Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat zablokowany przez komucha i zjeba

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mnie akurat nie obchodzi ani in vitro ani aborcja ani inne tzw. tematy zastępcze.Nie chcę pracować do 70-tki, a taką ustawę podpisze Komor gdy tylko PO podsunie mu pod nos.xxxBo ustawy nie są dla ciebie ale dla wszystkich. Innych to obchodzi i dla nich sprawy osobistej wolności nie sa tematami zastępczymi a tych ich obrażasz pisząc w ten sposób.

Gość gość
On nie zrobił nic dobrego dla Polaków, a wręcz przeciwnie. Już nie wspomnę o jego powiązaniach z WSI. xxTo tylko twoja ocena. Zrobił wiele, np podpisał bardzo niepopularną ustawe emerytalną.A powiązania z WSI to tylko papka z kłamstw rozsiewanych przez pisiorów.

Gość gość
Na to jest sposób otulona (na SPAM). Już kiedyś o tym pisałem.Ale żeby "informatyk" tutejszy się nie zorientował to napisz na mojego maila shatyn@chello.pl a ja Ci napisze co należy zrobić.

Gość gość
Bo ustawy nie są dla ciebie ale dla wszystkich. Innych to obchodzi i dla nich sprawy osobistej wolności nie sa tematami zastępczymi a tych ich obrażasz pisząc w ten sposób. gdy rozum śpi budzi się macierewicz... x Ustawa o in vitro czy aborcji dotyczy niewielkiego % populacji w naszym kraju, natomiast wiek emerytalny dotyczy każdego i podniesienie go do 67 już naruszyło umowę między obywatelami a rządem.

Gość gość
Ustawa o in vitro czy aborcji dotyczy niewielkiego % populacji w naszym kraju, natomiast wiek emerytalny dotyczy każdego i podniesienie go do 67 już naruszyło umowę między obywatelami a rządem.xxWg ciebie kobiety w tzw okresie rozrodczym czyli od , powiedzmy, 15 do 45 roku życia to niewielki procent populacji?I oczywiście faceci też bo to ich, oni też mają prawo współdecydowac o ciązy która spowodowali.Te miliony osób to niewielki procent populacji?Skoro została naruszona umowa to zgłoś sprawe do prokuratury.Zobaczymy co ci odpowiedzą.

Gość gość
Skoro została naruszona umowa to zgłoś sprawe do prokuratury. Zobaczymy co ci odpowiedzą x Nie żartuj sobie, z państwem nikt jeszcze nie wygrał. Ale można zadziałać w inny sposób, zagłosować tak aby odsunąć od władzy człowieka, który podpisał tę ustawę zapobiegając jednocześnie temu by nie podpisał następnej skazującej Polaków do tyrania do śmierci. Dlatego Duda ma mój głos. :) A Tobie życzę zdrowie [ bez złośliwości] i wigoru oraz chęci pracy do śmierci.

Gość gość
Nie żartuj sobie, z państwem nikt jeszcze nie wygrał.xxA czy ja gdzieś napisałem, żebyś wygrał? Nie. A więc nie zmyślaj.

Gość gość
Ale można zadziałać w inny sposób, zagłosować tak aby odsunąć od władzy człowieka, który podpisał tę ustawę zapobiegając jednocześnie temu by nie podpisał następnej skazującej Polaków do tyrania do śmierci. xxJak trzeba będzie to każdy inny, w imię wyższych celów, przyszłych pokoleń podpisze.Bo nie ma innego wyjścia chyba, ze znowu chce sie zrobic dziurę budżetową jak KAczynski, która dopiero teraz została jakoś załatana czyli osiem lat po jej zrobieniu.Albo spowodowac ogromne zadłużenie Polski jak np teraz jest w Grecji.

Gość gość
A Tobie życzę zdrowie [ bez złośliwości] i wigoru oraz chęci pracy do śmierci.xxŚrednia wieku to teraz jest ok. 80 lat.. A więc... Już wiesz..:D

Gość gość
A teraz... Znikam..

