Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imigranci z Afryki, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość
To wytlumacz mi dlaczego Lewacy atakuja KK, ale Islam i Judaizm zostawiaja w spokoju?

Gość
@ gość wczoraj To wytlumacz mi dlaczego Lewacy atakuja KK, ale Islam i Judaizm zostawiaja w spokoju? <<< A slyszales moze o niewatpliwie lewackiej gazecie w Paryzu, rozwalonej przez islamistow? I za co ja to spotkalo? Za atakowanie papieza?

Gość gość
Czytałem dzisiaj wywiad o uchodźcach z panią Ochocką i jestem ciekaw czy pani Ochocka była by tak pokojowo nastawiona do uchodźców gdyby znalazła się w gronie molestowanych kobiet w Koloni albo jej dziecko zginęło by w zamachu zorganizowanym przez wyznawców islamu albo gdyby dotknęła ją jakaś inna tragedia z ich strony.

Gość Rescator555
Jestem ciekaw, czy pani Ochodzka, byla by nastawiona przyjaznie do Polakow, gdyby jej mieszkanie w Polsce zostalo okradzione przez Polakow, albo zostala by zgwalcona na w Polsce i przez Polaka?

Gość gość
Czyli wg. Pana skoro mamy swoich bandytów, na własnym podwórku to możemy sobie wpuścić kilka tysięcy nowych bo co tak parę tysięcy w tą czy tamtą

Gość gość
Rescator głupi jeste jeżeli myślisz że dla ciapatych mimo tego że przejdziesz na Islam będziesz miał jakąś wartość :P.. a przejdziesz na Islam tylko po to by uratować życie swoje i swojej rodziny.. i myślisz że bedziesz żył tak jak chcesz? :D:D:Dwątpię córkę i tak będą mogli zgwałcić za byle co żone tak samo :P i gwałt jest tu najmniejszą "karą"

Gość gość
Oni do nas nigdy nie przyjada bo NIE CHCA! U nas socjal jest zerowy, warunki tandetne, oni chca zyc na wypasie czytaj Dania, Szwecja, Austria, Niemcy. Kraje nadopiekuncze o lewicowej pomocy spolecznej.

Gość gość
Mamy już Czeczenów u siebie i mają większą opiekę socjalną niż Polacy Myślę że to wystarczy

Gość gość
Mają tu też dobre warunki do rozmnażania :classic_cool: polki to IDIOTKI myslą że kazdy ciapaty ma jak u konia k****a :D:D:D

Gość gość
12.40 Jacy Czeczeni? Cos Ci się pokielbasilo. Chyba miałeś na myśli Ukraińców, których Kopacz jak matka Teresa zaczela zapraszać a teraz kontynuuje to Szydlo. Powinni wywalić to s****wo za granice. Jedziesz tramwajem i słyszysz Ukraińców z ich bachorami. Scyzoryk sie w kieszeni otwiera. Ahhjj

Gość gość
Nie pokiełbasiło mi się oczywiście Ukraińców jest chyba w tej chwili najwięcej ale oni przynajmniej w większości pracują ,a Czeczeni są bardziej zbliżeni do arabów przez wiarę i niechęć do pracy , a dostają większe zasiłki z Mopsu niż Polacy

Gość gość
jestem ciekaw czy niemki ulegaja pokusie czy wiąza się już z imigrantami ? Jest ktoś z de ?

Gość gość
podobno imigranci podrywają niemki na każdym kroku. Na basenach w klubach w parkach. Część z nich pewnie ulegnie zalotom imigrantów. Ale jak to wygląda w praktyce to nie wiem. Nie mieszkam w niemczech

Gość gość
zalotom? czyli gwałtom ?::(:(:(:

Gość gość
oj znowu nie każdy jest gwałcicielem

Gość gość
właśnie chce się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce. Czy naprawdę jest tak źle czy to tylko propaganda? Myślę ze jakby rzeczywiście oni tak je atakowali to wkońcu albo by uciekajy do pl albo czech.

Gość gość
wypieprzaj kretynko

NO CHYBA KULTURA WYMAGA ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE, A NIE KOGOŚ OBRAŻAĆ !!! Proszę odpowiedzieć tej Pani, a bluzgać na nią...

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
gość 2016.04.25 podobno imigranci podrywają niemki na każdym kroku. Na basenach w klubach w parkach. Część z nich pewnie ulegnie zalotom imigrantów. Ale jak to wygląda w praktyce to nie wiem. Nie mieszkam w niemczech co za bzdury

Gość gość
chyba molestuja i gwalca

Gość gość
fakt

Gość gość
W niemieckich mediach jest takie zakłamanie i fałsz w imię poprawności politycznej, że do oficjalnego obiegu mało co przenika.W rzeczywistości w Niemczech jest ogromne niezadowolenie i rozczarowanie rządami Merkel. Dochodzi do wielu burd , bójek i zamieszek związanych z imigrantami. Przeważająca większość Niemców jest wkurwionych na imigrantów za ich lenistwo i życie na koszt państwa niemieckiego.

