Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak ciągle przegląda samochody POMOCY

Polecane posty

Gość gość

jest z mało zamożnej rodziny, nawet dużo powiedziane. ciągle przegląda te pieprzone oferty kupna i sprzedaży samochodów i ciągle spędza pół dnia przed komputerem i prawie płacze i teksty: kup mi taki, boże piękny, a niekiedy są to zwykłe złomy. dochodziło do tego, że wyłączałam mu modem, bo mnie tak irytował. na mieście ciągle: ale ładny, podchodzi do zaparkowanych samochodów, a ja wtedy udaję, że go nie znam bo raz gość zaparkował, a on podszedł tam i koleś myslał, że mój chłopak plądruje mu coś przy samochodzie. nawet jakby kupił jakiś najtańszy samochód to zwyczajnie nie będzie go stać na zalanie go. tłumaczyłam mu że zakup samochodou nie jest dla niego bo nie pracuje i nie ma możliwości utrzymania tego samochnodu. ale do niego nie dociera. co robić?

Gość gość
taaa, baby kochają kosmetyki, ciuchy i buty. Daj mu pomarzyć a jak chcesz, możesz mi go odstąpić bo bardzo lubię samochody. Zapoznasz nas? Tobie ulży, przestaniesz psioczyć a ja będę łazić razem z nim i bez krempacji przeglądać i macać cudze auta, dobra?

Gość gość
każdy lubi coś, ale bez przesady. to nie jest nawet pasja, to jest obsesja. on nie robi niczego poza tym. utopijne marzenia.

Gość gość
powiedz by do pracy szedł to zarobi sobie na samochód i aby przestał się zachowywać jak niedorośnięte dziecko w sklepie

Gość gość
Utopijne marzenie na teraz. Marzenia się spełniają. Jak nie teraz to kiedyś. Mobilizują do działania. Koszt jest duży ale od czegoś trzeba zacząć. Skąd wiesz że nic nie robi? Jak z Tobą nie może pomarzyć to możesz nie wiedzieć co robi albo nie robi.

Gość gość
koszta nie są duże? no błagam, facet pewnie spędza więcej czasu przed komputerem zamiast ruszyć cztery litery i iść do pracy by zarobić na niego. auto za 2000 3000 to rzęch, w którego trzeba włożyć na start, do tego zalać paliwem, do tego ubezpieczenia na start oc, młodzi kierowcy mają drogo, do tego jakieś usterki, oleje itd, to nie są marzenia tanie. koleś nie mysli racjonalnie

Gość gość
zawsze moze ogladac baby.... co w tym złego ze oglada auta?

Gość gość
to ze je oglada nie byłoby problemem ale on ogląda je CIĄGLE. ciągle miałcze, ciągle skomla, że jest piękny super, że chce, że JA mam mu kupić, że piękny, prawie płacze, nie chodzi do pracy, skończył szkołe rok temu, nie dostal sie na studia i w zasadzie nie robi nic, nie ma gotowki, jego mama i rodzina to biedacy, samochod mu jest niepotrzebny to raz, a dwa że to jest obsesja dosłownie.

samo oglądanie samochodów, przeglądanie ich w internecie i fascynowanie się nimi jak przejedzie jakieś niezłe cacko przez główną ulicę to jeszcze nic złego pod warunkiem, że nie jest to chorobliwe. Twój chłopak chyba ma duży kompleks tego, że jest z biedniejszej rodziny. nie stać ich na samochód, a on go bardzo pragnie, ale nic z tym nie robi. z nieba mu nie kapnie aby mieć na samochód. bardzo dziwi mnie, że prosi Ciebie o zakup. mówi to w żartach, czy serio? może za dużo mu pomagasz finansowo i teraz myśli, że kupisz auto, którym on będzie jeżdził? pogadaj z nim szczerze i powiedz, aby szedł do pracy i odłożył trochę kasy i przede wszystkim pracował. inaczej jego marzenie, pasja(?) nie spełnią się.

Gość gość
fajnego faceta sobie znalazłaś nie dość, że nierób i leń śmierdzący to jeszcze ma wymagania jak głupie dziecko - "kup mi" i ty zamierzasz rodzinę z tym debilem zakładać?

Gość gość
niestety to, jakiego wybrałaś sobie faceta świadczy również o tobie autorko!

Gość gość
lepiej samochody niz ma sie gdzies sluczyc na piwo i lalki

Gość gość
aha! czyli może nie pracować i być debilem byle tylko w domu siedział, tak? byle by był