ręce, drżał głos a serce łomotało jak klapa od śmietnika - bo dla faceta to NIE JEST NATURALNE a organizm się buntował i krzyczał "STOP! Nie oszukuj jej! Nie uwodź! Nie kuś! TO NIE FAIR!" Nawet nie wiecie baby, ile trzeba włożyć pracy i wysiłku by mówić wam tylko to, czego chcecie od nas usłyszeć bez mrugnięcia okiem. Doceniłybyście czasem wyżyny perfidii, na które facet musi się wznieść byście raczyły zwrócić na niego uwagę. Najlepiej kiedyś kumpelka mi powiedziała: "Heniu, wiem że jesteś szczery ale mógłbyś mi czasem powiedzieć coś miłego" - przecież to od facetów oczekuje się inicjatywy, więc to oni się dostosowują. Gdybyście baby tak nie premiowały zabiegactwa, podrywacze szybko by wyginęli :) Nawet nie wiecie ile miałem problemów przez to, że od prawie 20 lat nie jestem już podrywaczem. Raz musiałem nawet zmienić pracę, bo przecież to niemożliwe, że ona nie może mieć każdego. Ani jednego konfliktu w pracy z facetem, wszystkie z babami. Dlatego sorry, że mam o was takie zdanie a nie inne - być może to nie wasza wina, tylko natura tak to urządziła :)

Gość gość
Myśle zeduzo kobiet same dają przyzwolenie na takie traktowanie, ano gdyby większość powiedziała wyraźne NIE to moze by dupki sie opamiętaly. Ja od razu mowię takiemu won. Nie ubieram tego w ładne słówka.

Gość gość
Wy faceci jestescie hipokrytami do potęgi. Najlepiej chcielibyście dziewice z doświadczeniem !

Gość obrzydzona swiatem
do Goscia 23.14 no moze masz racje Kochana. x Henius Ty jestes przyglupem :) 🖐️

Gość gość
To takie Heniusie machają fiutkami przed monitorem . oni juz nie musza byc mezczyznami, bo nie ma takiej potrzeby. :D Henius fiuta wyjmie zachęci, a kobieta powinna juz mieć kisiel w majtkach. :D ehehheehe