Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldie but goldie

On 28 lat a ja 39 nie wiem co robic

Polecane posty

Gość oldie but goldie

wiem,ze zaraz mnie zhejtujecie i wyzwiecie ale pisze na portalu randkowym z bardzo kochanym i wartosciowym mezczyzna . Teraz nie wiem czy to ma jakis sens bo on chche mnie poznac w realu . Co robic? Zastanawiam sie czy mam sie jednak wycofac bo to jednak spora roznica wiekowa.

Gość oldie but goldie
up

Gość gość
helo

Gość gość
Co się przejmujesz, 11 lat to sporo, ale jeszcze nie taka skrajność. Facet już wyszedł z wieku gówniarskiego, więc jest szansa. Gorzej gdybyś miała 43 lat a on 22 - to totalny rozjazd :) A najgorzej, gdybyś trafiła na prawiczka i była jego pierwszą, to wóczas rzeczywiście miałabyś się nad czym zastanawiać :)

Gość oldie but goldie
oj dziekuj***ardzo za odpowiedz.Wiesz moj brat ma 37 lat a jego zona jest 7 lat starsza tz ona ma 44. I tak na razie nie widac tej roznicy miedzy nimi. Ten facet z portalu mowil mi, ze juz raz mial 10 lat starsza partnerke i byl z nia 5 lat. Wiec widocznie lubi starsze kobitki. Tylko tak mysle , ze przeciez coraz starsza bede i pozniej n.p jak bede miec 50 to on dopiro 39 i zostawi mnie dla mlodszej. Mam 2 znajome , ktore akurat mialy tego pecha. Pozniej taki facet sie po prostu wstydzi ze stara baba, co jest jak najbardziej zrozumiale. Jak na razie staro nie wygladam. Czesto slysze, ze wygladam na poczatek 30 tki no ale czas leci.

Gość gość
Czas tez leci dla mlodych. Mojej matki 2-gi maz byl od niej o 16-cie lat mlodszy (umarl na raka). Ostatni byl mlodszy od niej o 7 lat i tez go przezyla o trzy lata. Nikt z nas nie wie co go czeka, wiec po co sie zamartwiac na zapas co bedzie za iles tam lat. Gdybys wziela starszego o te 11 lat to tez nie bedziesz miala pewnosci, ze cie nie wymieni na mlodsza.

Gość gość
Czas tez leci dla mlodych. Mojej matki 2-gi maz byl od niej o 16-cie lat mlodszy (umarl na raka). Ostatni byl mlodszy od niej o 7 lat i tez go przezyla o trzy lata. Nikt z nas nie wie co go czeka, wiec po co sie zamartwiac na zapas co bedzie za iles tam lat. Gdybys wziela starszego o te 11 lat to tez nie bedziesz miala pewnosci, ze cie nie wymieni na mlodsza.

Gość odlie
no tak masz racje w sumie :)

Gość gość
ja mam 43 moj maz 31...mam 3 dorosłych dzieci,,były maz był z kolei starszy o16 lat....teraz rozkwitam to nam starszym kobietom dodaje checi do zycia ,,do dbania o siebie bo jak sie ma młodego ,przystojbego to musimy sie trzymac...moj maz zawszw gustował w starszych takze trzymam kciuki kochajcie sie pozdrawiam ....a jakbys chciala prywatnie popisac ....,jolszewska72@wp.pl

Gość gośćlinka
Moj partner 28,ja 47 i jestem bardzo szczęśliwa.