Gość gaz musztardowy
In Vitro jest wybawieniem w sytuacji spadku płodności mężczyzn chociażby co jest chorobą cywilizacyjną. xxx Co do blokowania tematów. Uważam że tego typu hakerstwo jest przestępstwem i mam nadzieje że sprawa jest zgłoszona gdzie trzeba. A że tematy pravika wiszą i wiszą.... wisiały kiedyś jeszcze gorsze tematy, otulona jesteś tu pierwszy rok czy 10-ty rok na kafe że Cię to dziwi :classic_cool:

Gość gość
kukiz też jest przeciwny aborcji i dofinansowywaniu in vitro, tłuku :D kukiz jest przede wszystkim anty-komorowy :)

Jak ktoś wierzy że Duda to remedium na błędy PO i Komorowskiego a takie owszem były to jest naiwny. Dla mnie to wybór między wizjami Polski. Od około 2006 roku PIS to dla mnie oszołomy i to w dodatku cyniczne dobrze wiedzące jak robić ludziom wodę z mózgu w stronę katolicko narodowego kraju, a robią to dla władzy wykorzystując tą część elektoratu która popiera KK itd. Oczywiście część posłów PIS rzeczywiście wierzy w to co głosi. Ale uważam że jako całość to partia hipokrytów. Dla jasności: PO ma inne grzechy na sumieniu. Jest mi przykro że takiego wyboru muszę dokonywać. Po raz kolejny nie pozytywny wybór ale wybór mniejszego zła. Zaś co do wyborców Kukiza. Antysystemowiec oleje II turę. Taki ktoś jest radykalny i bezkompromisowy ( tak jak kreuje się Kukiz ). Mniejsze zło mogą sobie wybierać umiarkowani wyborcy tacy jak ja. Ja nie jestem tak sntysytemowy jak Kor win czy Kukiz ( niektóre poglądy jego podzielam). Tak więc dla mnie tzw. "true" kukizowiec oleje II turę. Ale jak znam żyycie część zagłosuje na Dudę. Może nawet z pewnym obrzydzeniem ale jednak. Każdy ma przecież prawo zrobić ze swoim głosem co chce. Ważne by patrzeć na politykę głębiej niźli tylko widzieć ładną żonę i niezłą prezencje. Dzisiaj Duda zarzucał Komorowskiemu że obieca wszystko. To nie prawda bo Komorowski owszem w II turze kampanii troszkę poszedł po bandzie z obietnicami ale... jest dalece bardziej odpowiedzialny niż Duda który jest hipokrytą bo nie kto inny jak on jeździ po Polsce i obiecuje co popadnie byle dorwać się do pałacu. A tam... jak już mu na to pozwolicie by tam był..zmierzy się z realnymi możliwościami jakie będzie miał i zweryfikuje swoje wielkie hasła. Ale kogo stać na takie spojrzenie na to co się dzieje ? Młodzi ludzie bez doświadczenia mają prawo patrzeć idealistycznie, to są ich dopiero pierwsze czy drugie wybory w których biorą udział. Jeszcze się nie nauczyli patrzeć "oschle" na to co się dzieje. Chcą zmiany to niech będzie. Ja czekam na spełnienie obietnic Dudy jeśli zostanie prezydentem i czy zrezygnuje ze stanowiska jak obiecał jeśli tego nie zrobi.

Gość gość
Kukiz jest przeciwko wolności. Nie znasz się tłuczku.

Kukiz uważa że osoby chcące in vitro mają sobie znaleźć dodatkowe źródło dochodów by to sfinansować. Uważa też że najpierw należy pomagać osobom np niepełnosprawnym . 🖐️

Gość gość
Kukiz uważa, ze jak ktoś jest chory na raka to też powinien sobie sam znaleźć źródło finansowania.

Gość gość
gaz mozesz skonczyc pieprzyc te swoje bzdety? przeciez podobno prezydent nic nie moze w tym kraju to czego sie tak boja tego dudy ?? co przez te 8 lat ten rzad zrobil bo jak widze to nie wiele tych odpowiedzi moze czas na zmiany w koncu bo kazda zmiana cos zmienia tak??

Gość gość
Jakoś o tym nie pamiętałaś pisząc posty o synu Tuska...I nie pamiętali ludzie na których chcesz głosowac o tym samym próbując oblać goownem syna Komorowskiego...

