Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat zablokowany przez komucha i zjeba

Polecane posty

Gość gość
Dzięki za docenienie mojej pracy....:DA tak poważnie...Uważam, że każdy interesujący się polityką człowiek powinien czytać jak najwięcej mediów różnych opcji, żeby wyrobic sobie włąsne zdanie.Fakty... Czasami zgroza...:O

Gość gość
"Prezydent Komorowski nie miał aż tak karygodnych wpadek by zasługiwał na taki hejt. " x pełowski leming nadal będzie zakrzywiał rzeczywistość :D wystarczy wpisać w google "wisława czymborska" i wejść w pierwszy link (tutaj nie da się wkleić linku, bo wyskakuje spam) "nie miał aż takich wpadek" -hahaha! :D to nawet nie są jakieś tam wpadki, tylko totalnie żenujące kompromitacje i błędy ort. oraz językowe na poziomie dziecka z podstawówki bul to jedna, wielka, chodząca kompromitacja

Ja mam różne media do dyspozycji tyle że media często manipulują więc nie jest tak że jak będę czytał np GW to nagle będę człowiekiem wielce oświeconym. Manipulują media prawicowe i lewicowe itd. każde medium wg mnie czymś się splamiło i ma jakiś interes. Nie ma bezinteresowności nawet u Karnowskich :-P A otulona nie ma racji że prezydent RP to funkcja reprezentatywna. Prezydent w Polsce ma więcej do powiedzenia niż w Niemczech chociażby gdzie tylko przecina wstęgi. Prezydent RP ma prawo wpływać na politykę zagraniczną chociazby, ma veto, może rozwiązać parlament i wiele innych prerogatyw ma. Inaczej nie byłoby tak burzliwej dyskusji w Polsce a prezydenta wybierałby sejm

Gość gość
Ja mam różne media do dyspozycji tyle że media często manipulują więc nie jest tak że jak będę czytał np GW to nagle będę człowiekiem wielce oświeconym. xxNigdy nic takiego nie stwierdziłem... Prostuję tak na wszelki wypadek...

Oto co napisał pełowski leming ( jakim trzeba być kretynem by mnie tak nazwać chociaż wielokrotnie tu krytykuję PO ) przykłady: "Nie czuję się zwolennikiem PO a wręcz jestem zniesmaczony tą partią, zniesmaczony prezydentem " inny przykład: " kwestie rzekomych powiązań syna premiera Tuska z Amber Gold powinny być wyjaśnione , mi się też te doniesienia nie podobały jak i to że Tusk wiedział o tym że coś nie tak dużo wcześniej zanim afera wybuchła medialnie na całego usmiech.gif Takie i wiele innych rzeczy związanych z PO spowodowały że ta partia ma u mnie notowania tylko troszkę wyższe niż PIS a więc gdzieś na poziomie mułu " xxx A więc drogi kretynie. JEsteś pisowskim kretynem skoro mnie nazywasz lemingiem.

Gość gość
Ten kretyn to nasz omamista, bazujący na "faktach" z omamu...:D

Jak widać głupców na Twoim topie shatyn jest pod dostatkiem nazwać mnie pełowskim lemingiem mógł tylko idiota który nie potrafi czytać. Zaślepiony idiota w dodatku . Przykre ale jakże prawdziwe :-P

Gość gość
nie wiem co tu pisałeś i mało mnie to obchodzi, ale tylko ktoś z mentalnością leminga mógłby stwierdzić, że bul ""nie miał aż takich wpadek" :D:D

Shatyn dziś Ten kretyn to nasz omamista, bazujący na "faktach" z omamu.. xxx Nie. To motłoch który powtarza frazesy bez samodzielnego myślenia. Gdyby ze zrozumieniem czytał co piszę to by takich głupot nie wypisywał. Ale właśnie to najbardziej zasmuca. Tacy ludzie w społeczeństwie. Ślepa furia, atak bez dystansu, wmawianie innym czegoś co nie ma miejsca, brak miejsca w mózgu na autorefleksję. :classic_cool:

Gość gość
Jak widać głupców na Twoim topie shatyn jest pod dostatkiemxxAno sporo. Ostatnio do nich dołączyła pewna moja znajoma...:DA to sie zacina.Tego blokującego kretyna chyba już unieszkodliwiono...

