Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imigranci z Afryki, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość
boisz się, że twój chłopak się dowie?

Gość gość
Jeśli nie spróbujesz to ciągle będziesz o tym myśleć. Nie musisz od razu wiązać się z czarnoskórym ale spotkać się naprawdę warto, przekonasz się czy to jest to...

Gość gość
przecież pisałaś , że masz daleko do Krakowa pozatym to wielkie miasto i będziesz tam anonimowa

Gość gość
A ty próbowałaś?

Gość gość
jeszcze nie ale wiem od koleżanki która była w Anglii, że jest suuper

Gość gość
ja też wybieram się za granicę

Gość gość
Imigranci to rodzaj broni z opóźnionym zapłonem w rękach unych, która wycelowana jest w białą rasę. Biała rasa nie jest w stanie się obronić – bo nie ma już nic do gadania w swoich krajach. Dotyczy to także a może przede wszystkim USA. Bardzo wielu imigrantów to zwykli kryminaliści, którym za łapówkę pozwolono „uciec” z więzienia i nakazano zniknięcie z kraju. Wiem to z pierwszej ręki. Od człowieka, który pracuje w branży imigracyjnej. Nie, nie jestem za wpuszczaniem większości z tych "uchodźców" do Europy. Większość z nich to jak Polacy, chcą lepszego jutra, tyle że Polak zmieniający kraj na inny niż ojczysty w Europie , musi pracować opłacać ubezpieczenie, jeśli nie podejmie pracy w ciągu 6 miesięcy może zostać deportowany do Polski. A Ci "uchodźcy" mają tylko roszczenia, płaci się za nich ubezpieczenia, nie chcą żywności tylko gotówkę, poprostu przybywają tu w przeświadczeniu że im się wszystko za darmo należy. Przeciez sa inne bogate rejony na świecie(Katar, Arabia Saudyjska), tylko że tam ich poprostu nie chcą ani tez oni nie chcą tam iść bo nie da się tam latami siedzieć na socjalu. W większości Ci ludzie się nie integrują, przodują w statystykach kryminalnych, możecie powiedzieć że nie jestem tolerancyjny, może i nie jestem ale za to działa u mnie jeszcze instynkt samozachowawczy, Europa ma swoich obywateli, swoich bezdomnych nimi powinna się zajmować. Krzewiciele demokracji amerykanie rozpętali w Iraku i Syrii piekło, a teraz nie chcą zaprowadzać tam już porządku. Sama Europa wszystkich problemów nie rozwiąże .Polacy nie emigruja na lodziach, na bosaka i bez zadnych umiejetnosci. Emigruja tylko po to, zeby pracowac i godnie zarabiac. Nikt im dachu nad glowa nie zapewnia, ani nie prowadzi za raczke. Natomiast przybysze zza Morza Srodziemnego jak tylko zobacza, ze Europa daje palec, wezma cala reke. To jak z zebrakami - im wiecej pieniedzy ludzie wrzucaja do puszek, tym wiecej zebrakow bedzie na ulicach. A wszyscy zwolennicy nieograniczonego wpuszczania i utrzymywania (kiedy beda zdolni do samodzielnego utrzymania sie? po roku, dwoch? pieciu? czy raczej 10,20,30.. nigdy?) niech juz zaczna przepraszac swoich przyszlych lub obecnych wnukow za swoje poglady. A jak tacy przybysze z Afryki nie beda pracowac (bo nie beda), to co beda robic? Jak to co.. mnozyc sie. I to jakies 5x bardziej niz Europejczycy. Mam takie pytanie dotyczace tego tematu. Na wszystkich filmach i zdjeciach uratowanych "uchodzcow" widac prawie wylacznie mlodych mezczyzn w tzw. wieku poborowym. W czasie IIWS Polacy ktorzy wydostali sie z terenow opanowanych przez III rzesze tlumnie wstepowali do wojska by walczyc z najezdzca. Do kazdego wojska. byle walczyc. Podobnie bylo z innymi nacjami pograzonymi w wojnie. Gdzie wiec formuje sie Syryjska armia w Europie i jaki procent zdolnych do sluzby wojskowej zglasza sie do niej? Nigdzie? Naprawde brak chetnych? A w ogole, czy ktokolwiek slyszal o takim postulacie ze strony uchodzcow? Jak to jest, ze nikt z nich nie chce walczyc o odzyskanie swojej ojczyzny? Czyzby w Syrii zyli sami tchorze? Dlaczego porzucili swoje matki, siostry i dzieci i uciekli z targanego wojna kraju sami? Jesli tak to jedyne co moga odemnie dostac to pogarda. A moze tam nie jest tak zle jak pokazuje TV i kaza nam wierzyc? Moze wojna to tylko pretekst? Moze cale miliony pazernych cwaniakow wykozystuja sytuacje i chca nas zwyczajnie okrasc? Troche przypomina mi to tych z naszych rodakow ktorzy przebywajac, za zgoda bezpieki, na zachodzie po 13XII nagle tlumnie wystapili o azyl polityczny choc w kraju nic im nie grozilo. W koncu jak frajerzy daja to trzeba brac, no nie?" " reportaz z greckiej wyspy Kor. Uchodzcow tam sporo jak wiecie. Pierwsze co uslyszalam z ich ust, to pretensje, ze dali im tylko opuszczony hotel, w ktorym jest brudno. Skoro dano im juz dach nad glowa, piciu i papu, to moze z nudow i braku pracy posprzataliby tam chociaz? Nie.... oni wola plodzic kolejne nieszczesliwe istoty, ktore sprzedaja za garsc dinarow na nieletnie zony dla starych prykow. to roszczeniowe dzikusy i daja nam jeszcze popalic Sa aroganccy bo wiedza ze durne lewactwo z Europy i tak im to wybaczy. Daleko mi do nietolerancji, jeszcze dalej do niewrazliwosci na ludzka krzywde, ale tu przestaje mi sie to wszystko podobac. Na statkach faktycznie sa garstki kobiet i dzieci, sami mlodzi, wysportowani i zarozumiali... na ratowanie kobiet i potomstwa juz zal kasy bylo, bo przeciez tam kobieta jest nicniewarta, conajwyzej tyle, ile sie za nia kasy dostanie to chyba logiczne ,ze pachaja sie tam gdzie maja wieksze szanse ma pelna miche . Polacy tez wola emigrowac tam gdzie moga dostac doplaty socjale kindergeldy whongeldy itd . O polske sie nie martwie ,bo nawet jak do nas przyjada to zaraz po uzyskaniu papierow wyjada

