Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy faceci nigdy nie dorosną do roli mężczyzny. Przez całe swoje życie będą tylko facecikami od d*****nia. Dlaczego ich mózgi przestały myśleć i rozwijać się duchowo? Widzę takich przy budkami lub na ławkach z piwskiem ewentualnie inną flaszką w ręku śliniących się na widok każdej przechodzącej obok d**y.

Gość gość
Stan ducha, który cie ***** :D Relacja, którą nazywasz miłością, jest niczym innym jak prostacki popęd płciowy. Popęd, który służy rozmnażaniu. Czasem ubrany jest w jakieś wiersze, kwiatki, wschody słońca..... Ale masz rację - miłość istnieje. Tyle że PRAWDZIWA miłośc nie może mieć żadnego związku z płciowością i interesownością (np. wspólne opłaty za mieszkanie, raty za spanie, wspólne bzykanie...) Ja znam taką miłość. A ty??

Gość gość
Dokładnie , mało jest mężczyzn - prawdziwych : z honorem ,uczciwością ,opiekuńczych i prawych , są chłopy co to oddają wypłatę , wypiją piwo ,obejrzą film, d.. ną sobie i na tym ich rola się kończy. Kobiety może kiedyś takich chciały( bo zarobi ,bo wypłata,bo głupio starą panną być) ,ale teraz lepiej im samej niż z byle kim. Mam takie wrażenie ,że facet ma poczucie jak nie ta to inna ,wysilać się nie trza, Kobieta po przejściach ostrożniej wybiera. Poogląda na tych portalach ,ale wnioski wyciągnie i rakiem się wycofuje.

Gość gleos
wiadomo jak se chcesz pogadać to do przyjaciółki uderzasz ,bo facet to Cię w jednej dziesiatej może zrozumie

Gość gość
"mało jest mężczyzn - prawdziwych : z honorem ,uczciwością ,opiekuńczych i prawych " Jest ich dokładnie tyle, ile jest cnotliwych, wiernych i przyzwoitych kobiet. Ani jednego mniej. I ani jednego więcej...

Gość gość
do goscia wczoraj 22.45 na czym dokladnie przylapalas swojego bylego meza na portalu randkowym? byliscie malzenstwem a on fiuta wyciagal w necie?

Gość gleos
Nie zgodzę się ,że tyle samo. Facet po rozwodzie zostaje sam i hulaj dusza ,udaje nastolatka , całe miasto jego. Kobieta zostaje z dziećmi na 100 % zachowuje się cnotliwiej.Przynajmniej ja same takie znam.Ostrożne po przejsciach.Faceci tychże siedzą w dyskotekach i siksom kit wciskają jaka to zona zła była. Śmiech na sali.

Gość gość
To prawda bardzo ciężko znaleźć porządnego, dobrego faceta a przede wszystkim inteligentnego. Ostatnio poznałam faceta lat 48 (ja mam 26) on z innego miasta, ale inteligentny coś w sobie miał i co z tego? Mieliśmy się spotkać a on na to, że przyjedzie na miesiąc może dłużej i czy dam radę go utrzymać, bo on się zdrowo odżywia, myślałam, że padnę :o zero honoru i to w takim wieku.

Gość gość
Ja wczoraj pisałam - jak przyłapałam męża w necie na portalu na N coś tam coś tam. Ogłaszał się "zonaty szuka kochanki",podpisywał laskom zdjęcia.Obojętnie czy grubym ,chudym ,rudym,blond byle cudzym. Moja przyjaciólka zrobiła prowo i jej odpisał. A kto mi dał cynk? A raczej mysl? Jego kumple z pracy ,bo ciagle gadali o tym jakie laski tam ogladali.Długo nie trzeba było czekać jak w historii stron u nas w kompie ten portal się pojawił. I tak oto rozwiodłam się po 20 latach małżenstwa ,bo czterdziestolatek zachłysnął się netem. I mam święty spokój i nie martwię się kto gdzie wrażeń za plecami poszukuje. Nie jestem zdesperowana jak mi tu jakiś przemądrzalec pisał wczoraj. Świadomość wolności i tego ,że nikt mnie nie oszukuje jest cudowna. Aaa nie obchodzi mnie czy zdążył z nimi spać. Podpisywał ochy i achy takim kobietom ,że szok.Lekko zużytym...

Gość gość
gleos dziś -> zarówno ty, jak i te twoje koleżanki-rozwódki jesteście takie "cnotliwe" z konieczności. Nie z wyboru. gość dziś -> poważnie? Desperacja tak cie dopadła że "zakochałaś" się w facecie młodszym od twojego ojca, tylko mu kasy brakło?????? "Podpisywał ochy i achy takim kobietom ,że szok.Lekko zużytym..." - no wiesz... tu jedna w wieku 26 lat jest już MOCNO zużyta, a ty się dziwisz że obiekty westchnień twojego byłego, w wieku około 40 są LEKKO zużyte.

Gość gość
Mysle, ze jest taka milosc. Wydaje mi sie, ze u jej podstaw leży samotność - jako nic złego , jako zrozumienie ze inni ludzie istnieją . Widzisz, gdy ktos - moze Ty - brutalnie napisałeś o kobietach w kartonach na głowach i z tabliczkami skojarzyło mi sie to jakos z obozem koncentracyjnym , z największym upodleniem człowieka. A gdy ktos inny napisał o mężczyznach wystawiających fiuty kobietom na pokaz pomyslalam o tych częściach ciała w ktorych zawiera sie cała nasza intymność juz nie mowiac o źródle nie tylko rozkoszy ale tez dawania zycia. I to wszystko tak upodlone, spłycone . Dlatego napisałam o tym , ze milosc jest jedyną relacją w którą warto wchodzić z drugim człowiekiem. Każda inna powoduje agresje, upadlanie, ból i osamotnienie wcześniej czy pozniej. Te poszukiwania na portalach to prawda, sa upadlające dla obu stron. Lecz te błędne poszukiwania wynikają z samotności i nieumiejętnosci poradzenia sobie z nia. " jestem samotny/a , to ja jestem ofiarą, to ja oczekuje sprawiedliwości wiec mam prawo ranić innych" . No i koło sie zamyka.