Gość gość
Nie. To motłoch który powtarza frazesy bez samodzielnego myślenia. xxCzyli głównie omamista własnie...:D

gość dziś xxx No widzisz. Tylko zwykły szczekacz forumowy mógł to napisać pomimo przykładów jakie ci podałem co pisałem o PO :D:D więc mam jedno: s**********laj :classic_cool: jesteś na poziomie do którego więcej się nie schylę 🖐️

Takich "gości" jak ten co mnie atakuje jest cała masa w internecie. Niczym się od siebie nie różnią , operują frazesami, są ignorantami dla których nie ważne co kto pisał ważne jest wyrwane z kontekstu zdanie by od razu kogoś nazwać lemingiem , sringiem itd. :-P Jak widać koleś nawet nie ma jaj by przyznać że się pomylił bo podałem przykłady mojej krytyki na PO. Nabuzowany przeciwnik PO walący na oślep, włazi tu na chwilę by się wyżyć. Prymitywne ....

Gość gość
Nawet bardzo prymitywne.Ale w końcu czego się można spodziewać po wyznawcach Antoniego M. i Jarosława K.???

Gość gość
I ja też za chwilę znikam... Debaty chyba nie zobaczę ale wieczorkiem może tu wpadnę..

Gość gość
shatyn, debilu, lecz swoje chore paranoje skoro wydaje ci się, że tylko jeden gość tu pisze :D

Gość gość
powtarzam, że g****o mnie obchodzi co pisałeś, a czego nie pisałeś, tępy kretynie, projektujący na innych własną nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. fakt, że tamte stwierdzenie było w stylu rasowego leminga i tyle.

Gość gość
Teraz jak szczury w potrzasku będą kąsać i przegryzać metalowe druty, ale to już jest koniec i nie próbujcie podrabiać wyników wyborów, bo to się też nie uda. Andrzej Duda - przezydentem Polski.

Gość gość
Niestety społeczeństwo opiera się na kretynach, którzy zresztą są głównym elektoratem. Banda idiotów i niedorozwojów jak chociażby założyciel tematu. Absolwenci telewizyjnego studium politologii i gospodarki.

Gość gość
shatyn niedlugo adolf sie odrodzi i ty i tobie podobne pionki np bronki zostaniecie przetopione na mydlo w plynie szary jelen albo popiol do karmy dla zwierzat. Duda rosnie w sile, ma poparcie Kukiza ktory stal sie autorytetem wielu, naprawde wielu Polakow. Do tego Kowalski i szaleniec Korwin... bedzie przewrot majowy, oj bedfzie. jak wybory beda sfalszowane i wygra czerwona, wasata kurev to stanie sie to co zrobil Pilsudski w latach 20 kiedy oglupione spoleczenstwo wybieralo gorsze zlo.

Bronisław się wypalił jednak za dużo myślenia przez te 2 tygodnie jak to mówią pośpiech nie popłaca. Jestem zdania że Duda odpuścił sobie debatę niedzielną jak to każdy który za bardzo uwierzył w siebie ale to dobrze bo lanie jednak uwierzytelniło go i dało mu do myślenia

Gość gość
Wy naprawdę myślicie, że Duduś Obiecalski będzie lepszy od Komora? Chcecie Dudę na prezydenta, a później rząd PiSu - to już teraz pożegnajcie wolność słowa, wyznania, przygotujcie się na nowe przywileje dla kleru, cofnięcie mentalne i obyczajowe PL do poziomu Rosji, Białorusi i Kazachstanu, oszczędzajcie kasę, bo jeszcze więcej pójdzie na karmienie kleru i świątynie no i lepiej magazynujcie gumki i pigułki, bo Lex Ceausescu zbliża się dużymi krokami pod patronatem Jarosława Zawsze Prawiczka.

