Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat zablokowany przez komucha i zjeba

Polecane posty

Gość gość
etshj

Gość gość
logika shatyna Czyli zachowali się kulturalnie, tak jak się powinno zrobić. - ktoś kto zachowuje się tak jak Lis najpierw pluje oszczerstwami a potem jak ma być podany do sądu to przeprasza nie jest zachowaniem kulturalnym kulturalny człowiek nie podaje nieprawdziwych informacji !!! no ale... czego można się spodziewać po Lisie czy tam Karolaku?

Gość gość
zanim ktokolwiek powiedział o sądzie, zanim wystąpiono o przeprosiny Lis i Karolak przeprosili.

Gość gość
kulturalny człowiek nie podaje nieprawdziwych informacji !!! > to co powiesz o Kaczyńskim skazanym osiem razy za pomówienia i kłamstwa o innych osobach? on miał wyroki a ci dwaj przeprosili od razu jak tylko się dowiedzieli, że bazowali na podróbce. Kaczyński wiedział, że mówił nieprawdę np o Dornie ale kłamał w żywe oczy.

Gość gość
Kaczyński nie kłamie za każdym razem go uniewinnili przecież

Gość gość
za każdym razem został skazany za kłamstwa i pomówienia. wpisz w gógle "wyroki kaczynski" i poczytaj

Gość gaz musztardowy
Ja mam uprzejme pytanie do shatyna. Czy już sprawa beda gadełeja jest załatwiona ? :classic_cool: i można normalnie pisać ? Przed nami decydująca rozgrywka. Trzeba wzmocnić propagandę bo nam nie zapłacą :-O:-P a planowałem zakup nowej kanapy

Gość gość
dfh

Komorowski zaskoczył wszystkich podczas debaty , może i samego siebie , wypadł dobrze , nadzwyczaj dobrze ( czego beton pisowski nie dostrzeże bo uważa że agresywnie atakował, a Duda przepraszam nie bywał agresywny w atakach ? , jeśli ktoś opowiada w kółko o Tobie populistyczne kłamstwa to masz prawo się w k****ić ). Duda miał ze 3 może 4 dobre riposty ale jak ktoś zauważył wypadł jak uczniak. Merytorycznie poległ za to usta miał pełne frazesów i przyklejony usmiech. To wystarczy by płytko odbierający debatę wyborcy niezdecydowani czy miękki elektorat PIS a więc taki który nie jest talibanem, docenił go wizerunkowo. Debata remisowa ze wskazaniem na Komorowskiego bo to on zaskoczył , to on był w ofensywie i "przeskoczył samego siebie" tak jakby. Chciałbym poczytać głosy ludzi którzy nie hejtują prezydenta na oślep a potrafią coś obiektywnie napisać. Próżno szukać takich wpisów. Owczy pęd bezmyślnych często młodych ludzi dla których zmiana sama w sobie jest wartością nie ważne już jaka nawet. Obientnice Dudy mają podobno kosztować ok. 300 miliardów , Duda jeździ i obiecuje jak popadnie wszystko i wszystkim , to nie fair ale to prawo kandydata opozycji z populistycznej partii. Blokuje 9 lat etat na uczelni ( młodzi mają problemy z dostaniem pracy m.in przez różnych takich Dudów i starych ludzi którzy dawno powinni być na emeryturze ale państwowe "firmy" wciąż ich trzymają; powodów bezrobocia oczywiście jest więcej )

Gość gość
Nie blokuje żadnego etatu.Rzecznik uczelni to zdementowal.Sukces Komorowski na debacie to ze nie zasnął nie polecialo mu z nosa czy się nie przewrocil.Taki sukces mimo ze pytania usluznie TVP PO wczesniej dala to i tak bez kartki malo ci by powiedział.

Gość gość
jak ma etat i na ten etat urlop bezpłatny to blokuje etat. można zatrudnić kogoś innego (o tym mówił rzecznik UJ) ale na ograniczony do wielkości urlopu czas a nie na umowę bezterminową. czyli blokuje etat.

Gość gość
jak to blokuje etat? ktoś tam jest zatrudniony na czas jego[ Dudy] urlopu bezpłatnego i nie bądź takim hipokrytą, jakby coś to Nałęcz [ doradca Bula] też jest w takiej samej sytuacji jakoś Bulowi łatwo było zaatakować o to Dudę a zapomniał o Nałęczu

