Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
O Jezu ale ty nadal z nim jesteś..... Wy nadal nic nie rozumiecie A z tego co piszesz to miał wiele partnerek czyli jest bardzo atrakcyjny

Gość gość
Lipa. Abstynencja, cierpienie albo rozwód.

Gość gość
Po co po ślubie? można wcześniej z tym,że po jakimś czasie bycia w związku. Seksu dopiero po ślubie nie popieram.

Gość pseudoksięciunio
wyobraźcie sobie, że tracicie dziewictwo po ślubie i on okazuje się okropnym kochankiem, głuchym na wsze prośby - co wtedy? xxxx No ja to co, seks w celach prokreacyjnych i dość, niezależnie od tego jakim kto jest kochankiem. Nie można dać się zwieść przyjemnościom cielesnym, liczą się wartości duchowe. To duchowe wartości kierują mężczyzn ku dziewicom, gdyż one nie współżyły z nikim nie tylko w sensie fizycznym, ale również w duchowym.

Gość Niedziewica21
No ale gdybym z nim nie była to by od razu by było ze szmatą jestem :P

Gość gość
Ślub to największa gwarancja stałośc***artnera (nie w 100% skuteczna, ale jednak, ale największa jakiej można poszukwiać), więc jeśli którejś zależy na nie byciu pomiataną przez mężczyzn, to koniecznie należy czekać do ślubu.

Gość gość
Tak ateistów bardzo zależy na sferze duchowej Zresztą mało kto teraz uprawia sex tylko w celu prokreacji

Gość gość
Facet musi płacić za randki,a kobieta ani ładna ani dziewica

Gość gość
ateistom

Gość gość
Wyłączam się z tej dyskusji 🖐️

Gość gość
sfera duchowa, to nie tylko religia, przecież w tym dziewictwie nie widzicie tylko błony, ale też "czystość" i inne pierdołki

Gość gość
Prostytutki są tańsze,szczere i uczciwe,a do tego atrakcyjne dostępne dla każdego

Gość gość
kto Cię zmusza do płacenia za randki ? xxx Idź już frustracie lepiej ;)

Gość gość
czystość przede wszystkim

Gość gość
Zapomniałeś dodać,że są czyste i uprawiają z wami seks z miłości :D

Gość gość
Zwykłą Kobietę tez ktoś dymał ,wymaga większego chajsu za miłość i zwykle jest brzydka

Gość gość
Facet musi płacić za randki,a kobieta ani ładna ani dziewica-nawp*****la się i nawet tyłka nie da brzydula

Gość gość
To po co lecicie na brzydkie? Pewnie dlatego, że chcecie pooroochać, a ładne wam nie dają, bo sami jesteście brzydcy? Ale możemy też uznać, że wszystkie kobiety to brzydkie i odpychające stwory hahaha, a wy nad nimi nadskakujecie jak jakieś Hagridy.

Gość gość
Miłość zwyklej wydymanej brzydkiej kobiety sporo kosztuje,a jak kogoś nie stać i nie spełnia chorych wydumanych wymagań to zostaje prawiczkiem

Gość gość
Więcej jest brzydkich kobiet niż mężczyzn A facet placu i nic nie ma urody/dziewictwa Często prostytutki są bardziej szczere A milosc zwyklej kobiety to tez zwykle prostytucji tylko ze ukryt

Gość gość
Prostytutki są tańsze,szczere i uczciwe,a do tego atrakcyjne dostępne dla każdego x dla każdego trzeba być samcem,żeby nie czuć odrazy do kobiety ,którą chwilę temu posuwał inny facet,a nawet z kilku innych...pod rząd

Gość gość
Więcej jest brzydkich kobiet niż mężczyzn xxxx Zawsze uważałam inaczej, że pełno jest ładnych kobiet (tych super ślicznych jest mało, ale ładnych cała masa), a facetów jest cała masa nieatrakcyjnych z wyglądu.

Gość gość
Zwykłą kobietę też ktoś posuwał-a prostytutka uczciwa bo tańsza i naprawde ładna

Gość gość
Wy macie zawyżone mniemanie o sobie Dla was ładna to brzydula albo przeciętniaczka

Gość gość
Tylko kobieta w związku wymaga a nic nie daje

Gość gość
Wy macie zawyżone mniemanie o sobie Dla was ładna to brzydula albo przeciętniaczka xxxxxx A dla was brzydula to smok wawelski, lepiej chyba żyć w pięknym świecie.

Gość gość
Co daje kobieta w związku oprócz wymagań i wydymanego tyłka? Brzydotę i zawyżone mniemanie o sobie

Przecież to jeden i ten sam desperat pisze.Czyżby Cię nawet brzydka nie chciała?

Gość gość
" gość dziś Wy macie zawyżone mniemanie o sobie Dla was ładna to brzydula albo przeciętniaczka " xxx Słyszałeś o czymś takim jak gust? Ja też siebie za ładną nie uważam, nigdy się sobie nie podobałam, ale wiem, że to kwestia gustu, bo wiem ilu mężczyzn w różnym wieku (20 - 50 lat) stwierdziło, że jestem ładna (od niektórych słyszałam to wprost, nie, nie chcieli nic ode mnie, po innych to widziałam, a o tym że jeszcze inni tak myślą, dowiedziałam się od osób trzecich, którzy z nimi o tym rozmawiali. Także dla ciebie ktoś jest brzydki, dla kogoś innego ładny a czasem nawet piękny.

Gość Heniuś
Ja tam do doświadczonych w seksie nic nie mam (a wręcz przeciwnie) - chyba, że taka chce stanąć przed ołtarzem z miną niewiniątka to wtedy normalne, że musi spierdalać :) Dlaczego tylko od facetów oczekujecie baby średniowiecznego podejścia? Jak chcecie, żebym był średniowieczny to same najpierw pochowajcie dupy i cycki, stulcie japy i czekajcie na mnie z kolacją :) Jak wy macie na to wyjebane, to i facetowi nie będzie się chciało zgrywać rycerza - proste :)