Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imigranci z Afryki, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość
nuigdy ich nie porzynmiemy

Gość przyjadą imigranty
http://www.abc.net.au/news/image/5860362-3x2-940x627.jpg grupowe gwałty, porwania terrorystyczna partyzantka, zamachy. imigranci z BOKO HARAM... POLSKIE przer****ne kurfyy z tego tematu będa robić za detektory .. sprawdzą który ma Hiv-a albo ktory to terrorysta

Gość gość
ja nie mam nic przeciwko czarnym, wystarczy jak asfalt będzie leżał na swoim miejscu. autostrad mamy mało więc niech jadą i sie kładą. przepraszam czarne osoby wykształcone, akurat czarny wykształcony jest często lepszy niz biały wykształcony.

Gość gość
Kto chcę?

Gość gość
Pis nam ich sprowdzi chociaz byl niby przeciwko

Gość gość
fakt

Gość gość
Niech przyjadą, poznam jakąś Murzynkę i się z nią ożenię, bez potrzeby wyjazdu i szukania za granicą. ;)

Gość gość
Elmaracuya byłaś kiedyś z czarnym?

Gość gość
Murzynki tak! Murzyni nie!

Gość gość
Ludzie nei wierzcie głupim fanatyką .. gadka szmatka bo doigrają się i skończą w masowym grobie to ich czeka i o to się prosza jak swinie

Jedna kula - jeden imigrant ... wszystko w temacie ... islamista brudna kurw@, nam Polakom nie dorówna, cała Polska spiewa z nami , wypierda1ać z uchodźcami !

Gość gość
fajnie sie zrymowalo

LUDZIE ŚWIETNY ! Program publicystyczny na Trwam... SUPER PROFESOR OPOWIADAŁ CAŁĄ HISTORIĘ ITD... O EMIGRANTACH ! "Jak my to widzimy - z daleka widać lepiej Problem masowej migracji w Europie Rozmowa z dr. hab. Leszkiem Sosnowskim na temat problemu masowej migracji w Europie". Jak by się komuś udało zdobyć byłbym happy ;P Polecam ! tadtadtad12@o2.pl

Gość
@ tadtadtad12 dziś LUDZIE ŚWIETNY ! Program publicystyczny na Trwam..<< To moze Panowie- Katolicy, przywolali byscie do porzadku swojego ziemskiego szefa, czyli papieza.

Do "Rescator555" Czy się mnie czepiasz?! Nie chodzi mi o księży, papierzy itp... *chodziło mi o wywiad z Mądrym Profesorem, który nakreślił w prosty sposób jak kto jest z uchodźcami! TU RELIGIA NIE MA NIC DO TEGO ! TYLKO FAKT ! JAK TO JEST !

Gość
@ tadtadtad12 dziś TU RELIGIA NIE MA NIC DO TEGO ! TYLKO FAKT ! JAK TO JEST ! <<< Religia ma do tego tyle, ze szef katolikow, a wiec chyba i RM czy telewizji T.R.Wam, ma w tych sprawach zupelnie inne podejscie i zupelnie inaczej widzi FAKT I JAK TO JEST. Dla wyjasnienia: moim zdaniem ci ludzie czyli uchodzcy, powinni czekac w obozach dla uchodzcow, najlepiej na greckich wyspach na mozliwosc powrotu do swojego kraju a nie lazic po calej Europie bez zadnej kontroli. Oczywiscie trzeba dostarczyc im zywnosc, odziez, czy materialy budowlane, takie koszta musimy poniesc. Ale Pan Papiez ma w tej sprawie zupelnie inne zdanie, podobne do tego jakie ma Pani Merkel. I jeszcze jedno: ja jestem lewakiem- ateista, a te dwie osoby ktore wymienilem to chrzescijanie.

Gość Rescator555
@ gość dziś Miriam Shaded WYWIAD - Dlaczego chce ZDELEGALIZOWAĆ ISLAM<<< Ta pani i jej podobni, moze islamowi skoczyc !

Gość gość
skoczyc to mozesz ty, ale NAM!!!

Gość
@ gość dziś skoczyc to mozesz ty, ale NAM!!! << WAS to ja mam gleboko...

Gość gość
Przyjmij ich do siebie czeski siurze

Gość gość
Widmo

Gość
Talibowie wytepia katoli, a my lewacy, wytepimy potem talibow :-).

Gość gość
Rescator555 Poniewaz pozostali tu tylko goscie o umysle pantofelka i to takiego z dna szamba (bez wodorostow) tylko z gownianym szlamem, oraz jakis nowy w miescie palant , to ja spadam i ide spac. Ale szczekajcie sobie kundelki, jutro rano to przeczytam i odpowiem. Przynajmniej odswieze temat, nie bede musial zakladac nowego. X X X Nie denerwuj się WIDMO:classic_cool:

Gość gość
Lewacy wytepia Talibow? Myslalem ze lewacy maja sztame z Islamem?

Gość
@ gość dziś Lewacy wytepia Talibow? Myslalem ze lewacy maja sztame z Islamem? << Lewacy nie maja sztamy z zadnymi fanatykami religijnymi.