Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość gość
O! Czyżby jakaś baba rozgryzła tajniki logiki? :classic_cool:

Najważniejszy w życiu jest wewnętrzny spokój :) Kobieta powinna żyć wg własnych zasad , a nie narzuconych odgórnie*... Często dla świętego_spokoju porusza się w życiu wg zasad ukochanego*... Pomimo j/w tego świętego_spokoju nie ma , bo żyje wbrew sobie . Po latach staje się zgorzkniałym przydeptanym kapciem nawet przez dzieci , bo skoro tatuś TAK mamusię traktuje , to dlaczego one nie mogą ? Przykład idzie z góry no i dodatkowo to jest dla wszystkich biorców wygodne, a ona staje się coraz bardziej sfrustrowana , bo pomimo, że się stara dogodzić wszystkim , to i dak gęby krzywe.. Więc taka kobieta powinna zrobić skok na głęboką wodę... nawet bez umiejętności pływania i bez kamizelki ratunkowej . Jeśli to TO nie będzie wstrząsem dla tak zwanej rodziny , to powinna zwyczajnie odejść i zbudować swoje życie od początku nie oglądając się na byłego urzędującego realnie i wirtualnie no bo przecież dlaczego ma ją obchodzić taki mały NIKT ? Zdarza się , że po przetestowaniu 183057... DAM* , chciałby wrócić do byłej , ale ONA ma już swoje poukładane życie ,którego nie ma zamiaru burzyć po to, by za jakiś czas dyndać bestii z pyska.

Gość gość
Pani z 14:41 jedyna sensowna wypowiedź. Takiej na pewno fiutow nie pokazują. Brawo.

Gość gość
To niesprawiedliwe!! Bo pewnie ta pani chciałaby je pooglądać :classic_cool:

Gość gość
"zeby nie bylo jestem wdowa " określenie stare dziadziska w stosunku do osób po 40 ;) super być może to prowo a może pisze to osoba ( płeć bez znaczenia :P ) o ciętym języku a może pomimo tego że jesteś wdową ( współczuję) uważasz że Ty jesteś młoda, powabna i atrakcyjna a inni fuuj... Napiszę coś w tajemnicy :P mylisz się wszyscy się starzejemy i zmieniamy każdego dnia i tylko firmy farmaceutyczne i kosmetyczne napędzają sobie klientów i zgarniają kasę " kremy wygładzające" byleby nie mózg :classic_cool:

Gość gość
do obrzydzona światem rozumiem Cię, sama bywałam na takich portalach, ci faceci są faktycznie obleśni ale myślę sobie że to nie ich wina że im bozia rozumu poskąpiła. Wykształcenie ani status społeczny nie ma tu nic do rzeczy, jak ktoś się głupi urodził to głupi umrze. Ja to widzę tak: oni piszą szczerze że szukają sexu, mają prawo to pisać, jest taka opcja na portalu to zaznaczają. To tak sama jak osoba po podstawówce może aplikować na stanowisko prezesa banku a to że nigdy się na to stanowisko nie dostanie to już wina braku rozumku. Selekcja naturalna. ci niektórzy goście z tego portalu to prezentują mentalność rodem z programu "chłopacy do wzięcia". Niestety takie czasy, XXI wiek to nie tylko odkrycia i nowoczesność to także zepsucie, demoralizacja itp Teraz jakiś podstarzały tatuś szuka bzykania w internecie a 50 lat temu jakiś tatuś ****ał sąsiadke pod płotem na wsi. Internet to po prostu znak naszych czasów. No ale swoją drogą jest to żałosne, mi jeszcze bardziej wydają się żałosne czaty, weszłam kiedyś na jakiś czat, patrze na kamerki a tam normalnie się faceci onanizują. Generalnie nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić, siedzi taki stary pryk z osranymi gaciami spuszczonymi do kolan i normalnie trzepie do kamerki. Czasem sobie myślę że bramy Auschwitz powinny dla niektórych zostać ponownie otwarte. Aż strach pomyślec że to się jeszcze rozmnaża. Brrr

Gość gość
Do gość dziś "...ale myślę sobie..." - ale żarty sadzisz :D

Gość gość
nie nie robię sobie żartów ! Nawet na kółku różnicowym nas ostrzegano, nie wchodźcie tam na czaty, tam tylko sodomia i gomora...