Gość gość
Grupa prawicowych dziennikarzy przez pół nocy nadawała transmisję online spod Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, gdzie miało się odbywać tajne spotkanie Michała Kamińskiego z Tomaszem Lisem. Dziennikarze zaglądali przez ogrodzenie, śledzili wyjeżdżające samochody jak na filmach akcji, wykłócali się z policją... Aż sami doszli do wniosku, że to absurd.x"Pilne! Coś się dzieje pod KPRM!!! Rachoń nadaje spod KPRM!!!" - wpis tej treści we wtorek późnym wieczorem obiegł Twittera. Linkował do serwisu Livestream, gdzie dziennikarz TV Republika Michał Rachoń nadawał wideorelację na żywo prosto spod siedziby rządu. W towarzystwie operatora i Samuela Pereiry z "Gazety Polskiej Codziennie" krążył po okolicach budynku, kręcąc wszystko telefonem. Na miejsce przyciągnęło ich "posiedzenie bliżej niezidentyfikowanego ciała".x- Oto jedno z okien w kancelarii premiera, gdzie nocna praca wre. To jest jeden z korytarzy z całą pewnością. Na tym piętrze jest kilka zapalonych świateł. Niezbyt wiele samochodów. Pojedyncze auta znajdują się w środku - nadawał Rachoń. I tak przez dobrych kilka godzin.xxCałość: http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,17952310,Nocna_oblawa_na_Tomasza_Lisa_w_siedzibie_premiera_.htmlxx:D:D:D:D

Gość gość
Prawicowi dziennikarze przespaliby noc spokojnie, gdyby nie sensacyjne doniesienia europosła PiS Ryszarda Czarneckiego. "W KPRM zaczęło się spotkanie z udziałem m.in. Michała Kamińskiego i Tomasza Lisa. Pan Bereś też tam jest. Widzimy, słyszymy..." - napisał późnym wieczorem na Twitterze europoseł.xCzarnecki przekonywał, że pod osłoną nocy w siedzibie rządu odbywa się tajna narada. Z sekretarzem stanu i członkiem sztabu Bronisława Komorowskiego Michałem Kamińskim mieli się spotykać urzędnicy, specjaliści od kreowania wizerunku i m.in. Tomasz Lis. "Nazwiska osób na spotkaniu w KPRM nie zostały wprowadzone do książki wejść. Weszli poza systemem rejestracji..." - pisał Czarnecki.xNa niewiele zdały się tłumaczenia Tomasza Lisa, że on nie uczestniczy w żadnych spotkaniu. "Pan europoseł Czernecki napisał, że jestem w kancelarii premiera, po czym dodał 'widzimy i słyszymy'. Panie pośle - kolejne PiS-owskie, wredne kłamstwo. Guzik pan widzi i guzik słyszy. Od trzech godzin jestem u siebie w domu" - pisał na Twitterze Lis.xGdy Czarnecki znów napisał, że w KPRM jest "wszystkim znany Lis", naczelny "Newsweeka" odpowiedział: - Panie Czarnecki, skończ pan te swoje PiS-owskie brednie. Kładę się spać. Nie z Kamińskim i nie w kancelarii premiera". Ale wtedy kancelarię prześwietlał już Michał Rachoń.xx:D:D:D

Gość gość
Jeśli nie kumasz różnicy pomiędzy atakiem na córkę AD, a nagłośnieniem powiązań młodego Tuska z AG to po raz kolejny okazuje się, że rozmowa z tobą nie ma sensu.Jesteś ślepym i bezmyślnym narządkiem w rękach systemu.xxBo takich powiązań nie było. Dokładnie jak w wypadku młodego Komorowskiego sprawa została wymyślona.A głupole uwierzyli.

Gość gość
Ale uważam, ze rozmowa z toba ma sens bo można wtedy prostowac głupoty które wypisujesz...:D

Gość gość
Zrobiłem to właśnie w poście: dziś .CZego jak widze nie zrozumiałaś...

