Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser kobiecej nielogiki

kobiety napiszcie co ile czasu

Polecane posty

macie ochotę się zakochać na nowo ? czyli przeżyć pierwsze spotkania z nowo poznanym facetem , rozmowy i dotyk , no i te niekończące się napięcie niepewności i euforii , ze znowu czujecie się atrakcyjne pytanie kieruję do będących w związkach

Gość gość
dziwne pytanie, jak jestem w zwiazku nie szukam nikogo jak jestem sama chce sie zakochac, proste.

to znaczy , że nie myślałaś nigdy o tym , by poczuć to , co było na samym początku ?

Gość gość
żeby się na nowo zakochać, to trzeba by było najpierw się odkochać a jak się kocha, to się nie ma ochoty niczego zmieniać

podobno kobieta zmienną jest

np.z czasem facet traci w was zainteresowanie , nie interesuje się wami , nie rozmawia , nie ma ochoty na seks itp itd podobno dzieje się to w niemal każdym związku , więc nie zdarza wam się myśleć o czymś nowym ?

Hmmm...Zakochać się na nowo ? Po co ? Jak myślisz, pomijając fakt, że to mężczyźni częściej opuszczają kobiety niż jest odwrotnie: jaki ma sens twoje pytanie ? Kobieta, jeśli jest kochana, nie myśli o kolejnych euforiach, dotykach, zakochaniu. Mężczyzna, jak wynika to choćby z tego forum, lubi zakładać, że jest macho i wie lepiej co sied******obiecie, jakie są jej marzenia, czy czuje się atrakcyjna mając lat 20, czy 45 albo jak jest w związku, to na pewno interesuje ją żonaty. Prymitywne myślenie, prowadzi niektórych mężczyzn do stawiania prymitywnych wniosków. Mądra kobieta, to kobieta, która zna swoja wartość i nigdy nie będzie w układzie z mężczyzną, który nudzi ją już na początku, żeby doczekać z nim w związku parę lat i wówczas stwierdzić, że ma ochotę na zmiany. Jeśli wybieramy z głową, takich dylematów nie ma. A tam, gdzie jest nuda i chęć zmiany - prawdopodobnie była zawsze.

gdyby to było tak, jak napisałaś , to między ludźmi nie było by problemów , a tak wcale nie jest i jest odwrotnie ludzie się także zmieniają i szukają ujścia różnych emocji zwłaszcza wtedy , gdy już z bliską osobą ich nie mają, a kobiety szczególnie mają ku temu powody , które mogą być niemal przy każdym facecie , bo was nie da się w każdym calu emocjonalnie zaspokoić , bo zawsze możecie znaleźć sobie powód do narzekań a to , że faceci opuszczają kobiety , to temat wcześniej założyłem i tam jest przyczyna główna tego rozpadu kobieta nawet nie wie , co u niej się zmieni z tygodnia na tydzień , a Ty uważasz , że jak raz podejmie decyzję , to już doskonałą i tu bajka się zaczyna , bo takiej kobiety nie ma

mylisz się. to od twojego wyboru zależy, z jaka jesteś kobietą, co ona ma w głowie, jak z tobą rozmawia, co jest warta i na odwrót. w życiu można się zauroczyć, kobiety lubią uwodzić, ale nie wszystkie zmieniają facetów.. bo tak! :D twoją teorię o kobietach, nieładnie rzecz ujmując, można więc o kant .....rozbić. owszem, ludzie różnią się między sobą sposobem myślenia, zauroczeń i ilością zmian (liczebnością, cykli tych zmian), a problemy są tam, gdzie nie mówi się o nich, nie rozmawia, i nie próbuje niczego naprawiać - to jest właśnie esencja tych emocji, których źródeł niektórzy nie chcą odnaleźć z bliską, ale z nową już tak :D ludzie zmieniają się, i tego truizmu nie da się obalić, to nic odkrywczego. wracając do emocji: w tobie siedzi mnóstwo złych emocji, człowieku. sposób, w jaki starasz się przeforsować swoją rację trąci szaleństwem, a już używanie formy "wy", skłania do myślenia, że wychował cię komunizm albo podrzędna rodzina. z koneserem to masz tyle do czynienia, co kot napłakał. niestety - żałosne to wywody, kiedy starasz się pisać o wszystkich kobietach, a nie o konkretnych, które zrobiły ci tę krzywdę, że z tobą były i postępowały tak, jak piszesz. mnie nie interesuje twój kolejny temat, do którego odsyłasz bo pewnie nie ma w nim niczego odkrywczego poza tym, co tu nabazgrałeś, ani to, jaka jest przyczyna twojego "rozpadu". co do zmian: a ty wiesz co się u ciebie zmieni " z tygodnia na tydzień ? ja nie twierdzę, że wszystkie decyzje w życiu są doskonałe, ale jak wybiera się byle kogo, to i byle co się z tego ma.

Gość gość
każdy, kto będzie chciał znaleźć w czymkolwiek problem, to go znajdzie ale to nie znaczy, że nie ma takich, którzy problemów nie szukają lub nie mają A kobiet zmiennych jest podobno.... tyle samo co zmiennych mężczyzn i co ciekawe, to często ci zmienni zowią się koneserami

Gość gość
Wyrosłam już z zakochiwania się, faceci są prości jak cepy i w ogóle mnie nie pociągają. Wszyscy skopiowani pod jedną kalkę. W swoim życiu nie spotkałam oryginału.

Gość gość
Zastanawiam się czy nie zacząć interesować się kobietami , ta płeć piękna jest bardzo kolorowa i pociągająca :P

oreore tak tak typowo kobiecy bełkot , że od nas wszystko zależy , a najlepiej , żebyśmy mieli wpływ na wszystko u drugiej osoby i wtedy właśnie zaczyna się typowo kobiece uzależnienie, od narzucania swojej woli po to , by osiągnąć swoje cele oraz ewentualnie zrzucić odpowiedzialność na faceta i to jest dopiero efekt komunizmu :D zapewne ty dokonujesz wspaniałych wyborów i potrafisz przewidzieć każdego i go opisać , a najlepiej jeszcze sama być bezbłędna i każdą krytykę swojej wielkiej osoby odwrócić w drugą stronę :D

takich zapędów nie mam. :D jednak ty pseudo-koneserze, wiesz lepiej ode mnie. nie zamierzam więc ciągnąć tego dialogu bez końca, skoro nie zrozumiałeś niczego 🖐️))))

Gość gość
nie można się zakochać, ot tak, po krótkim czasie ☺