Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
dzięki :-)

Gość gość
Witajcie, nieszczęśliwe. ;) Moja historia za to będzie miała szczęśliwe zakończenie wraz z końcem roku. Nie będę już widywać mojej miłości, bardzo dobrze się z tym czuję. ;) To ja pisałam o tym że zawiodłam się patrząc na jej profil na fejsie. Myślę że dość już tych głupot i idę dalej w życiu, poszukam kogoś fajnego bo strrrasznie brakuje mi kobiety. ;)) Czego Wam też życzę, szukajcie albo dajcie się odnaleźć i przeżyjcie coś z******tego. :*

Gość ByłaNadzieja
gość dziś hej, no to dobrze, że takie zakończenie jest Tobie na rękę. Powiedz, jak to jest, że znałaś ją w realu jakiś czas (bo chyba znałaś z rozmów np. nie tylko z widzenia), a zniechęciłaś się tym , co w necie ? Długo ją znałaś ? To jest właśnie chyba magia internetu ;) jedni się zakochują przez net, inni odkochują ....hehe. Ale rozumiem, czasem można się rozczarować człowiekiem, nawet takim, co to się uważa, że go się długo zna. x Co do moich przeżyć - to się dziwnie czuję, trochę głupio. To jest jakaś faza odwykowa. Jak wcześniej sobie przypominałam wszystkie argumenty na TAK, to teraz wszystkie argumenty na NIE (że mnie jednak nie lubi). To samoistnie mi przychodzi. Jestem taka stara, a takich rzeczy sobie nawkręcałam, że tragedia :)

Gość ByłaNadzieja
gość 2015.11.29 nie powinnam tego czytać ;) to na mnie działa jak wąchanie wódki na alkoholika na odwyku ;) ..ale coś w tym jest ... moje słowo "magia" - bo tej "magii" nie było z facetem, ani dreszczyka przy dotyku ;) ...a przecież byłam zakochana i w facetach ...achh ..ale cóż.

Gość ByłaNadzieja
ale z grubsza trochę lepiej już - zaczynam powoli normalnie o pracy myśleć (prawie cały rok zmarnowałam). W gorsze dni muszę mieć niewesołą minę, bo mnie pytają, "co mnie trapi" i tak kilka razy ;) wszystko widać, chociaż wydaje się ,że smutki mam tylko w środku. ...

Gość gość
Była Nadziejo- nie martw się, pamiętasz te spojrzenia z tym błyskiem w oku, zapewne pamiętasz, ja pamiętam właśnie jej takie spojrzenie i ten uśmiech oraz zawstydzenie

Gość gość
Gość 20:22 I przeszło Wam?

Gość gość
coś tam zostało ale nie ma tej siły, jak wtedy, gdy wróciłam z powrotem

Gość gość
ByłNadziejo dobrze ze porownaas to do nalogu. Tylko ze powinnas przejsc na twardsze narkotyki ;) porzucic to co masz w glowie i poczuc cialem jak to jest, jest o wiele lepiej. No ale na sile nie bede was uszczesliwiac. Ciao

Gość ByłaNadzieja
gość dziś chciałam, chciałam działkę od niej, ale się nie dało :P ...heh, no wyobrażam sobie, chociaż i bez tego świrowałam - odwyk wtedy to dopiero musi być "przygoda"

Gość gość
20:37 I co dalej?

Gość gość
Gość wczoraj Dwa podejścia? ;)

Gość Sobotnia pracoholiczka
Witajcie :) w ten piękny słoneczny dzionek. Tak troszkę podepnę się do tematu 3 lata w związku k +k, i nagle nadszedł ten dzień, sądny dzień wahań czy ja faktycznie chcę związku z kobietą. Jak to śpiewa Rogucki " na pewno czułeś kiedyś wielki żal, że oto mija twój najlepszy czas" chyba dziś właśnie tak się czuję.

Gość ByłaNadzieja
Sobotnia pracoholiczka dziś ale przecież było fajnie na początku ... a żal jest, zawsze ....

Gość gość
11:10 Podjęłaś decyzję. Więc się nie wycofuj. Wolność czeka.

Gość Katrina aa a a a
No wlasnie sama nie wiem, mam metlik w glowie :(

Gość gość
A byłaś kiedykolwiek z facetem?

Gość gość
Ciekawe. Może nie powinnas pisać takich rzeczy tutaj, tu same zdeterminowane kobiety, które marza o tej wyśnionej, o tej na wyciągnięcie ręki, w pracy. Ale napisz coś więcej.

Gość gość
Tak, napisz coś więcej !

Gość gość
Ech ;)

Gość ByłaNadzieja
gość dziś a może rozwiniesz, echhh .... ;)

Gość gość
Dziewczyny zapadły w zimowy sen ;) przebudzenie nastąpi na wiosnę :)