Z prawdziwą przyjemnością będę obserwował jak kolejne wyborcze obietnice Dudy się sypią jeśli zostanie prezydentem chyba że przy wsparciu PIS w koalicji np z Kukizem będą rozwalać budżet doprowadzą nas do ruiny jeszcze większej niż rzekomo jest teraz. Ciekawe co wtedy powiedzą wyborcy Dudy który w żadnym wypadku nie jest autentyczny, jest produktem marketingowym , nadmuchanym balonem, takim Kwaśniewskim z prawicy ( dobrze się prezentuje, ma lat 43 - Kwach miał 40- ładna żona i córka, krasomówstwo za którym nie kryja się konkrety ). Ciemny lud kupi. Bo wmówili że Komorowski ma związki z WSI i wmówili że to totalny obciach ale nie zauwazyli że w tych gafach jest bardziej autentyczny niż "produkt" Duda . Proszę ze mną nie polemizować WPROST bo nie mam ochoty na "nawalankę" i nie odpowiadam na wredne wpisy pisowskich nieobiektywnych szczekaczy. Ja Komorowskiego krytykowałem , doceniłem Dudę parę razy za parę rzeczy, wy zaś jesteście kompletnie zaślepionym betonem na którego już nie ma ratunku. >>> Wyborca Kukiza REALNIE anty-systemowy nie zagłosuje wcale w II turze. Bo Duda to też system. Siedzi w układzie politycznym od lat a teraz stroi się w piórka obywatelskiego polityka. Wyborcy Kukiza z całym szacunkiem Ci co mają w głowie olej nie pójdą do głosowania wcale. ( dla mnie wybór Kukiza to był tylko akt symboliczny , protest przeciwko tej scenie politycznej jednak nie mam zamiaru dalej go wspierać ; w przyszłym parlamencie Kukiz przekona się co to są realia polityki w konfrontacji z idealizmem, zawrze koalicję z PIS , potem się pokłócą tak jak Lepper z Kaczyńskim i będziemy mieli kolejną rozróbę :-):-) ) 🖐️

ps. żadne normalny obywatel nie dostanie urlopu bezpłatnego na 9 lat :D to pokazuje że Duda jest beneficjentem uprzywilejowanej kasty pasożytów , niech kukizowcy dobrze się zastanowią czy na niego głosować

Gość gość
blokuje bo nie można na jego miejsce zaangażowac kogoś na umowę bezterminową.

Gość gość
umowy bezterminowe za rządów PO stały się normalnością :)

Gość gość
CZeść gaz...Obawiam się, ze i tak za jakiś czas zostanie to zablokowane.Ten przymuł "man on the moon" umie zablokowac topiki a Kafeteria na to nie reaguje.Na normalnym forum to byłby już zabloikowany a "bug" naprawiony.Ale jak widac nie tutaj

Gość gość
umowy bezterminowe za rządów PO stały się normalnościąxxNie tylko. Zawsze były normalnościa i większość osób na takich umowach pracuje.

Gość gość
umowy bezterminowe za rządów PO stały się normalnością :)

Gość gość
umowy bezterminowe za rządów PO stały się normalnością xxZawsze były normalnością.

Gość gość
pomyłeczka miało być umowy terminowe, tzw śmieciowe stały się normalnością za rządów PO :-P

Gość gość
Zawsze od kiedy pracowałem byłem na terminowej umowie.W mojej branży to byłą normalka.Teraz zresztą też w dużej częsci pracuję na umowe o dzieło.

Gość gość
no, w teatrach tak zazwyczaj jest

Gość gość
wyborca kukiza wybierze dudę jako mniejsze zło to oczywiste :)

Gość gość
Nie tylko w teatrach.

Gość gość
gość dziś wyborca kukiza wybierze dudę jako mniejsze złoxxNiemyślący tak zrobi. Ale myślący nigdy nie wybierze Dudy. Bo Duda to ograniczenie wolności, blokowanie reform dotyczących np moralności (in vitro, aborcja itp), a Kukiz jest za wolnoscią.

Gość otulona_snem
czy ktos moze mi odpowiedziec,co sie dzieje z politycznymi tematami? kto i dlaczego tak postepuje,i gdzie to mozna zglosic? do kogo? domyslam sie ze do redakacji majlowo,ale moze jeszcze jest jakas inna droga..bo doslownie wolnosc slowa i wwypowiedzi jest naruszona i regulamin tego forum,oraz sposob jego moderacji

Gość gość
Nie dostałem.Obawiam się, ze oni nie mają żadnego dobrego informatyka który potrafiłby sprawe załatwić.Proponowałem pomoc ale... Bez odpowiedzi.Te działania chociaż trochę przybliżają to co nas czeka bo wygranej Dudy i potem pisu.

Gość gość
To niestety, źle myślałaś.Ale ciesze się, że bez względu na różnicę nas dzielące chociaż w tym jednym sie zgadzamy.

Gość gość
Mnie akurat nie obchodzi ani in vitro ani aborcja ani inne tzw. tematy zastępcze. Nie chcę pracować do 70-tki, a taką ustawę podpisze Komor gdy tylko PO podsunie mu pod nos. On nie zrobił nic dobrego dla Polaków, a wręcz przeciwnie. Już nie wspomnę o jego powiązaniach z WSI. Zagłosuję na Dudę mimo iż zdaję sobie sprawę, że te jego obietnice nie zostaną spełnione, przynajmniej nie wszystkie i nie w takim stopniu jak obiecuje. Ale głosuję na Dudę bo nie może być tak by jedna partia miała w Polsce wszechwładzę. Prezydent powinien być tym, który nie na wszystko pozwala rządowi, powinien stawać w obronie zwykłego obywatela a nie sprzyjać tylko bogatym i tym u koryta. Zagłosuję na Dudę bo jeśli wygra, da ludziom nadzieję na jakieś zmiany, zmiany na lepsze. Ludzie uwierzą, że coś można zmienić i na jesieni pójdą i zrobią małą rewolucję odrzucając tych, którzy rządzą nami już 26 lat. Pora na zmianę. Jeśli zostanie BK będzie to przyzwolenie na jeszcze większe i bezczelniejsze działania PO na szkodę Polski.