Gość gość
"Mysle, ze jest taka milosc. Wydaje mi sie, ze u jej podstaw leży samotność - jako nic złego , .." Rozum cie już całkiem z tej samotności opuścił? Miłość wynikająca z samotności? Mówiłem ci już! - PRAWDZIWA miłośc nie może zawierać ani kszty interesowności!!

Gość gleos
Ty gościu z 13.11 się zastanów co Ci się podoba i za czym się opowiadasz ,bo wyśmiewasz i cnotliwość i rozwiązłość tak tylko dla samego wyśmiewania. Już nudny jesteś.

Gość gość
Przemysł jeszcze raz , co napisałam - moze nie zrozumiałeś . Byc moze użyłam złych słów. W miłości o ktorej pisze nie ma interesowności bo ona wyklucza poszukiwanie sprawiedliwości jako źrodła zemsty

Gość gleos
Nie tłumacz mu się ,bo nie zrozumiał co piszesz ,z wszystkiego ironizuje choćby nie wiem jak napisane było.

Gość gość
Gdyby nie nasze ukształtowane społeczne zachowania i strach przed karą a tu, w necie pseudobezpieczenstwo bo każdy pisze ze swojego domu agresja w wypowiedziach mogłaby spowodować, ze pozabijalibysmy sie i to w jak najbardziej okrutny sposób . Prawdziwa milosc to jest to , czego pragnie najbardziej każdy z nas i nie ma sie co oszukiwać ze jest inaczej. Lecz ona jest do znalezienia tylko w srodku siebie samego i mysle , ze wymaga ogromnego przewartościowania . Na portalach randkowych odnajdujemy jedynie samotność drugiego człowieka. I co Żnina zrobic jesli sami chcemy tyko brać bo mamy w sobie pustkę ktorej nijak nie da sie zapełnić ?

Gość gość
I co z nią zrobic*

Gość gość
Potrzeba Autorki ,niech zrobi porządek,to jej temat ,życiowy i ciekawy ,jesli ten facet bedzie drwił to kobiety przestną się wypowiadać ,topic spadnie a szkoda. Nie reagujcie na niego ,zieje jadem i zlośliwością.

Gość gość
Boli was logika - bo to mało damska domena.\ A chcecie autorki - bo to wyjątkowo wulgarna osoba. Potrafi rzucać mięsem, jak mało która kura z was ;)

Gość gość
Każdy chłop ma prawo do szukania szczęścia. Szczególnie jak w domu ma kłótliwą, podstarzałą i niechętną do seksu żonę. Ja tam się im nie dziwię. Poza tym portale randkowe już takie są. Koszt propozycji żaden, a nuż się uda? Jeden jurny choć nieatrakcyjny chłop może wysłać i 1000 propozycji. Czego chłopy mają szukać w takich portalach jak nie seksu. Mają inne potrzeby od kobiet. Każdy szuka tego na czym mu zależy.

Gość gość
Gościu z 13.35 - czy nadal sądzisz, ze moja koncepcja poszukiwania miłości jest bezrozumną? Ciekawi mnie Twoje zdanie w tej kwestii

Gość obrzydzona swiatem
FACECI won z mojegu tematu. W podskokach. !!!! Won!!! Tutaj nikt nie bedzie ponizal nas kobiet !!!

Gość gość
Autorko - ale teraz Ty ponizasz mężczyzn i pisze to jako kobieta.

Gość gość
logika nie boli ,boli wysmiewanie , jak nie ma dyskusji i wymiany poglądów a jest wieczna kontra to po co tu mają pisać kobiety po przejściach? wycofają się ,bo nieprzyjemności już w zyciu miały

Gość obrzydzona swiatem
ten temat jest dla kobiet i prosze pisac na dany temat. Niw zycze sobie tutaj facetow, ktorzy beda wieszac psy na kobietach won stad !! My nie jestesmy odpowiedzialne za wasze niepowodzenia zyciowe i nieudacznictwo ! Normalny mezczyzna , ktory ma pukladane w glowie nie szuka seksu w necie !

Gość gość
sie ma obrzucona świtem :D Dawa. Nap/ierdalaj mięchem :)

Gość gość
gość dziś -> dotknęłaś meritum problemu w relacjach płciowych. Powiem tak: Nie bać baby! Nie Bać!! Nie bać!!! I jeszcze raz: NIE BAĆ!!! p.s. Zamiast "nie" czytaj "je" ;)

Gość gość
Gościu - nie bać - tylko PO CO....lepiej sie czujesz gdy ponizasz ? Na jak długo ? Do następnego razu ?

Gość gość
Autorka tego tematu jest bardzo wulgarna osoba, zapewne nie tylko na tym forum ale zapewne także w życiu. Czy dziwi was ze taka osoba przyciąga takich facetów? bo mnie nie. Czy widzieliście jej profil bo chyba każda z nas się zgodzi ze są damskie profile które aż proszą się o takie zachowanie. Prosty podział ze kobiety są cacy a cała wina leży po stronie mężczyzn jest dziecinny. Na świecie ssą różni ludzi ale coś jest w przysłowiu ze swój do swego ciągnie. Są kobiety które cały czas trafiają na złych facetów i musi być chyba coś co ich przyciąga. W tym przypadku jako kobieta widzę ze takie coś w autorce topiku jest.:)