Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam więcej niż mój mąż, a wy nieudacznice ?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie wszystkie jesteście utrzymywane przez swoich facetów, kury domowe :D

Gość gość
spadaj, a jutro cię zwolnią i będziesz się dalej podniecać

Gość gość
hehe :) i chu...?:D

Gość gość
Po takim pytaniu widać, że Ci z trepów słoma wystaje.

Gość gość
twój mężuś to nieudaczik w takim razie bueheheh :D

Gość gość
Glupolku madra kobieta wie jak sie ustawic. skoro robisz na swojego faceta jestes glupiutka. Zycie jest tylko jedne mozna je przezyc po swojemu i sprawiajac sobie wiele przyjemnosci

Gość Ewa333333
my też ale nie jesteśmy takie puste, żeby ten fakt musiał nas dowartościowywać :)

Gość gość
To coś ty sobie za nieudacznika wzięła, tylko stać cię było na ciecia za 600 PLN miesięcznie, a on c***ewnie z tej marnej najniższej krajowej jeszcze na piwo wyciąga :-D patologia tylko anonimowo w necie jest "kimś", gdy w realu nie potrafi spełnić się jako kobieta :-D 🖐️

Gość gość
Jaki to tam mąż, utrzymanka sobie wzięła, widać pasztetówa, skoro facet na kasę poleciał, nierób jeden, łatwej forsy mu się zachciało, a i przy okazji pociupcia sobie do woli...

Gość gość
ja tez zarabiam wiecej niz moj maz , malo tego moj maz 3 lata siedzial z dziecmi w domu , nawet kiedys mialam o tym temat

Gość gość
Zycie jest tylko jedne mozna je przezyc po swojemu i sprawiajac sobie wiele przyjemnosci x zgadzam sie! dlatego ja wybralam niezaleznosc, mam prace dobrze platna i lubie ja, pozwala mi to sprawiac sobie wiele przyjemnosci :) nigdy nie zmarnowalabym zycia na staniu przy garach , praniu sprzataniu i podstawianiu obiadkow pod nos mezowi ( o zadku nie wspomne) za kieszonkowe

Gość gość
Do 19:20 ja nie zarabiam więcej od męźa gdyż on naprawdę dobrze zarabia ale jeżeli kobieta zarabia więcej to należy temu przyklasnąć i pogratulować a nie pisać takie bzdury. Do autorki jakby twego męźa nazwać nieudacznikiem bo zarabia mniej od żony

Gość gość
Ja też zarabiam więcej, dużo więcej od męża i pierwszy raz o tym piszę. Wiem, że mu z tym źle, bo stara się, bierze dodatkowe zlecenia, projekty robi w domu... czasem mi go żal, ale nigdy nie wypominam mu tego, nawet, gdy czasem dojdzie do sprzeczki, nigdy nie poruszam tematu pieniędzy, więc jest oki.

Gość gość
Ja zarabiam 130 zł na miesiąc Xd Bo to tylko praktyki ;-; A mój chłopak zarabia 0 zł na miesiąc. Ha i co? Głupio ci teraz? XD

Gość gość
Do 19:28 skoro autorka obraża kobiety zarabiające mniej od mężów uważając je za nieudacznice i kury domowe, to jest odwrotna odpowiedź dla niej, bo widzisz ja pracuje, zarabiam ok 400 zł mniej od męża, ale kurą domową, czy utrzymanką męża nie jestem, w domu dzielimy się obowiązkami, a pracę mamy podobną, tyle, że mężczyźnie więcej płacą. Myślę, że rozumiesz o co chodzi:-)