Gość gość
Senator PiS Michał Seweryński zgłosił w środę wniosek o niewyrażenie zgody przez Senat na referendum proponowane przez prezydenta Bronisława Komorowskiego. Według senatora PiS, pozytywny wynik referendum mógłby doprowadzić do powstania "pułapki prawnej".xSenator PiS ocenił, że jeśli uzna się pozytywny wynik referendum jako wiążący, to powstanie wtedy "pułapka prawna". - Bo jest pytanie, dla kogo jest to wynik wiążący - powiedział Seweryński. Zauważył, że nawet po ewentualnym pozytywnym wyniku referendum ws. jednomandatowych okręgów wyborczych do Sejmu, posłowie nie mają obowiązku przyjąć proponowanej przez prezydenta zmiany konstytucji w tej sprawie.xxPisiorki sie zapultały i sami nie wiedza co mają zrobić...:D

Gość gość
Na shatyna zaślepionego stronniczym ommamem szkoda klawiatury.On najwyżej, nadaję się na nawóz pod pomidory! :D

Gość gość
A teraz zycze miłej nocy...:D

Gość Kujawiak09
Shatyn jutro hackerzy zajmą twój topik, onanisto... Ups omamisto :D

Gość gaz musztardowy
Ten tzw. PBK ( bo nie toleruje tych "debilnych " skrótów ) obiecuje. Ale Duda nie ? No proszę :classic_cool: walić w jedną stronę tylko to każdy potrafi. Obaj kandydaci licytują się na obietnicę. >>> Elity narodu ? :D :-P Jakie mamy "elyty " widać od wielu lat od PO poprzez PIS , PSL skończywszy na SLD. Dzieci tych tzw. elit mają prawo prowadzić swoje życie takie jakie im się podoba , pisać bloga, tańczyć w głupim programie nawet bo są wolnymi ludźmi. Ważne jest by prezydent robił rzeczy dobre dla kraju. Jeżeli Duda je będzie robił to ja to dostrzegę na pewno. Ja nie z tych co udają że nie widzą czy też zaślepiony nienawiścią by nie dostrzegać rzeczy oczywistych czy też zaślepiony lemingową miłością by nie dostrzegać mankamentów jak u Komora. Ale pisanie o elitach wydaje mi się "głupie" tym bardziej jak ktoś głosował na Kukiza czyli kogoś kto uważa że elit być nie powinno a tylko słudzy obywateli.

Może mamy w końcu szansę na potomstwo rządzącego, które nie będzie robić siary krajowi uczestnicząc w tańcu z gwiazdami, głupiutkich audycjach dla kretynek czy redagując jakieś durne blogi. xxx W jaki sposów Kwaśniewska, której nie lubię specjalnie, miała krajowi robić siarę ? Bo tańczyła ? Taki mamy świat że wiele osób staje się celebrytami a potomstwo prezydenta ma na to dużą szansę. Siarę mogła by zrobić gdyby upiła się jak poseł Wipler i na ulicy nawalała się z policją. Tym jakoś ludzie się nie podniecają bo to kor wi nowiec a więc "święty" bo anty-systemowy. Więc będziem go bronić czy też przemilczać jego skandaliczny wybryk jako posła na sejm RP. Wolicie zajmować się starymi sprawami jak taniec z gwiazdami i córką byłego prezydenta :classic_cool: Głupi, głupi ten naród jest momentami. Co do durnego bloga. Dla jednych durny , dla drugich nie. Kwestia subiektywnej oceny. Proszę o wytyczne co ma robić w życiu córka czy syn tzw. elitowca ? :-P Na głowę upadliście niektórzy. Owszem ładna córka Dudy. Mówiąca na konwencji to co jej sztab przygotował tak jak mama która wypowiedziała formułkę o tym że za Dudą stoi ona nie Kaczyński. Wierzycie w spontaniczność ? :D Oj dzieci dzieci... takie tanie chwyty a ludzie od lat się na to łapią.

kwestie rzekomych powiązań syna premiera Tuska z Amber Gold powinny być wyjaśnione , mi się też te doniesienia nie podobały jak i to że Tusk wiedział o tym że coś nie tak dużo wcześniej zanim afera wybuchła medialnie na całego :-) Takie i wiele innych rzeczy związanych z PO spowodowały że ta partia ma u mnie notowania tylko troszkę wyższe niż PIS a więc gdzieś na poziomie mułu :classic_cool: 🖐️