Gość gość
"Należy przekształcić izbę wyższą parlamentu w reprezentację osób zaufania publicznego, w tym przedstawicieli Kościołów chrześcijańskich z dominującą reprezentacją Episkopatu Kościoła katolickiego" - to pomysł współpracownika Dudy, posła PiS Krzysztofa Szczerskiego. > Duda wymienił dwa nazwiska swoich przyszłych doradców, wśród nich posła PiS Krzysztofa Szczerskiego. Warto więc poznać poglądy na państwo i jego pożądany kształt głoszone przez osobę mogącą mieć na ten kształt istotny wpływ. > Otóż jego zdaniem powinno to być państwo wyznaniowe. Ściślej - republika wyznaniowa. Tak właśnie: "Polska - republika wyznaniowa", zatytułował artykuł dla pisma "Pressje", w którym wyłożył swoje polityczne credo. Republika wyznaniowa to formuła znana szerzej w postaci republiki islamskiej. Szczerski modyfikuje ją w ten sposób, że miałaby to być republika katolicka. Narzędziem służącym zaprowadzeniu tej odmiany państwa wyznaniowego ma być, według postulatów Szczerskiego, dyktatura. Konkretnie: "dyktatura Ewangelii". Albowiem w Polsce "nadszedł czas rewolucji fundamentalistycznej". Konkretnie oznacza to np. oddanie biskupom bezpośredniego wpływu na władzę ustawodawczą ("należy przekształcić izbę wyższą parlamentu w reprezentację osób zaufania publicznego, w tym przedstawicieli Kościołów chrześcijańskich z dominującą reprezentacją Episkopatu Kościoła katolickiego"). A ponadto "należy przeprowadzić konsekwentną reformę prawa - w tym kodeksowego, które zaczęłoby egzekwować wartości wynikające z katalogu cnót chrześcijańskich". W ten sposób Polska stworzy oryginalny system, w którym "to, co niemoralne, jest karalne". A niemoralne jest to, co niezgodne z doktryną katolicką.

Gość gość
20:02 typowy pislamista kipiący złością i nienawiścią - takim ludziom chcecie dać władzę głosując na Pisdudę.

Gość gość
Duda=Kaczyński, Macierewicz, Pawłowicz, Szczerski

Duda wypadł lepiej niż w I turze. Ale generalnie remis. xxx gość dziś powtarzam, że g****o mnie obchodzi co pisałeś, a czego nie pisałeś, tępy kretynie, projektujący na innych własną nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. fakt, że tamte stwierdzenie było w stylu rasowego leminga i tyle. xxx Wyrywasz zdanie z szerszego kontekstu i manipulujesz. Podałem konkretny przykład na to że lemingiem nie jestem . Skoro cię to goowno obchodzi co ja piszę to nie uogólniaj i nie nazywaj mnie lemingiem skoro nim nie jestem co udowodniłem. Twoja nerwowa reakcja wyraźnie wskazuje z kim mam do czynienia. Niczym nie różnisz się od pozbawionych własnego zdania forumowych ujadaczy . Zachowujesz się nie fair i operujesz utartymi schematami - czy ty masz jakieś swoje poglądy czy powtarzasz frazesy. A może kręci cię n**********lanie na forum jeden do drugiego a nie rzeczowa wymiana zdań ? Przegrywasz ze mną na całej linii, nie ta liga, ja nie ujadam na forum tylko wyrażam swoje poglądy. Nie wiem ile masz lat ale piszesz jak goowniarz nabuzowany nawalanką PO-PIS. Co do czytania ze zrozumieniem to trafiłeś kulą w płot. Dostałeś przykłady mojej krytyki PO i nie potrafisz przyznać się do błędu tylko dalej swoje byle ujadać. No to sobie ujadaj dalej :classic_cool: ta agresja jaką prezentujesz pokazuje twoją słabość w konfrontacji z konkretami. A teraz jeszcze raz ... s**********laj ode mnie i więcej mnie nie obrażaj :classic_cool: