Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat zablokowany przez komucha i zjeba

Polecane posty

Gość gaz musztardowy
no i jeszcze przed debatą: dzisiaj nie będzie już Komorowskiemu tak względnie łatwo bo zaskoczyć dobrą formą można kogoś raz. Teraz sztab Dudy na pewno przygotował go dobrze , wyciągnął wnioski z pierwszej debaty, a Komorowski może nie mieć już innych atutów chociaż mam nadzieję że czymś jeszcze walnie w Dudę tak jak z tym etatem blokowanym 9 lat. W każdym razie Duda swoje pierwsze starcie na takim szczeblu ma już za sobą. Dzisiaj będzie już lepiej wypadał moim zdaniem. Ważne by Komorowski tej debaty nie przegrał ( nie musi wygrać ) Bo jeśli bardzo wyraźnie przegra to tzw. niezdecydowani przyłączą się do Dudy bo ludzie lubią być z tymi co wygrywają a nie przegrywaja.

Gość Myrevin
gaz musztardowy dziś o Siara to pisanie takiego postu, widziałem nagranie z monitoringu, widać tam jednoznacznie że to policja "nawala" Wiplera a nie "się nawala" z policją. Jednak propaganda TVN i TVP jest skuteczna.

Gość gość
Pan Sędzia Myrevin wydał wyrok....:D:D:D

Każdy widzi co chce? Ani ja sędzia, ani wyroków wydawać nie mogę. :classic_cool:

Gość gość
Shatyn za komuny chował się pod spódniczka taty, dlatego brutalności mundurow nigdy nie zaznal, wiec nie zrozumie nigdy akcji Wipler :)

Gość gość
Senat wyraził zgodę na referendumx6 września Polacy wypowiedzą się w sprawie JOW-ów, finansowania partii i zasady dotyczącej prawa podatkowego; Senat w czwartek wyraził zgodę na zarządzenie przez prezydenta Bronisława Komorowskiego referendum ogólnokrajowego.

Gość gość
Znikam na czas jakiś...

Gość gość
Kto mu pójdzie na to jego referendum :-):-):-)

Gość gość
Shatyn mój kotku, wiesz ja już mam w d***e polityke i nie głosuje ale komor ma u mnie przechlapane

Gość gość
up

Gość gość
up

Boję się Komorowskiego. To jest gość, który jest nebezpieczny dla Polski. Z drugiej strony jest pan Duda. Zdaje się mi się, że duzy wpływ na partie PiS ma Watykan. A Watykan nie ma nic wspólnego z Bogiem. Z reszta Watykan powoli zaczyna albo zacznie tracic swoje wpływy również u fałszywego Izraela.

Gość gość
Boisz się? Z jakiego powodu?

Gość gaz musztardowy
Dzisiejszą konferencję sztabu Dudy musiałem przełączać , nie dałem rady wysłuchać do końca ludzi tak zakłamanych i obłudnych, manipulujących przekazem i zwyczajnie prezentujących bełkot który trafia może do ludzi z minusowym IQ ... :-O >>> były prezydent Sarkozy do obecnego Holland'a ... kilka miesięcy temu , cytat z pamięci więc nie do końca taki jaki był ale sens jest jasny" Ma pan usta pełne gooowna " Cóż. Od lat oglądając naszą polityczną scenę musiałbym powiedzieć to samo o naszych politykach niezależnie od opcji. A to co wyrabiają sztaby podczas wyborów do sejmu , prezydenckich itd. to żenada do kwadratu, cyrk , bicie piany i robienie z ludzi idiotów. Jak zaprogramowane roboty chrzanią największe kłamstwa a potem mogą sobie jeszcze spojrzeć w twarz w lustrze. Przerażające

Gość gość
Dzisiejszą konferencję sztabu Dudy musiałem przełączać , nie dałem rady wysłuchać do końca ludzi tak zakłamanych i obłudnych, manipulujących przekazem i zwyczajnie prezentujących bełkot który trafia może do ludzi z minusowym IQ ...xxJak zwykle. Nic dodac, nic ująć....

Gość gość
Do kretyna...Spamowanie mojej skrzynki pocztowej jest bez sensu. Dopiero wczoraj to odkryłem bo system automatycznie wywala takie "cóś" do smieci. Jak widze prowadzisz "akcję" już od paru dni.Ale...Bezskutecznie zboczku...:D

Gość otulona_snem
IMHO-kazdy niech glosuje jak uwaza za sluszne,nikt tu nikogo raczej nigdy do jakiejs konkretnej opcji politycznej nie przekonal i nie przekona,raczej na topy polityczne wchodza i pisza ludzie,ktorzy maja z gory ugruntowany poglad na otaczajaca rzeczywistosc spoleczno-polityczno-gospodarcza,a przepychanki w stylu kto jest lepszy lub gorszy nalezy wylacznie zostawic swojej ocenie,bo i tak nic nowego nie wniosa,ja napisze kolejny raz Duda i PIS to nie moja do konca bajka,ale to co wyprawia przez 8 lat rzadzaca partia wraz ze swoim koalicjantem,oraz wywodzacy sie z tej partii pan Prezydent pasuje mi duzo mniej niz alternatywa w postaci Dudy

Gość gość
W ciągu 5 lat Komorowski podpisał 13 ustaw wprowadzających 21 podwyżek podatków ... Zamienił i podpisał zmianę podatku z 7% na 22% VAT na artykuły i ubrania DLA DZIECI!!! Podwyższył koszta i wydaki rodzicom, a bredzi o polityce prorodzinnej!!!! Trzeba mieć tupet! Działalność Bronisława Komorowskiego przyczyniła się do tego, że Polacy w ciągu ostatnich 5 lat zapłacili fiskusowi o kilkadziesiąt miliardów złotych więcej! W trakcie swojej kadencji podpisał on bowiem 13 ustaw wprowadzających łącznie i aż 21 różnego rodzaju podwyżek podatków. Bronek przez 5 lat nie ruszył tyłka, tylko podpisywał antyspołeczne ustawy! Bronek przez 5 lat przekonywał, że nic nie leży w jego gestii! DZIŚ ... W ciągu zaledwie 5 dni WSZYSTKO MOŻE :) Załatwił okręgi jednomadatowe, wskrzesi przemysł górniczy i obniży wiek emerytalny!!! 25 MAJA (jak wygra prezydenturę) wrzuci wszystkie obietnice do niszczarki, tak jak wszystkie milionowe projekty i podpisy obywatelskie!!! Wszystko po to, by Polakom żyło się lepiej ... Czyli po staremu!

Gość gaz musztardowy
Był hejt na Lecha Kaczyńkiego również na necie. Pamiętam te czasy. Nie kto inny jak prawicowi publicyści nazwali to przemysłem pogardy. Hejt na Komorowskiego jest spowodowany również tym że teraz internet odgrywa jeszcze większą rolę niż 10 lat temu. JEst też spowodowany rozwydrzeniem młodych ludzi z pokolenia na pokolenie coraz bardziej rozbisurmanionych. Wreszcie hejt jest też często opłacany przez przeciwników politycznych. Czajny PR propagowany przez PIS też swoje dołożył. Prezydent Komorowski nie miał aż tak karygodnych wpadek by zasługiwał na taki hejt. To jest owczy pęd ciemnego często motłochu który powtarza to co zasłyszał u kolegi na imieninach czy też powtarza to co powiedział jakiś Mastalerek. Brak umiaru bo krytykować wolno ale hejt na taką skalę świadczy raczej o ludziach otulona a nie o prezydencie. Co do tego że każdy ma swój wybór a Ty wolisz Dudę - szanuję to bo póki co nie obrażasz innych z tego powodu że wybierają Komorowskiego. I to się chwali.

Gość gość
i co wy na to barany wyznawcy peło uważać się za sprawnych umysłowo i być debilem to jest najgorsza choroba wyznawcy peło macie zakute łby powinniście podać do sądu tvn , polsat , tvp lisa i tych innych pseudo dziennikarzy za uszkodzenie wam mózgu

Gość gość
w internecie dostępna jest całość rozmowy Elżbiety Bieńkowskiej z Pawłem Wojtunikiem. Ówczesna wicepremier w rządzie Donalda Tuska dziwi się, że ktokolwiek mógłby chcieć pracować za 6 tys. złotych. Jej zdaniem jest wręcz „niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował”. Mówi, ja dostawałam, powiem ci 6 tysięcy... 6 tysięcy... Rozumiesz to? Albo złodziej, albo idiota... To jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował. Ona mówi, że jej koledzy z uczelni się w głowę pukają, albo nie wierzą właśnie, a jak uwierzą, to się w głowę pukają, co ona tu jeszcze robi – mówiła Elżbieta Bieńkowska.

Gość gość
Prezydent Komorowski nie miał aż tak karygodnych wpadek by zasługiwał na taki hejt. To jest owczy pęd ciemnego często motłochu który powtarza to co zasłyszał u kolegi na imieninach czy też powtarza to co powiedział jakiś Mastalerek. Brak umiaru bo krytykować wolno ale hejt na taką skalę świadczy raczej o ludziach otulona a nie o prezydencie.xxI znowu... Nic dodac nic ująć...

Zawsze polityk na świeczniku musi podjąć jakieś decyzje niepopularne. I ten ukochany Duda też tak będzie robił. Proponuję dorosnąć co poniektórym ale to z wiekiem przychodzi więcej dystansu i patrzenie na zimno na to co obiecują politycy. Festiwal obietnic Bronka to żenada ale taki mamy klimat ( dudowy) bez tego kampanii się nie wygra.

Gość gość
gość dziś w internecie dostępna jest całość rozmowy Elżbiety Bieńkowskiej z Pawłem Wojtunikiem. Ówczesna wicepremier w rządzie Donalda Tuska dziwi się, że ktokolwiek mógłby chcieć pracować za 6 tys. złotych. xxxAle gdzie pracować za te pieniądze? Na jakim stanowisku i w jakim zawodzie?

Gość gość
a niby dlaczego świętej pamięc***an Jaruzelski? czy śmierć go tak uświęciła? tylko z powodu tego, że umarł mówisz o nim świetej pamięci? czy każdy człowiek zasługuje by pamięć o nim była święta, czy piszesz tak bo wypada, bo taka tradycja? :(

Gość gość
Zawsze polityk na świeczniku musi podjąć jakieś decyzje niepopularne. I ten ukochany Duda też tak będzie robił.xxTo oczywista oczywistość ale... Duda tego może nie robić wzorem Jarosława K. w czasie kiedy był premierem.

Nie czuję się zwolennikiem PO a wręcz jestem zniesmaczony tą partią, zniesmaczony prezydentem ale wyboru nie mam bo PIS i Duda to jeszcze gorszy syf. Ktoś inny ma prawo patrzeć na to odmiennie. TVN to goowniana stacja, GW w życiu nie miałem w rękach. Kieruję się swoim oglądem sprawy i wiem że nie zawsze mam rację. Za to beton pisowski czy platfusowy zawsze ma rację i nie stać go na samokrytykę :D

Gość gość
TVN to goowniana stacja, GW w życiu nie miałem w rękach.xxW pierwszym wypadku przesadzasz a w drugim popełniasz błąd. Oczywiście wg mnie...:D

Gość gaz musztardowy
Ok. Takie mam zdanie o TVN i dziennikarzach tam pracujących jednak zauważ że ja nie piszę głupot że to medium pro PO ja ich zawsze krytykowałem za poziom Faktów i za poziom wywiadów z politykami itd. Co do GW. Nie widzę potrzeby bym miał czytać ponieważ wystarczy mi lektura Twoich wklejek :D :-P Tam mam przegląd prasy :classic_cool: lepszy niż u Kuźniara w TVN