Gość gość
długo się znacie?

Gość gość
z tym czarnoskórym

Gość gość
jak się poznaliście? na jakimś forum?

Gość gość
Ale się ktoś rozpisał.

Gość gość
Masz tego meila?

Gość gość
Jednak ci nie dam tego maila

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
To wyżej to podszyw, będę koło 17 dzisiaj to dam Ci tego maila.

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, wspaniałe mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
Chcesz popisać o swoich obawach i pragnieniach?

Gość gość
Tak podam Ci swojego maila caroline200@interia.pl

Gość vanilla chocolat
Do gość z godziny 17:23 Czy ten murzyn ma listę oczekujących kobiet na seks? Gdzie można się dopisać do tej listy?

Gość gość
bez odstępu

Gość gość
nic tam nie ma

Gość gość
wejdź na fejsa

Gość gość
Ja osobiscie mam sporo takich doswiadczen, bo w moim zyciu tak sie zlozylo, ze wiekszosc moim przyjaciol i znajomych to wlasnie studenci i studentki z Nigerii, Kenii, Sudanu, Kongo, Ghany itp... Poza tym kręcą mnie czarnoskórzy faceci. Mają to "coś". Są sexy, mają zwykle świetne ciałka i mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje. Pociągają mnie fizycznie i psychicznie. No i cóz. Moje doswiadczenia: - stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy! - w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity - zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna - zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci - znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie - są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą - bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec. - mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha a kto by nie chcial kochać się z facetem, ktory ma ciało Tyrese'a albo Willa Smitha......... Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń" PS. Pragne podkreslic, ze powyzszy wywód dotyczy tylko aspektu seksualności, a więc isteniej duzo wiecej zalet i plusów bycia z czarnym mężczyzną. Choc seks to chyba jedna z najwiekszych

Gość gość
Po co kopiujesz temat z vitalii?

Gość gość
"mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje" Bo są śmierdzącymi nierobami i siedzą na zasiłkach.