Gość gość
Pegida i wszystko jasne

Gość gość
co jasne?

Gość bbc

ooo tak mam nadzieje ze po wygranej PO jak najwiecej spowadza murzynow do Polski 😉

Polki beda w niebo wziete beda dawac im dupy i rodzic im czarne dzieci dzieki temu poprawi sie przyrost naturalny w Polsce 😉

Gość bbc
Dnia 20.05.2015 o 14:44, Gość gość napisał:

Czy Polska powinna ich przyjąć? Obawiam się, że liczba ciąż wśród nastolatek bardzo by wzrosła Z drugiej strony jest to jakaś szansa na rozwój Polski i dogonienie zachodu

Dnia 20.05.2015 o 14:47, świstak trojański napisał:

No i szansa na to żeby w Polsce, średnia długość penisa przekroczyła wreszcie 14 cm w następnym pokoleniu.

Dnia 20.05.2015 o 15:43, Gość gość napisał:

Każda Polka powinna mieć nakaz rodzenia dzieci uchodźcom, to by było zwycięstwo nad rasizmem 🙂

Dnia 20.05.2015 o 16:14, Gość gość napisał:

12:58 Ja również z miłą chęcią ich przyjmę, ale nie za darmo może być za dobry seks. 😛 (żart)

Dnia 20.05.2015 o 16:24, Gość gość napisał:

Spokojnie, wybierzemy się na polowanie jak tylko przekroczą granice Polski.

Dnia 20.05.2015 o 16:30, Gość Julietta87 napisał:

Szkoda mi, że mało Polek pozna co to prawdziwy mężczyzna!

Dnia 20.05.2015 o 16:37, Gość Julietta87 napisał:

Najlepiej by było wysiedlić polskich chłopców i w zamian przyjać czarnych 😛

Dnia 20.05.2015 o 16:42, Gość Julietta87 napisał:

Zrobimy wam Afrykę w Polsce 🙂

Dnia 20.05.2015 o 17:25, Gość świstak trojański napisał:

Oj tam, oj tam, dziewczyny. W dzień zawsze możecie trochę popisać z tubylcami, a na noc przygarnąć jakiego emigranta. Niech każdy robi to, co umie najlepiej. 😛

Dnia 20.05.2015 o 19:28, Gość Kate2 napisał:

Choć nie da się ukryć że to głównie faceci są przeciwnikami przyjęcia tych imigrantów a przecież będą to także murzynki i mulatki.

Dnia 20.05.2015 o 14:44, Gość gość napisał:

Czy Polska powinna ich przyjąć? Obawiam się, że liczba ciąż wśród nastolatek bardzo by wzrosła Z drugiej strony jest to jakaś szansa na rozwój Polski i dogonienie zachodu

Dnia 20.05.2015 o 14:47, świstak trojański napisał:

No i szansa na to żeby w Polsce, średnia długość penisa przekroczyła wreszcie 14 cm w następnym pokoleniu.

Dnia 20.05.2015 o 15:43, Gość gość napisał:

Każda Polka powinna mieć nakaz rodzenia dzieci uchodźcom, to by było zwycięstwo nad rasizmem 🙂

Gość gość

poza tą średnią penisa to wzrosłaby wysokość i ilość podatków nakładanych na Polaków aby utrzymać afrykańskich nierobów.

Poza tym wzrosła by ilość i częstość chorób którymi obdarowywaliby nas nowi przybysze ale na szczęście ich szamani szybko bu nas wyleczyli. Wzrosłaby też ilość przestępstw ale to zapewne w wyniku tych białych  agresywnych zakompleksionych mężczyzn którzy, którzy w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat rozwinęli Europę do obecnej postaci w przeciwieństwie do afrykańskich inżynierów którzy przez ostatnie kilka wieków ulepszyli metodę lepienia domu z łajna.

Gość gość

Mądre słowa.

Dnia 20.05.2015 o 14:49, Rescator555 napisał:

Z drugiej strony jest to jakaś szansa na rozwój Polski i dogonienie zachodu

To jedź na "zachód" i zobacz jakie to teraz "południe". Afryka w Europie.

A jak już zwierzątka nicnieumiejące hurtem do Polonii przyjadą to zaczną zapitalać za mniej jak obecnie Ukraińce. Wtedy to naprawdę będziesz bezrobotnym, albowiem na Twoje siodło pójdą Ukraińce po awansie.