Gość gość
Buuhahahahahehehe:D

Tych wszystkich trzepiących_się*... do kamerek przydałoby się wysłać na jakąś drogę krzyżową , nieszpory lub majowe... Ojejjj , przecież tam też się trzepią i nie tylko trzepią ... Wykorzystują małych chłopców, których potem obwiniają , że ich sprowokowali... , że potrzebowali takiego ciepełka, które dać może tylko klecha :( Takie czasy nastały , że Null autorytetu :( Najgorsze jest kochanie prywatnego KATA niezależnie ,czy nim jest ojciec, nauczyciel , ksiądz czy inny łachudra . Można gów***o posypać cukrem* i udawać , że pchnie lub zmienić swój stosunek do SIEBIE i otaczającej rzeczywistości . Pozdrawiam :)

Gość gość_ann
trochę wulgarny ten szept

Gość gość
Szept wyszeptał że trzeba kochać siebie?

Gość gość
Nie zrzucajcie chamstwa na " takie czasy". Chamstwo jest zawsze chamstwem i nie tolerujmy tego.

Gość gość
Ale nie możemy wystrzelać wszystkich chamów! Bo zostaniemy tylko ty i ja w takim wielkim kraju...

Gość gość
Cóż ...trzeba będzie przywyknąć.

Gość gość
Jak to trzeba będzie? Z chu/ijnki sie wczoraj urwałaś, że nie zdążyłaś przywyknąć? :D

Gość zzzZniecierpliwiony
Jeśli ludzie chodzą tam , gdzie ich ciągnie jakaś nienormalna swoboda,dowolność obyczajów a co za tym idzie przyzwolenie , to niech się później nie dziwią I nie udają zatroskanych i zniesmaczonych . I nie mają pretensji do innych.Sami prowokują dane sytuacje. Prowokują je sobie i innym. Chodząc tam. Oraz tym jak żyli i żyją. To zawsze będzie miało wpływ na ich życie. To tak jak z prostytutką ,która chciała zostać damą.

Gość gość
A teraz uklęknijmy wszyscy. I pomódlmy się. Za to żeby zzzZniecierpliwiony zaczął jednak jeść proszki...

Gość gość
Portale randkowe nie interesują mnie. Dlatego ja nie wchodzę na takie portale a jak nie wchodzę to mam spokój. Kafeteria tez normalna nie jest, ale zaglądam czasem, chyba z przyzwyczajenia jedynie, bo nawet porozmawiać sie tu nie da. O niczym.

Gość gość
a mnie zawsze bawili tacy goście trzepiący sie na sex kamerkach :D ale to już jest niemodne. to bylo jakies 15 lat temu. Teraz modne jest pieprzenie się par i żeby inni na to patrzyli, np. portal su

Gość gość
Gautorka napisała ze jej sie to nie podoba i ma prawo do swojego zdania ! Nie musicie jej i mnie przekonywać ze to jest normalne, ze fajne i takie czasy.

Gość gość_ann
pisać każdy może... chodzi o język (niepotrzebne wulgaryzmy) bo zjawisko, o którym napisała, na pewno ma miejsce

Gość gość
Wulgaryzmy jej przeszkadzają ale obleśny star******chający fiutem na portalu jest ok? Tak ona ma prawo do wulgaryzmów jak on do machania fiutem! Takie czasy.

Gość gość_ann
a gdzie ja piszę, że jest ok? taki facet też jest wulgarny, do tego bezczelny, ale czy cudze chamstwo tłumaczy własny brak kultury? chcesz być traktowana jak dama, to tak się zachowuj

Gość gość
Niestety wchodzą na portal erotyczny nie trzeba nawet nic robić a jest sie od razu atakowana wulgarnością. Czyli nie wchodzić nawet?

Gość gość_ann
wchodzić, znam udane małżeństwo z takiego portalu i pewnie jest ich wiele, ale korzystać ostrożnie (nie podawać danych osobowych, dokładnego adresu, telefonu, ewentualnie kupić nową kartę sim, maila utworzyć na potrzeby portalu), nawet weryfikować interesujących panów przy pomocy innego konta, jak to ktoś już napisał, zasada ograniczonego zaufania obowiązuje, bo inaczej mogą być problemy, anonimowość pozwala na bezczelność, mimo to trafiają się perełki, i stalkerzy, psychopaci i masa przeciętnych facetów, wybór należy do Was

Gość gość
Jak wchodzisz do chlewa, to chciałabyś nie czuć smrodu?